Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Evrovizija – 1. večer

Evrovizija – 1. večer

Družba,

Zdaj pa navijajmo in pošljimo dobre misli v Izrael, jaz že močno stiskam pesti za Zalo in Gašperja!!

Nikdar ne gledam

Danes naredi izjemo in glej. Jaz bom tudi 😎😄

Držim pesti. A kdo ve, bodo danes javili, kdo gre v finale v soboto?

[/quote]

Sem rekla, da ne bom gledala! Poslušam pa 😍

O moj bog kaksen dolgocasen nastop, KRistus kaj smo to poslali…
Ko komaj cakas, da minejo tiste 3 minute…

Podn od podna tale dva. Za nikamor

Ja itak 🙂 mislm kakšna pesm je to bla. Sm ušesa napela da sploh slišm kaj poje, pa jo nič nism razumela. Bv.

Men je pesem vsec..sam dans je pa res neki manjkal..

Kje lahko glasujem za Hoferja in njegove sarkastične komentarje? Tip je bolj zakon od vseh komadov skup.

Ajoj, škoda. Zale se sploh ni slišalo.

Sem vedno govorila, da mi nista ne pesem, ne pevka všeč. Pri petju ne smeš peti s skor zaprtimi usti. Pa še tko tiho, da nč ne slišiš 😠

Ti pri vsaki stvari aludiraš na sex? Mal se zamisli.

A je vam, ki samo kritizirate, uspelo videti še kakšen drug nastop?

Bravo naši. Dobro šli skozi. Avstralkam so zapičili štango v rit.

Kot bil pela ZOMBIJKA. Kot dve trupli na odru. Obup. Komaj sem gledala do konca pesmi.

Recimo nastop Slovenije ali pa Islandije. Totalni extrem, nasi tko nedolzni oni pa BDSM. Uf kaj vse vidis.

[/quote]

Ni ob 23h?

Očitno so mi všeč ekstremi na vse strani, saj sta me samo ta dva nastopa pritegnila.

Nekaj je manjkalo. Ne vem. Ona je malo drugače pel. Morda trema. Ni sproščena.
Na koncu pa je celo mahala. Ne vem no…

Ni ob 23h?
[/quote]
Ob 21 se je začelo. Zdaj bodo počasi že končali .

Kaj TH pa stric iz Sam Marina deklamira? Stavčevo nanana?

Naša dva me nista prepričala. Vokalno pod povprečjem! Pa zakaaaaj je v slo vse drugo bolj pomembno kot kvaliteta vokala? Vedno mislijo, da bodo z neko drugačnostjo opaženi. In vedno brca v temo!

Ste jo vidli zdaj zalo v green roomu z zastavo pokrita spi tam na fotelju. Groza kaksno obnasanje.
In za moje pojme sta bila slaba, ker sta eden drugega gledala jima je slo na smeh vmes in ju je se bolj trema zdelala, kot ce bi imela izdelan nastop obrnjena proti publiki in bi notri padla v izvajanje pesmi, tako pa sta z gledanjem drug drugega se samo opominjala kako jima je nerodno in kaksno tremo imata. Obupno sta to izvedla.

ja mal jo je zdelal pritisk. mlada sta, ne gre jima zamerit.

New Report

Close