Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Evo..urejeno..

Evo..urejeno..

Bugi..SP..in jaz..pokorno javljamo..da smo dons za eno stvar,haha..no javljamo..da se nam to ze skor vrti..hihi..gre tko pocas jao jao..no men se vrti..vama pa se se bo;))…

p.s. Ce pa kdo se zeli..da ga pic en komar..no to pesem..pa ima msn 6..naj sporoci;))..papa

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

če bi pa obe vaju z Bugi v paketu dobil…pa da ne bi bili prijatelji…..bi vaju ziher posilil….pa saj itak ne bi bilo treba,ker bi vidve mene!
😉

saj si naju..pravkar..pa ne posilu..ampak imel obe naenkrat;))pa priznaj da je blo lepo..hihi

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Kaj se dogaja

Mal ne štekam.

JAZ mam MSN 6

???????

PA SI NEDOSEGLJIV..VKLJUCI SE;))

Evo – priklopljena. Še meeeeeni, še meeeeni ;)…. :)))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Sem ti..haha..uzivaj!!!

New Report

Close