Evropa mora pokazati solidarnost in podporo za naglavni verski simbol
Malo se zamislite. V nekaterih državah so ženske kaznovane, ker na glavi nosijo kos blaga. V drugih so kaznovane in gredo v zapor (celo ubijejo jih) , če ga ne nosijo.
In horde moških se kregajo okoli tega.
BTW a jaz si lahko na glavo dam ruto? Ne iz verskih razlogov, amšak zato, ker imam občutljiva ušesa? Mi gospoda blagovolijo dovoliti? Pa barva? Kakšne barve je lahko?
Japada, 22.03.2023 ob 09:42
Zakaj se mora Evropa podrejati islamu in sprejemati njihovega Alaha, ki ga nosijo ženske na glavi.
Nedopustno in Evropa bi morala protestirati proti deviantni zakonodaji, ki se sprejema v okviru EU.
Zakaj bi se Evropa morala podrejati katoličanom???
daisycutter, 22.03.2023 ob 09:39
Malo se zamislite. V nekaterih državah so ženske kaznovane, ker na glavi nosijo kos blaga. V drugih so kaznovane in gredo v zapor (celo ubijejo jih) , če ga ne nosijo.
In horde moških se kregajo okoli tega.
BTW a jaz si lahko na glavo dam ruto? Ne iz verskih razlogov, amšak zato, ker imam občutljiva ušesa? Mi gospoda blagovolijo dovoliti? Pa barva? Kakšne barve je lahko?
Rute se nosijo zaradi hladnoče in zime in ne v podrejanje Alahu. Tako je normalno.
može repli… može…
pokrij se fino… sakrij kosu…
glej vse so razgolačene.. a hočeš bit drugačna in nekaj posebnega ali ne???
sej a ne misliš zase da si nekaj ekstra??? ja kako si ekstra če delaš vse isto kot drugi… moraš neki unikatnega… kontra od množice… nima večina prav veš repli…
stavi fino maramu i nama češ bit ljepša.
100 posto! zna maki.