Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Evo ocvirki.!!!!…..

Evo ocvirki.!!!!…..

Da nas ne bo zeblo..niobica zlata čitaj in se nasmej!!!

45. rojstni dan
Pred dvemi tedni sem dopolnil 45 let. V jutro mojega rojstnega dne sem se zbudil bolj čemerne volje, ja, leta pač naredijo svoje! Odpravil sem se v kuhinjo v prepričanju, da mi bo žena že zjutraj popestrila dan s svojim…..? Vse najboljše, možiček moj zlati? In me verjetno presenetila tudi s kakšnim darilcem. Pa ni rekla niti dobro jutro, kaj šele tistega, kar sem pričakoval! Dobro!, sem si mislil, saj takšne so pač žene po nekaj letih. Ampak otroci, o ja, ti se bodo pa spomnili name!? Tudi otroci so prišli k zajtrku in tudi oni niso rekli ničesar. Globoko razočaran sem se odpravil na delo. V trenutku, ko sem stopil skozi vrata svoje pisarne, je moja tajnica Janet s prešernim nasmehom na ustih zaklicala:
“Dobro jutro, gospod šef, in vse najboljše za vaš rojstni dan!” Takoj sem se počutil bolje! Vsaj nekdo se je spomnil, da ta dan praznujem. Zakopal sem se v delo in delal do poldneva. Nakar je potrkala Janet na moja vrata in mi prijazno dejala:
“Veste, šef, tako lep dan je zunaj pa še vaš rojstni dan je danes, kaj ko bi šli z menoj na kosilo! “To je najlepša stvar, ki sem jo danes slišal !, ” sem ji odvrnil. Greva!?
Šla sva na kosilo. Pa ne tja, kamor ponavadi zahajamo; šla sva na deželo v majhno, odlično restavracijo, si privoščila martini in neskončno uživala ob dobri hrani. Ko sva se peljala nazaj na delo, je Janet dejala: “Veste, šef, tako lep dan je danes, najbrš nama ni potrebno kar takoj nazaj v pisarno, ali ne??”
“Ne, seveda ne!”, sem odvrnil, kot bi verjetno odvrnil vsak dober šef, ki je zadovoljen s svojo tajnico.
“Potem pa vas povabim k meni na kozarček!”, se je nasmehnila Janet.
V njenem stanovanju sem se udobno namestil in bilo mi je prijetno. Janet je poskrbela za pijačo in potem, ko sva nazdravila, je nedolžno dejala:
“Šef, če ne zamerite, za trenutek vas bom zapustila in skočila v spalnico. Samo toliko, da zdrsnem v nekaj bolj udobnega.”
“Seveda”, sem odgovoril, zdaj že ves vznemirjen in v že skoraj bolečem pričakovanju. Odšla je v spalnico in čez priblišno šest minut je prišla nazaj. V rokah je nosila veliko, praznično torto, za njo pa so prišli iz spalnice tudi moja žena, otroci, veliko najinih prijateljev in tudi nekateri sodelavci. In vsi so peli: “Vse najboljše za te, vse najboljše za te….”
In tam na sedežni sem sedel jaz, popolnoma presenečen in popolnoma gol…. ….

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Tu je pa že kar precej masti zraven , hahaha !

Hahahah …………..

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

kruta realnost….. :)))))) klinc pa tak rojstni dan :)))))

hahahah a neda…ja domači morjo pa res vse pokvart! HIHIHIHI

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

ja sej… mater.. kdo jih je fehtu a ne :))))

..::..: Polžja pojedina :..::..
Trije znanci se odločijo, da bodo šli v restavracijo in naročili polže, saj jih še nobeden od njih ni nikoli jedel. Ko jim postrežejo polže, se obotavljajo. Prvi se opogumi, vzame polža in si ga ogleda. Približa ustom in posrka: “slurp … sploh niso tako slabi … poskusita.”
Opogumi se še drugi. Vzame polža in si ga ogleduje, približa ustom in posrka: “slurp …” tudi njemu so všeč in vzpodbudi še tretjega, da poskusi to sluzasto specialiteto.
Tretji možakar vzame polža, ga pogleda in …”slurp …” (ničesar ne začuti v ustih). Poskusi še enkrat: “slurp… ” spet nič … “slurp …” in še vedno nič.
Pogleda malo bolje v hišico in vidi polža, ki se ves nasmejan drži za stene hišice in vpije: “To mi deli, to mi deli… uuuuaaauuu, tooo tooo … ”

———————————————————————————————————————

da boste vedeli.. zakaj je kakšnega težko potegniti iz hišice :))))))))))) pač.. mu paše a ne :))))

Jani

polžek s pametjo :))))))))))))))))))))))))

Ubogi šef ): Tole mu pa ne privoščim.

ja.. nekateri polžki že vejo.. kaj je dobro :))))

Temle , tole pri nas polžkom
odločno paše naaaaaajbolj moja solata .

Sončka sončkastega !!

Jani ((((((((::))))))))) !

New Report

Close