Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek EVROSPIN-pizza testo…..

EVROSPIN-pizza testo…..

kakšne imate izkušnje z tem testom iz evrospina,pripravljen je tako kot listnato,zvito v rolco,z tem sem zadovolna,kaj pa ta?
Uporabiti ga imam namen za pičiče otroški žur!

HVALA

O hudo – s čim si zadovoljna in kaj so to pičiči?!

… S tem…

… Z tem…

Pa znate odgovorit na njeno vprašanje, ali ne? Madonca, ženska je nekaj vprašala in po tolikih postih, še nobenega konkretnega odgovora.
“ena lačna” jaz žal odgovora ne vem, ker v Eurospinu ne kupujem hrane.

Ni kot testo iz picerije, je pa čisto solidno za pojest. Morda malce manj slano kot smo ga mi navajeni, a to bo za otroke še bolje.

Ti, ki si se oglasila, si ji pa fuuuuuuull odgovorila in pomagala.:))

Ne usajaj se, na takšno spakedralo niti čarovnik ne ve odgovora. Govori, da je zadovoljna s tem (katerim????) in kakšno je tisto drugo (katero????). Kr neki v glavnem

Testo je čisto o.k., ni čisto kot iz picerije, morda malce manj slano, kot smo navajeni Slovenci. Samo ne peci predolgo, ker se hitro izsuši, dovolj je, da porumeni na vogalih.

Kot sem prebrala, je zadovoljna z listnatim testom zvitim v rolico, sprašuje pa za zvito testo za pice. Za male picete bi rekla.
Odogovora za lačno pa tudi jaz ne vem.

Jaz sem ga že kupila in mi je ok, veliko boljše od tistih zamrznjenih ˝pripravkov˝.

MUHACC,hvala ti!!!

Ne vem če sem res tako nejasno napisala. Ali niste še nikoli v nobeni piceriji jedli PIČIČE,kolikor vem to otroci obožujejo,sam omak tako nemarajo,ker pa imam jutri dop.službo,bi mi zmakalo časa,da bi sama neredila testo,zato sem ga kupila čisto po naklučju ravno v evro spini in ne vem,zakaj je zdaj tak HALO,saj sem samo vprašala če je uredu,HVALA!!!!

http://www.kulinarika.net/recepti/6549/kruh/odlicno-testo-za-pizzo/

Testa nikoli ne kupujem, tudi če se mi mudi ne.

Midva sva ga že parkrat kupila in vedno bila zadovoljna. Pica je bila mnjaaaaam :)))

No, v testo za pizzo jaz nikdar ne bi dala mleka.
Jaz ga zgnetem iz 300 g moke, pol kocke kvasa, 4 žlic ol. olja, malo soli in dober deci in pol mlačne vode. Pride ga dovolj za pizzo cca 30 cm premera.

Odkar smo poskusili s tem, ne kupujemo več pripravljenega. Včasih smo ga pa na peki papirju razvaljanega in v rolico zvitega kupovali v Hoferju in je bilo prav dobro.

Mi ga kdaj naredimo in je ok. Sigurno, da je boljše domače, če pa nimaš časa, je tudi to dobro.

New Report

Close