Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Evo..tole nas bo mal pogrel;))

Evo..tole nas bo mal pogrel;))

Zaprem oči… vidim obalo in morje… čutim vonj borovcev… slišim čričke, kako se oglašajo… in sonce, ki se počasi utaplja v morje tam daleč… le tu na obali sem jaz… samo tu se resnično sprostim in uživam… hrana za mojo dušo… čakam te… sedim na obali… nikjer nikogar… in opazujem igro galebov na nebu… zagledam te, kako se mi približuješ. Ves nasmejan in srečen, ker me vidiš. Najina pogleda se združita v eno in za trenutek okoli naju nič več ne obstaja. Vstanem in ti grem nasproti… poljubiš me… najprej nežno, nato pa vse bolj zahtevno… čutim tvojo moč in energijo… kako rada sem s teboj… kako rada ti pripadam. Zahtevaš več. Tvoji poljubi so vznemirljivi in dotiki nabiti z napetostjo. Brezkompromisno me držiš v svojem objemu, z jezikom raziskuješ… spustiš se proti ušesu… mravljinčki me napadajo, koža se mi ježi…. mmmmmmmm… počasi po vratu navzdol… mmmmmm… kako uživam. Nimam moči, da te ustavim… pa tudi nočem.. tako lepo mi je… tako dobro je čutiti tvoje telo ob mojem… pogladiš me po majčki, na dveh občutljivih mestih… vzdrhtim… uh, kako paše. Bradavički mi stojita, trdno in pokonci… kot vedno, kadar sta deležni tvojega dotikanja. Tvoja roka zdrsne pod sponko modrčka in zazreš se vame z vprašujočim pogledom. Pokimam in ti grem z roko skozi lase, ki dišijo po soli. Slečeš mi majčko in počasi se z ustnicami prisesaš nanju. Ljubkuješ ju kot da je zadnjič… uleževa se na toplo mivko… ob šumenju morja se ti popolnoma predajam. Koža se mi ježi od vznemirjenja… počasi se spuščaš proti popku in nehote se zasmejem in te rahlo potegnem nazaj… čuden občutek… strah me je… vendar si želim, da bi razkril vse, da bi te čutila. Saj vem, da ti lahko zaupam, toliko te že poznam… potegneš mi dol hlače… nerodno mi je, a želim si te… z roko se počasi približuješ mojemu mednožju in čutiš toploto, ki jo oddajam… slečem še hlačke… želim te čutiti… nestrpna sem. Napadaš mojo mucko… poližeš vso mokroto, ki je prišla na dan… najdeš moj gumbek in se ga nežno dotakneš z jezikom… strese me… kakšen občutek… .ne morem opisati z besedo… meša se mi od ugodja… kako mi je lepo…. razpreš mi kolena in me poljubljaš po stegnih… imam občutek, da se bom stopila pod tvojimi dotiki… nekontrolirano dvigujem boke proti tebi… vem, da se bliža vrhunec… čutim, kako moje telo začne oblivati toplota… vem, da prihaja… oh… mmmmm… stresem se v krču… poljubiš me… sreča na mojem obrazu ti prinese nasmeh na ustnice… srečna sem. Obrnem se proti tebi in ti odpnem hlače… spodaj nimaš nič… vzamem ga ven in ga nežno primem… počasi premikam kožico gor in dol… glavo nagneš nazaj in globoko dihaš… gledam mojo roko kako drsi preko njega… sklonim se in ga vzamem v usta… objamem ga s svojimi ustnicami in drsim počasi gor in dol, ravno tako kot prej z rokami. Moje mednožje je spet poplavljeno… stokaš in tvoji kolki se ritmično pomikajo proti meni… vse globlje in golobje… igram se… odmaknem