Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka evo pa sem gospa :)

evo pa sem gospa :)

živ žav punce!

evo me pa sem postala gospa! in mi je totalno smešno! sploh se ne morm navadit :)) bo še trajalo en čas gotov da bom prišla k sebi!

poroka je bla super, tako obred kot ohcet in še sploh duo by the way! ugotovila sem celo da mi je všeč plesat in sem preplesala skoraj celo noč do 5h zutri 🙂 no večina folka se je pobrala do 3h, ene par frendov, muskontarja in midva pa smo ostal do 5h..na koncu sta nam igrala metalico in rok..še mal za dušo in smo pel in se drl, da sem bla na koncu čisto brez glasu 🙂 res sta super!
frizura je držala, bolel ni nič, spodrsljajev ni blo, fotograf je bil super, slike bodo pa šele čez en teden…jih komaj čakam!
edina napaka je bla, ko je matki na kameri zmanjkalo baterije za posnet obred ampak bomo prežvel :))

skratka nepozabno!

lp, lara

Čestitam-me veseli, da ti je bilo fajn-saj sem ti enkrat napisala, da boš plesala do “zore”… Uživaj življenje in se čimmanj obremenjuj!
Ana

Malo več o muziki, prosim…

kaj pa te zanima?

no osnovno..pri nama sta igrala vse, ker je bilo tako zmenjeno..od zabavnih slovenskih, hrvaških, srbskih, bosanskih, grških, italijanskih, slovenskih narodnozabavnih, tut kako srbsko kolo :), pa na koncu rock, ko smo ostali sami frendi še…

Čestitam, gospa Lara! JE prav fino slišat občutke in informacije iz prve roke, še sveže … A potem praviš, da je bil bend super, me veseli, ker ga mava tud midva. In vsak naju vpraša kaj za en bend mava, poveva, in vsak reče, kaj pa če je res kr neki?! zdaj ste me vse popolnoma prepričale, da bosta super. Kako pa je bilo glede igric, pavz?

Želim ti še naprej lepo poporočno podoživljanje vtisov, občutkov in vse naj v nadaljnjem skupnem življenju, lp E!

PAVZE KRATKE, PA VMES MATA TUT TKO DOBRO MUSKO NA CDJIH..ABBA PA TAK…IGRCE PA TUT V REDU..KUKR SE BOSTE ZMENIL

ČESTITKE!!!!!!!!!Sem čakala tvoje poročilo…Seveda me veseli, da sta By the way uspela, ko sem pa delala tako reklamo.

Vreme je tudi zdržalo, a ne. Me pa zanima, ali vama je uspelo imeti obred zunaj – nama je namreč rekla, da ne tvegajo, če kaže na dež- se mi zdi, da je v soboto ves čas kazalo, pa nič ni bilo (no, razen zvečer). Jaz bi tudi tvegala, si res želim, da bi blo vse skupaj zunaj.

Tudi jaz že počasi odštevam dneve – še19!!

Še gospodična Ajs

živjo gospodična ajs!

vreme je zdržalo in obed je bil zunaj! bilo je super ker ni zažigalo sonce in zvečer ko smo prišli v gostilno se je ulilo ko iz škafa..tako da tui denar bo! 🙂

Duo je res super, ker sva ga imela tudi midva lansko leto na poroki.

Lepo, da izvemo, kako je bilo. Še kakšno poročilo, dekleta, pardon, žene.
lp

New Report

Close