Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Evo..mojo golo sliko….

Evo..mojo golo sliko….

No sam da sem vas mal zdrmala..ker take tisine pa ne maram..bemti;))!!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ej, hvala za slikco :))))))))))))))

A mojo golo slikco ste vidle…. taka sem,
ko pridem izpod tuša …. ha, ha, ha, ha!

Lep pozdravček!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ti bod pa sam tih..in tebe sem cakala ja..lumpa..k te ni vec tu…no..slikco pa se kaksno dobos..ni blema;))…sam ce se bos tko pridno javljala..ablubm;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

evo se je splacal, da sem se tebe nazaj u kletko dobila..haha..Marici kera je zdaj na sliki..ti al jaz bemti..zdaj sem pa zmesana..haha

Pssssssst… Eni imajo tu bolj slabo srce… 😉 Najprej jim tako srce začne s sto na uro, ko samo golo sliko omeniš, potem jih pa še dodatno rukneš, ko rečeš, da je finta… 😉 :))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Aja – dobro jutro vsem skupaj ;).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

mishi…jih je treba mal drmat bemti..dost je blo spanja..aja..lepo jutro tudi tebi..ej..pa ne ob 11..lumpa..a se to zdele nina..aaaaa

Hehe, ne, ne… mene so iz postelje vrgli ob pol osmih… Ker so se v sosednji ulici spomnili, da bi bilo fajn cesto prekopat. Navsezgodaj, seveda ;). barabe jedne. Pa sem iz inata šla k frizerki :))))) – nikoli več, barabe so mi računale celih 4000 sit za nič (striženje in pranje, pa še to najcenejše)… Hmmm… Ja, ob 11ih je že marsikaj za mano :))))))).

misi..prid k men..moja frizerka naju bo pr men..popedenala..midve bova pa klepetali pa pili kofetko..pa se cist mal placali..pa bli pol tko hottt..ajde mala za drugic ves…haha

Iiiije… Pa nisi tega prej povedala… Bi se pač en dan prej dol pripeljala…. Vse za poceni frizerko in kak kapučino ;).

Jo že imam!
Hahahaha!!!!
;-))))))

Eh – a te ni infarkt…. sem se že bala 😉 :)))))))))))). Lep pozdrav, sp

Čau Miši!
Me ne more infarkt!
Ker jo že imam,sem že napisal!
;-)))

hiihihihi…pa saj si bila zmeri tiho., ko sem te..ops……hahahhahahah

leta letijo - iščem stevardeso.....

Sem že tih!!

Tole paše pod sončka, sorry ;))

….naj bi kao vedno držalo.Torej,kje je tvoja gola slika?
A jo imam samo jaz….al prvoščiš še komu drugemu ta nebeški pogled?
;-)))))

New Report

Close