Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek evo Seba zate …..

evo Seba zate …..

. . . . . . . . . za posladkati . . . . . . . . . . . . .

. . . . . ma ker nevem kaj piješ . . . . . si izberi kar sam . . . . . pa mal razdeli da ne bo foušije :))) …

. . . .
. . . . . . . . . . . .

pol za na konc pa … mal popestritve :)))))

. . . . . . . . . . . . .

ok ok ok .. dost za dans … fajn mejte vsi skupi :)))))

B.

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeej kaj vse neki miga :)))))))))))))))))))))))))

hihihi Ufff sem že mislila da bo kaka ritka……

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

A štumbardijeva ritka, a?????????

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

U kuk špinelov !!!!!!!!!

………… vidve pa o ……. ritkah ! hahaha , a … če tole vse prebavi …. ?

Je pa ta prava ?

aaa? Kdo pa je to?…hmm..

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

…. oprosti , kofeta nisem imela nekaj cajta ….

Oh, niobči moja, na, še dva cmoka, na levo in
na desno stran ličec. Pozdravljena, objemam te
po dooooooolllllllgeeeeem časuuuuu!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

hehe NIobčika…Cmočka…+******** Tud jest mam kofe a nemam neta..heheh Zjutraj ne dela od 4 do pol 7 ko odjadram..tko da je bil danes serviser pri meni…pa je kr neki štrikal..pa lagal…ehh barabe so…

Nice, Barbi :)).
Bo vesel :))

hahahah…serviser je bil ?

Hojla Nioba !! :))

Čer, Mariči :))

Je , Marija , cmočka tudi tebi !

Kar bo , pa bo , moram vas pozdravit , pa če crkne , pa crkne
PC . Saj jih še delajo , a ne ! Vas pa ne delajo več , vas mormo pa ahtat !

Nekoč je šel moj zajček zajčkasti
po gozdu in je srečal niobo . In nioba
pravi zajčku zajčkastemu LEP VEČER !

Hy, zajči, lep večer ti želim.

Oh, Niobči moja zlata, oh bitje nebeško!

Aha serviser ja..hihihi Tak črn..s čnimi okicami..pa frizurco ala italiano men..heheh čista zares! Pa tko sva fletno kramljala..heheheh
Sam otroc so naju motil..tamal ga je ogovarjal..stlic stlic…tamala je vreščala..pa smo mel šov biznis..heheheh

He, he, bo zajček priznal, da mu je tole tako lepo na dušco leglo :))
In zajček reče Niobi, lep in žameten večer tudi tebi , in gresta skupaj v gmajnico.

.. tvegam in sem kar prižgala to škatlo … ma je nekaj fuč , se mi zdi … veš kaj pomaga , klofnem po njem vsake toliko , pa ventilator zopet zapoje … ma kaj serviser , kladivo pomaga ! Pok , pa je .

Če se zjutraj ne javim , mi je šlo vse v … kakože .

Kofe bo pa vseeno ! Tudi zate muck muj !

Ne veš, muca, kako se blazno lepo mora
biti tole slišati: muck muj! Ojej, ojej, kar jaz
bi bila muck!

Fokn vraga pa bo še zapel..hehe nioba..Vaja dela mojstra veš!
Ja kavica zate tud pr men se hladi….

Punce , kaj ko bi me tole … vse … ops , samo predlog … malo
načele , pa poskusile , al čakamo , da seba ponudi … a bo ?

Jest bi tako nekaj …. sladkega sedajle , takoj !

Ma kr požrimo vse skup.Muca ma strašen apetit tele dni..uhhh težkih dnevov očitno še ni konca…

Verjameš ali ne, po spletu sicer ne preveč fine okoliščine, sem včeraj in danes imela priliko videt tipa da padeš dol.

New Report

Close