se in spet približam… z jezičkom nagajivo krožim po vrhu… dvignem glavo in najina pogleda se srečata… koliko čustev premoreš… položiš me na brisačo… se mi približaš in najini telesi se združita v eno… v celoto… zdrkneš globoko vame… obnašava se kot divje živali… prepustim se tvojemu ritmu in moči, ki zahteva vse… čutim te čedalje bolj in bolj… v meni rasteš… čutim tvoje tresljaje… vem da se bližaš vrhuncu… še malo…. samo še malo časa rabim… mmmmmm… skupaj prideva do orgazma, ki je skoraj čaroben… pa saj tudi je… Utrujena obleživa en ob drugem… objameš me in poljubiš… okoli naju popolna tišina… slišati je le šum morja… tudi črički so že utihnili. S hrbtom me nasloniš na svoje toplo telo, ter me ukleščiš z nogami… šepetaš mi nežne besede… tvoj glas… tako nežen in zapeljiv… leživa objeta… prepustiva se utrujenosti… sliši se samo najino dihanje in šum morja… naenkrat vstaneš in me potegneš k sebi… stečeva v morje… mrzlo je… ampak tako paše… ne more ohladiti želje po tebi… zaplavava… iščem te… hočem se te dotikati… želim čutiti tvoje ustnice na meni… nasmehneš se mi in me poljubiš… zdi se mi, da mi bereš misli… dotikaš se me in me izzivaš… tudi ti si želiš še enkrat prodreti vame… usedeš se v plitvino, potegneš me k sebi v naročje… združiva se… ustvarjena en za drugega… počasi se premikam… vidim, da ti je lepo… da uživaš… držiš me za boke… Zahtevaš več… prepuščam se tvojemu ritmu… tvoji prsti se igrajo z mojimi bradavičkami, spustijo se proti mojemu gumbku… mmmmmm… ne mi to delat… nočem še iti do konca… zavlačujem… želim si, da dolgo traja… najina pogleda se srečata… čas se ustavi… .berem željo v tvojih očeh… popolnoma se ti predajam… odmakneš me od sebe… obrneš me tako, da klečim in se mi približaš od zadaj… čutim kako počasi prodiraš vame… globoko…. do konca… tako popolnoma te čutim… s prstki božaš mojo drugo odprtinico, jo nežno masiraš… čutim kako tvoj prstek prodira notri… mmmmm… bojim se, da mi bo prišlo prekmalu… nočem še… prosim, ne še… rada bi zavlačevala konec… tako lepo mi je s tabo… želim si te čutiti na drug način… želim te čutiti v ritki… sproščena sem… zaupam ti… vem, da bos nežen…. veš, da je to zame prvič… potem se zgodi… prodreš vame… ne boli preveč… malo se ustaviš, nato pa se prepustiva ritmu… znaš me pripraviti do užitka… veš , da si prvi, ki ga občutim takole… moja roka se približa mojemu gumbku in začnem krožiti po njemu… ne morem se več kontrolirati… čutim tebe kako boš eksplodiral… temni se mi pred očmi… obliva me vročina… čutim, da prihaja…. dolg… dolg orgazem… tudi tvoj… kako te strese… kako globoko dihaš… .loviš sapo… lepo mi je…. okoli naju je že temna noč… morje šumi… počasi se oblečeva… hladno je…. žal mi je, da se je končalo… obljubiš, da se kmalu spet vidiva… pospremiš me do avta… odideva vsak na svojo stran… še vedno čutim na sebi tvoje vroče poljube… poljube, ki mi pomenijo vse… vem da se kmalu spet vidiva… ne zdržiš dolgo brez mene…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

