Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek evri ali kune

evri ali kune

Kaj se bolj splača? Da nesemo na Hrvaško s seboj eure ali da kupimo kune ?? Se bolj splača da kune kupimo v Sloveniji ali na Hrvaškem?
Kakšne so vaše izkušnje?

Hvala vsem prijaznim monovkam za odgovor.

Lep sončen dan!

v trgovinah plačuj z BA kartico – je boljši menjalni tečaj kot pri nas pri nakupu kun.
Lahko tudi dviguješ na bankomatu; mislim, da je za npr: 1600 kun dviga provizija banke cca 1,87 €.
zdaj pa se sama odloči….

m.

…mislim, da je bolje, če kune kupite pri nas in imaš mogoče še kakšen eur za vsak slučaj v denarnici…..saj veš, če zmanjka…..sicer se pa da denar tudi na bankomatih dvigat…..

Kupuj z BA kartico, ali pa eurocard, PIKA… Ugodneje od vsega ostalega.

Jaz sem preračunala in ni bistvene razlike ali kupite kune tukaj ali pa menjate evre na hrvaškem (7,1 kuna za 1 evro). jaz sem si kupila v slo za nekaj dni kun, ostalo pa vzela evre ter menjavala po potrebi. Če hočeš dvigniti na bankomatu pa boš plačala provizijo,

Kljub temu, da plačaš pri dvigu na bankomatu neznatno provizijo, je ta menjava še najugodnejša.

Hvala vam punce za vse prijazne odgovore!

Od vsakega odgovora bom nekaj pobrala,malo tega malo onega.
Res hvala in lep dan še naprej,hvala!

bankomat definitivno

Daj kake cifre gor, besede brez številk bolj malo pomenijo, vsaj meni.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ma kaj se vam res ljubi in splača stalno to kalkulirat, kje je bolje zamenjat denar…
V končni fazi profitiraš lih za kako kavo, bi rekla.

Mogoče bi pa kdo malo skalkuliral, da vidimo, če je ena kava ali dve.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sori, ker sem nepoučena – a z navadno BA kartico od NLB plačuješ v trgovinah in dviguješ na slehernem bankomatu?!?

ja. ba-maestro.

Ja, z navadno BA kartico. Ni nujno, da je od NLB, kot si napisala, ker obstajajo v Sloveniji tudi druge banke in so njihove kartice prav tako BA.

New Report

Close