Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Evrovizija – 1. večer

Evrovizija – 1. večer

Mahali in pozdravljali iz green rooma, Zala pa skrita za zastavo, mah ne vem totalno bedno no…

A je zdaj in imidž zadrogirancev?

Škoda, res jo je trema zdelala. Joj, upam, da bo šlo skozi…po tem bo mali čudež. Pa sem njun fan. Nimamo kaj, še vedno sta otroka naša, kot je rekel Hofer.

Aja, ostalo je pa zmazek na zmazek že v štartu.

Zdajle sem prišla domov s pevskih vaj.
Si ogledala.
Luštna sta bila!
Za uvrstitev mi je pa vseeno.

Kaj zdej čarovnice,a? Take pesmi nismo imeli vse od Pepela in krvi dalje… Go go

Ne žali Pepel in kri.

Nehajte toliko stokat in jamrat.
A tale lanska zmagovalka vam je bila pa fajn?

Meni je obupna! Do konca obupna…pa je zmagala…
Tako da na ESC ni recepta, ne logike.

https://www.youtube.com/watch?v=CziHrYYSyPc

Pepel in kri so imeli energijo in karizmo, tole je pa kar eno jamranje.

Upam, da ne prideta naprej.

ooo zakon

SUCK it banda 🙂

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Vse skupaj je samo še cirkus, ki z dobro glasbo nima kaj dosti skupnega.

Lea Sirk in podobni pa se požrite.

Pevic se mi zdi, da bil nas izvajalec razocaran… namrec zdi se mi da si je sploh Zala zelela da bi sla domov, da jo odresijo muk. Kakorkoli tole obnasanje tam njeno je pod nivojem. Tam le zastopa in predstavlja naso drzavo in bi se lahko malo bolj kultivirano in spstljivo obnasala.

Heh, pa sta z nenavadno preprostostjo posekala z vsemi večjimi egi, ki so falirali že kdaj prej 🙂 Pa kokoškami tukaj tudi.

Kaj dela stric iz San Marina v finalu, mi pa ni jasno.

Pepel in kri so imeli energijo in karizmo, tole je pa kar eno jamranje.
[/quote]

na evroviziji so bili pa zadnji

[/quote]

Brali so po naključnem vrstnem redu. Verjetno, da ne vplivajo na glasove v finalu. Sirkova pa prej najbolj glasna, a dosegla ni nič, ko je tekmovala.

o ej ti si pa res duša zabave 😀

[/quote]
napačn komentar citirala prej haha sori

Krastače ? Zato, ker nam nekaj ni všeč ? Nič nisem razočarana, privoščim jima iz vsega srca. Pesem mi pa ni in ne more biti všeč. Evrovizija že dolgo ni merilo za kvalitetno glasbo, pač pa, kot pravi ena zgoraj, cirkus in maškarada.

Pa ful sta bila vesela, kok sta skakala od srece, res neizmerna sreca, taka, da se skrijes za zastavo…kaksno obnasanje… res sta cist pocena, to ni normalno res. A sploh dojemata kje sta in kaj se okoli dogaja, res sta uboga, kot da sta v nekem drugem svetu.

Ja, prav lepo je videt rezultat. Še največji udarec tisti Leji, ki je pizdla čez njiju, ker sta neizkušena in ji nista všeč. A ona lani ni prišla nikamor, kljub izkušnjam.
Meni sta simpatična. Verjamem, da tistim, ki so navajeni na balkan muziko Ceca & co, to ni všeč 😀

Nisem gledala. A so se uvrstili?

o ej ti si pa res duša zabave 😀
[/quote]

Da ne bo nesporazuma, me je fajn da sta prisla naprej, sam neko zivljenje od zenske bi pa pričakovala. Da vsaj pokaze, da ji je veselje in.ponos, da lahko nastopa tam. Nima vsak te priloznosti. Zato je njeno spanje tam na zofi pod zastavo in vidna odvrcnost vsega, ko so se drugi veselili uvrstitve, popolnoma neprimerno. Ce bi skakala od veselja bi bilo ptimerno. Ta navelicanost tam v green roomu pac ni.
Pa ne z izgovori, da sta mlada. Ona nemka, ki je pred leti pela ce se ne mozim komad satelite ali nekaj tskega, se mi zdi, da je bla takrat stara 16, pa se ni tako nemogoce in otricje obnasala kot Zala.

Ja, gresta v finale.

New Report

Close