A si ti normalna, komu se pa da tole brat danes?

Zvečer sem prišla nazaj na plažo – neka nevidna sila me je vlekla tja… vedela sem, da me čakaš… .prideš mi nasproti… .samo mesec je najina priča…
Držiš me tesno ob sebi, medtem ko najina pogleda drsita preko morske gladine. Mesečina poplesuje po morju in nežno osvetljuje okolico. Daš mi roke okoli vratu. Priviješ me še tesneje k sebi in približaš svoje ustnice k mojim. Srečava se v nežnem poljubu. Vonj tvojega losiona me spravlja ob pamet. Čutim toploto tvojega telesa. Nežen poljub postaja vse bolj strasten. Tvoja roka se nežno sprehaja po mojem telesu in zdi se mi da raziskuješ, kot bi bilo prvič. Pritisneš svoje mednožje k meni, jaz pa se odzovem tako, da rahlo razprem noge. Počasi se znebiva obleke… kos za kosom… spet občutim tvoje poljube povsod po mojem telesu… z vso strastjo se najina ljubezenska igra začenja znova. Stojiva drug nasproti drugemu… v soju mesečine… polna pričakovanj… Tvoje oči, ki govorijo takrat, ko vlada smrtna tišina in tvoje ustnice, ki se vedno v pravem trenutku dotaknejo mojih…
Popolnoma otrpnem, ko se tvoje ustnice dotaknejo mojega ušesa… zaprem oči… čakam… počasi drsiš z jezičkom po vratu… izzivaš… in tvoje roke… drsijo po mojem hrbtu… počasi… zapeljivo… raziskujoče… ustavijo se na moji ritki… medtem se z ustnicami približuješ mojim bradavičkam… ne zdržim več… prosim vzemi me… pohotno ju vzameš v usta… se igraš z njima… kolena mi klecajo… ne morem več stati… položiš me na odejo… nadaljuješ z božanjem, ki ga tako zelo dobro obvladaš… želim te čutiti… slišiš moje vzdihe zadovoljstva… s prsti nežno razpreš moje sramne ustnice in poiščeš moj zakladek, moj gumbek… ne odnehaj… nadaljuj… počasi in čutno ljubiš moje osrčje med nogami… vsa vroča in potna te primem za lase in ti potisnem glavo na mojo mucko… doživim dolg in razburljiv orgazem… in ko se umirim sem srečna… srečna ja… ampak potešena pa še zdaleč ne… želim si občutiti tvojo moškost in sprejeti tvoje sokove…
Začnem se pomikati navzdol po tvojem telesu… ustavim se na točkah, za katere vem da te strese, ko se jih dotaknem… uživam, ko vidim da ti je lepo… da si me želiš, kot jaz tebe… nežno te poljubljam po najobčutljivejših mestih… slišim kako zadržuješ dih…. vem da ti paše… ko prispem do njega, ga rahlo privzdignem in že izgine v mojih ustih… začnem počasi potovati gor in dol… pomagam si z jezičkom… vznemiriš se in se začneš premikati… ne… miruj… prehitro bo konec… skoncentriram se na svoje delo… čutim, da ne bos več dolgo zdržal… čutim pritisk v tvojih jajčkih… ne moreš več… na jezičku občutim tvojo tekočino in sproti sesam, vse kar pride iz njega… počasi prihajaš k sebi… do konca poližem vse, kot bi ga hotela umiti… splezam navzgor po tvojem telesu in te nežno objamem… poljubiš me… gledava zvezde na jasnem nebu… najina edina priča je mesec.

Pripravila: Palčica

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ja bemti..men tud ne..sem sam skopirala..haha..tudi pisala tokrat tole danes nisem jaz..mogoce nekje pa bo kdo, ki bo v tem uzivu…;))…midve rajs kaj druzga delava aaaa..lenobi sva dons obe;))

Si nisem mogla pomagat, sem prebrala,….
Te pa zdrma…

haha…ma sem opazila, ko sta oba utihnila..alt se bere..haha…no lepo..da smo se mal pogrel;))

A greva na kufe?????

Se pravi, ko hočeš malo miru, vržeš eno tako kost in je mir:)))

ne zezi me..ker ves kaj mi sele kava naredi…ja pejva…;))

ma ne no..sam ko sta oba utihnila..sem vedela kaj delata;))haha

No…..

ja nc no..pejva..ne vem kaj se cakas..ampak ves kaj sledi po kavi;))

Vem ne, upam pa?!?!? ;-))

LUMP;))

ha, ha….

heheh saj sem vedel, da ti tako ne bi znala uživat…..

pa pa

leta letijo - iščem stevardeso.....

pppppšššššššššššš..ne me specat…nikoli ne reci nikoli..kva pa ves..dragi..haha

nc se ne smej;))

To je bilo tko….spontano…v bistvu pa ne vem zakaj mi praviš Lump?!?!?!?

jaz pa vem;))

Pa še men povej?!?!?

ne bom..bo bolj zanimivo..ce vsega ne ves;)

Pa daj mi samo kakšen namig

Ne dam…

grrrgrrgrr
Predem

New Report

Close