Najdi forum

Splash Forum Politični čvek EVROPSKI ORKAN

EVROPSKI ORKAN

Kaj pa menite o viharju, ki je pustošil prav blizu nas?

Še kdo dvomi o klimatskih spremembah? Kaj nas čaka?

Se bodo pristojni le zamislili, ob takem vremenu, ki ga imamo. Od povsod so prihajala opozorila. Gibanje, je pred časom tudi že opozarjalo na vremenske spremembe.

Kaj ima pa politika z orkani? Malo si zgrešila forum.

Zelo, zelo veliko. Politika je tista, ki sprejema in izvršuje okoljsko politiko. Politika je tista, ki obdavčuje onasneževanje. Skratka politika je tista, ki lahko največ naredi za čisto okolje.

Denar je sveta vladar , samo on in nihče drug. Le kakšen odgovor bi dal če bi te vprašal, ali hočeš delo in s tem plačo, ali pa naj zaprejo tovarno in jo prestavijo v kakšno drugo državo? Vsi bi odgovorili enako, prav vsi.

Tole se splača prebrat!!!

Ja, je to še hudičevo politična tema! Ker zaradi te politike, bomo plačevali vodo dražje od nafte!

Beba, nepoznavanje tako politike kot okolja in po moje še veliko drugega. Kako že glasi star pregovor? pišem zato, da pišem, pa pojma nimam…..

Zanimiva je tudi zanesljiva prognoza topljenja ledenikov na alpah:

Mogoče mi boš pa ti odgovoril na včeraj zastavljeno vprašanje.

A je ta država morda na kakem drugem planetu?
Drugače bo tako ali tako onesnaževala naš planet. Ker si mislil v kako nerazvito državo, pa bo onesnaženje še precej večje.
Načeloma pa taka vprašanja delavcem postavljajo nesposobneži, ki za vse krivijo podrejene in niso sposobni prenesti odgovornosti.

Ti je že odgovoril ****.

Klimatske spremembe se dogajajo od nastanka Zemlje. Kdo pa je bil zanje kriv denimo v prazgodovini, ko so po Zemlji tacale zgolj živali?

Če poznam druščino na tem forumu, je za to gotovo kriva Cerkev in njeno nemoralno delovanje.

sneg je, glej zunaj sneg je lalalalalla
prva snežinka, ki pada, glej prvi sneg lalalalaaa
spominja me nate in na vse tiste dni lalalalal

Če si ti to napisal bo pa že držalo.

———————————————————————————————

“beba”, me je imela …. za “bebo-ta”! 🙂 No, vsi pa le niste mislili tako. Hvala!

Po štirih letih, smo doživeli grozoto tudi mi Slovenci.

Malo za spomin in tudi v opomin! Da se kaj takega, nikoli več ne bi zgodilo?

Vodna ujma konec tedna ohromila dobršen del Slovenije:
Najhuje je bilo na Celjskem, Primorskem ter v Zasavju.
http://www.dnevnik.si/novice/kronika/1042388930

Po prvih ocenah v poplavah za več kot 10 millijonov evrov škode.
http://www.rtvslo.si/slovenija/po-prvih-ocenah-v-poplavah-za-vec-kot-10-milijonov-evrov-skode/239645
http://www.rtvslo.si/okolje/foto-in-video-pred-posavci-se-ena-alarmantna-noc/239613

P.s.
V linkih je možno še veliko klikov.

kaj mi pišeš o orkanih? kako naj pa zdaj to naprtim pahorju in drugim lubeničarjem? pa še leta 2007 je bilo ko sta se nam po zaslugi gospoda Janeza Janše cedila med in mleko

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCLJI 🙂

————————————————
frančišek. – s pikco,

hahaha, —— “tapravi” frančišek , je napisal, da ni to napravil on, da se je celo noč stiskal pri ženi.:-))) Tudi to je možno!?:-) Na tem forumu je vsemogoče!:-)
Bo že razčistil s Primožem, kdo je prišel tukaj nagajat.:-) Jaz si lahko mislim kar hočem.
No, najprej si mu ukradu “pikco”, zdej, pa še župco. 🙂

Ja, ja, pri JJ smo imeli med in mleko.:-) Vsega se ne more naprtiti JJ-ju.
Hahaha, “pikce in župca”, so individualna lastnina, je bilo nekoč napisano.:-)

New Report

Close