Evrovizija – 1. večer
Važn da jo ti razumeš.
Ok, priznam da nism sploh gledala, razn Slo pa Srbijo sm celo, ostale pa sam na konc tiste delčke. Za kater komad od 17ih bi pa sploh lahk rekl ta je pa wau? Tako da se sploh ne čudm da je šla naprej. In ja, kr neki mi je bila zarad mrmranja.
[/quote]
Komentirajo samo južnjaki, ki o muzki pojma nimajo.
Ta pesem je tako lepa, da jo lahko puslusas dan in noč.
Nisem pričakovala tega od tebe. Nekoc si se lepo z menoj osebno pogovarjala. Ni potrebe po nesramnosti tvoji.
Nic ne stokam izrazila sem svoje mnenje. Pac lahko bi pokszala malo zivljenja in veselja, da napreduje, ne pa da ji je vse kot najhujsa muka. Bodi malo bolj realna v tvojih komentarjih. Tako obnasanje je na nivoju sramezljivega petletnika ne pa polnoletne osebe.
[/quote]
Pojdi ti ta trenutek na tako velik oder, a veš kakšen pritisk je to. Če tega ne razumeš?
Krastače ? Zato, ker nam nekaj ni všeč ? Nič nisem razočarana, privoščim jima iz vsega srca. Pesem mi pa ni in ne more biti všeč. Evrovizija že dolgo ni merilo za kvalitetno glasbo, pač pa, kot pravi ena zgoraj, cirkus in maškarada.
[/quote]
Ti, ena juzna, monmonci in se nekaj drugih kur, dejte raje ob petkih poslušat oddajo Po domače kjer imajo bolj poskočne melodije, pa raje modrijane poslušajte. Glasbo prepustite glasbenikom.
Hopa cupa,
Poslušam nastop z nekega drugega dne, Zala artikulira povsem jasno, čisti glas, brez zadrege. Pesem je fenomenalna, da se jo razviti v kar si le glabenik, aranžer, izvajalec, želi.
Če si glasbenik, potem to moraš čutiti, ker te samo vleče na to.
Plus tega sta ta dva mladca avtorja!!!! tako besedila, kot glasbe.
O tem ne poveste popolnoma nič.
Tam sta 20letnika, ki sta avtorja!!!!!! Se vam sploh sanja, kaj to pomeni? Ne?
Hja, nekdo se bo resno zamislil…
Ta dva, skoraj tinejdžerja še, svetu sporočata, da bo treba obrniti plato.
Saj drugo leto boš šla pa ti na Evrovizijo.Se ti bodo hlače na odru tako tresle, da še A ne boš rekla.
Si že sploh kdaj stala na odru? Razen v šolskem pevskem zboru, ker to ne šteje, veš…
[/quote]
Kako si ti nesramno bitje zdaj sele vidim. A ne bos sla kar raje ti, si ravno iz pevskih vaj, ce ne bos pa pustite nam ta svet zapela. Pa se hcerkico pelji zraven, pa postelje pa kovtre, si bosta tam kar pistlali v green roomu in spali od dolgocasja, ker je to tako normalno. Pa prosim, ce me ne citiras vec. Hvala.
Leo si tud ze pred casom zagovarjala, tako da mi je vse jasno kaksen je tvoj domet obnašanja od preklinjanja naprej. Ker Lea ti je tudi cist faj in vse kar ona pocne ti je top. Tudi ce h.ebe vse po spisku. Krasno res.
Nisem pričakovala tega od tebe. Nekoc si se lepo z menoj osebno pogovarjala. Ni potrebe po nesramnosti tvoji.
Nic ne stokam izrazila sem svoje mnenje. Pac lahko bi pokszala malo zivljenja in veselja, da napreduje, ne pa da ji je vse kot najhujsa muka. Bodi malo bolj realna v tvojih komentarjih. Tako obnasanje je na nivoju sramezljivega petletnika ne pa polnoletne osebe.
[/quote]
Tudi 19-letnice so lahko sramežljive.Malce so geni, pa vzgoja tudi.
Meni je Zala simpatična.Zelo me spominja na mojo sošolko, s katero sva skupaj sedeli v srednji šoli. Potem se je poročila z nekim hudim poslovnežem .Še vedno je z njim…
Zala je še mlada.Ona se bo še razvila.Ne zamerite ji.Tudi ona se veseli, ampak ne skače.Veselje ima v srcu.
