Najdi forum

Splash Forum Politični čvek EVROPSKI POSLANCI

EVROPSKI POSLANCI

Škoda za Slovensko ljudsko stranko, pravzaprav za Petra Gregorčiča, ki je eden imed poslancev, ki bi si zaslužil biti v evropskem parlamentu.

Je človek trdnega prepričanja, apelira na boljšo Slovenijo, izgleda, da ne misli samo nase ampak na dobro vsek.

Moje mnenje je, da je v politični kampaniji preveč poudaril slovenskega kmeta, kaj vse bo naredil za slovenskega kmeta.

Slovenskemu kmetu se v tem položaju, ki ga ima sedaj godi prav dobro. Uporablja herbicide, fungicide, fitofarmakološke pripravke, dobiva subvencije in trdi, da vse prideluje BIO.

Sedaj, ko bi se moral zavzeti za Petra Gregorčiča, pa mu je slovenski kmet pokazal fige in ga pustil na cedilu.

Samo toliko o slovenskem kmetu.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 10641, 10.06.2024 ob 06:20

Škoda za Slovensko ljudsko stranko, pravzaprav za Petra Gregorčiča, ki je eden imed poslancev, ki bi si zaslužil biti v evropskem parlamentu.

Je človek trdnega prepričanja, apelira na boljšo Slovenijo, izgleda, da ne misli samo nase ampak na dobro vsek.

Moje mnenje je, da je v politični kampaniji preveč poudaril slovenskega kmeta, kaj vse bo naredil za slovenskega kmeta.

Slovenskemu kmetu se v tem položaju, ki ga ima sedaj godi prav dobro. Uporablja herbicide, fungicide, fitofarmakološke pripravke, dobiva subvencije in trdi, da vse prideluje BIO.

Sedaj, ko bi se moral zavzeti za Petra Gregorčiča, pa mu je slovenski kmet pokazal fige in ga pustil na cedilu.

Samo toliko o slovenskem kmetu.

TI nimas pojma o slo kmetu debil zabiti, pises neke floskule ki nimajo nobene veze z dejstvi….ne moti te pa uporaba fungicidov v medicini oz ko jih sam goltas?

Imam precej pojma, ker sem kmetica od nog do glave. Z lopato, motiko, grabljami in majhno frezo. To je ekološka pridelava.

Se mi tisti, kao veliki kmetje, smejejo, češ kaj pa delam. Oni pa s subvencioniranimi traktorji špricajo sede na mogočnih sedežih in se mi posmihajo. Saj tudi, če ne bom pridelka pobral, subvencije sem dobil.

Ekološka pridelava, to je pretežno ročno delo.

Permakultura, veliki kmetje sploh ne vedo kaj je to.

Zanje so bolj pomembni shodi z mega traktorji.

Pa ne bi posploševal, izjeme potrjujejo pravila.

Zala, prvo ime evropskih volitev v Sloveniji. Ženska, ki s svojo mladostno zagnanostjo in predstavitvijo zna pridobiti volilce.

Želim ji mnogo uspeha na njeni življenski poti in še naprej naj navdušuje mladi kader SDS.

Za SLS se mi je dozdevalo, da ne bo prišla v evropski parlament, toda zelo mi je žal za Petra Gregorčiča, da je izpadel.

Ni v pravi stranki, sicer Bogovič pred njim je bil v evropskem parlamentu, toda slovenski kmetje apelirajo na predsednika vlade, volili so Ireno Jovevo, Marjana Šarca.

Peter Gregorčič je, žal, vedno na napačni strani, vsi se mu izneverijo, pa je pameten in pošten.

New Report

Close