Vaše Srbsko dretje je negledljivo in neposlušljivo, pa neke joške, grde celulitaste riti, tona pudra, namazane obrvi, peroksidni blond lasje in 15cm stikle. To je za zjokat, ni čudno, da majo Srbkinje vsi za kur.be, ker se tako oblačite in tako operirate. Ste na nižji stopnji razvoja, kdor je prerastel to stopnjo, bo razumel pesem Zale in Gašperja in me veseli, da jo je večina Evrope prerasla.
Srbi boste zmeraj manj razviti, tudi IQ imate za 10 točk nižji od evripskega povprečja. Moški imajo Srbijo radi le zato, ker so Srbkinje tako lahke in glupe, da jih na vsako foro dobijo.
[/quote]
Ha ha ha
Pa ja, tako mlada a več Slovenka :))
Haha kakšne budale, primitivci ste mi šele taki kot ti 🙂 jaki IQ imate LOL
Čestitam. Meni sta všeč. Sama sta napisala besedilo, sama glasbo, sama aranžma, sama odpela, sama sta si prislužila finale. Kapo dol. Sem dal se dvakrat nazaj in znova gledal. Izraelci so razumeli sporočilo in pripravili temu ustrezno minimalistično scenografijo. Njuno sporočilo seže globje od najglasnejših basov, hrupa, skakanja in kiča.
Vaše Srbsko dretje je negledljivo in neposlušljivo, pa neke joške, grde celulitaste riti, tona pudra, namazane obrvi, peroksidni blond lasje in 15cm stikle. To je za zjokat, ni čudno, da majo Srbkinje vsi za kur.be, ker se tako oblačite in tako operirate. Ste na nižji stopnji razvoja, kdor je prerastel to stopnjo, bo razumel pesem Zale in Gašperja in me veseli, da jo je večina Evrope prerasla.
Srbi boste zmeraj manj razviti, tudi IQ imate za 10 točk nižji od evripskega povprečja. Moški imajo Srbijo radi le zato, ker so Srbkinje tako lahke in glupe, da jih na vsako foro dobijo.
[/quote]
Zakaj so Janezki tako depresivni pijanci? Ker so mislili da so balkanke glupe, na koncu je pa ostal suh toselj in tic.
Noro, dva malo več kot najstnika, ki sta avtorja svoje pesmi in jima je z njo uspelo nastopiti pred milijoni ljudi na Evrosongu in priti v finale, kritizira folk kateri mora spremljati svoje sončke na informativni dan za faks, da se ne bi ubožci izgubili v velikem mestu ali česa pozabili vprašati. LOL.
Kakšno dramo delate iz tega, da sta se uvrstila naprej…. Saj so se skoraj vsi naši, no, Naber, Mancini, Boto, Manuela, tisti kmetavzi Žlindra in podobno sranje se pač ni….
To, da smo v “finalu” – v resnici gre samo za nastop v tretjem večeru nastopanja, kar nikakor ne pomeni “finala”, pa ne pomeni nič. Najprej je treba vedeti, od kje smo dobili glasove? Glede na pretekle slo “finaliste” smo glasove dobili od žirij – torej nimajo nobene veze s tem, koliko gre komad v ušesa ljudem… Zato na “finalih” zmeraj popušimo. Folku naše pesmi niso všeč.
Zadetek v polno. Bravo.
[/quote]
Kak gre to skupi… zasmehovanje studentov in povzdigovanje njiju dveh kot tako uspesnih. A hkrati se ravno ta dva sktivata kot pod mamino kiklo, sta nenormalno sramezljiva in vi to opravicujete, ker sta kao otrocka. To dvoje zdaj ne gre skupaj. Ponosno ni morala stat tam in se predstavit z lastno stvaritvijo ne pa se skrivat. Dvojna so ta vasa merila.
Kak gre to skupi… zasmehovanje studentov in povzdigovanje njiju dveh kot tako uspesnih. A hkrati se ravno ta dva sktivata kot pod mamino kiklo, sta nenormalno sramezljiva in vi to opravicujete, ker sta kao otrocka. To dvoje zdaj ne gre skupaj. Ponosno ni morala stat tam in se predstavit z lastno stvaritvijo ne pa se skrivat. Dvojna so ta vasa merila.
[/quote]
Mnja