Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Evrovizija – 1. večer

Evrovizija – 1. večer

Lepo, da sta sla naprej. Jima privoščim. V 1. delu mi tudi ena sama pesem bi bila kaj posebno všeč.
Zali in Gašperju privoščim uvrstitev v finale, ampak njuna pesem mi še vedno ni všeč, izvajata pa jo kot dva, ki bosta vsak hip umrla:(( Brez iskre, brez energije, naveličano, zdolgočaseno.

Meni sta bila všeč že na Emi, zdaj pa še bolj.
Med vsemi tistimi cirkusanti izstopata v pravo smer. Pa še en plus zame: oblečena čisto vsakdanje. Nobenih ekstremov z namenom izstopaja!

GO GO GO!

Imamo sreco, da sta nastopala v mnogo lazjem polfinalu kot bo tisti v cetrtek. Pesmi so bile bolj ali manj katastrofalne. Jima pa cestitam za uvrstitev v finale.

Brco v temo si dalo ti.

Bravo Zala in Gašper ! Ne ozirajta se na negativne kritike. Super sta, fenomenalna in stopajta še naprej pogumno v tej smeri. Ljudje so že naveličani blišča, pompa, izumetničenosti. Kar tako naprej: skromno, brez pretiranih čustev in modro kot znata vidva že zdaj v teh vajinih rosnih letih.
Ogromno nas navija za vaju ! GO GO. YOU CAN DO IT !

Tako iskreno, preprosto, da si sploh ne moreš misliti, da sta sredi blišča in pompa.

Čestitke in veliko sreče za naprej !

Še crknjena riba ima v sebi več življenja kot onadva. Seveda pa lahko tudi zmagata – v teh časih, ko je vse nenormalno postalo normalno.

Si se zagledala, zamislila? Verjamemo, da je shok kar vidiš v sebi obupen.

na evroviziji so bili pa zadnji
[/quote]

je tako, dogočasna in osladna pesem, da glava boli, kot neka lajna, kapo dol tistemu, ki uživa v tem komadu, heh.. Vsak komad od Moni Kovačič je bil boljši od tega komada v tistih časih.

boh pomagej
15 Maj 2019 06:35
Še crknjena riba ima v sebi več življenja kot onadva. Seveda pa lahko tudi zmagata – v teh časih, ko je vse nenormalno postalo normalno.

To je to, mogoče se je javnost končno naveličala vseh spak na odru, ki rolaja na odru leta in leta pa hočejo spet malo natur scene, čeprav tadva zgledata na pol mrtva, lahko na tej upaljeni evroviziji še zmagata, kao novi trendi za filozofijo časa v katerm živimo, mogoče je to celo revolucija na evroviziji.., komadi gredo itak že drug dan po koncu tega cirkusa v pozabo.

tebi ne more nihče več pomagat

V tebi je kaos, kaos,kaos……

Še dobr, da ni šla tista druga, ki so jo mel naštimano, ker tist je bilo šele neužitno.
Tedva sta veliko bolj simpatična v svoji prismuknjenosti, nekaj drugačnega, sploh pa, ne mora zmer hop Marinka zmagat, čepav je vam všeč

nepopisna zloba in zavist delujeta skladno, ko nekdo uspe narediti korak več.Zakaj zlivate toliko negativne energije na dva mlada človeka, ki ju pokvarjenost družbe še ni uspela izničiti.
Kdo ju najbolj kritizira, tisti, ki so že po genih glasni in hrupni in ne spadajo v Slovenijo.
ZalaGasper, kar tako naprej..

Tale Evrovizija je postala freakshow.

Zala in Gašper nimata nobenih šans, ker sta preveč normalna.

Ti, ena juzna, monmonci in se nekaj drugih kur, dejte raje ob petkih poslušat oddajo Po domače kjer imajo bolj poskočne melodije, pa raje modrijane poslušajte. Glasbo prepustite glasbenikom.
Hopa cupa,
[/quote]
Ma kake Modrjane daj no. Si 100 % mimo brcnila. A si res tako kratkega dometa, da misliš da če mi ta pesem ni všeč, potem narodnjake poslušam ? Jojojoj…

Bravo Zala in Gašper. Sta drugačna….v pozitivno smer.

ta dva sta velik bolša

https://youtu.be/ISn3gb6fLC0

A se samo meni zdi, ali ona res bolj recitira, kot poje?

je tako, dogočasna in osladna pesem, da glava boli, kot neka lajna, kapo dol tistemu, ki uživa v tem komadu, heh.. Vsak komad od Moni Kovačič je bil boljši od tega komada v tistih časih.

boh pomagej
15 Maj 2019 06:35

To je to, mogoče se je javnost končno naveličala vseh spak na odru, ki rolaja na odru leta in leta pa hočejo spet malo natur scene, čeprav tadva zgledata na pol mrtva, lahko na tej upaljeni evroviziji še zmagata, kao novi trendi za filozofijo časa v katerm živimo, mogoče je to celo revolucija na evroviziji.., komadi gredo itak že drug dan po koncu tega cirkusa v pozabo.
[/quote]

Popay, s tabo se veckrat ne strinjam, ampak glasbeni okus imas pa dober. 😉

Bravo Zala in Gašper ! Kar pogumno tako naprej.

Za dobrim konjem se vedno praši ! 🙂

Popay, s tabo se veckrat ne strinjam, ampak glasbeni okus imas pa dober. 😉
[/quote]Globoko oporekam…nima ga :)…za glasbo ne, za igranje na ženske čare mejbej 🙂

Zdi se ti.

Evrovizija je cirkus. Znotraj tega cirkusa je ta naš parček zanimiv, simpatičen. Imata dober koncept. Če bi se Zala bolj sprostila na nastopu in vdahnila več v petje, kar se da, bi bilo toliko boljše. Imata potenciale. Nikakor pa nista osladna. Vsaj manj kot večina.

Težko bi bolje zapisala:))
[/quote]

se strinjam.

Kako si ti nesramno bitje zdaj sele vidim. A ne bos sla kar raje ti, si ravno iz pevskih vaj, ce ne bos pa pustite nam ta svet zapela. Pa se hcerkico pelji zraven, pa postelje pa kovtre, si bosta tam kar pistlali v green roomu in spali od dolgocasja, ker je to tako normalno. Pa prosim, ce me ne citiras vec. Hvala.
Leo si tud ze pred casom zagovarjala, tako da mi je vse jasno kaksen je tvoj domet obnašanja od preklinjanja naprej. Ker Lea ti je tudi cist faj in vse kar ona pocne ti je top. Tudi ce h.ebe vse po spisku. Krasno res.
[/quote]

ampak če jaz kaj vem, ima za razliko od tebe Mandolina izkušnje nastopanja na takih gromozanskih koncertih. ni ona pela skupaj z zborom pri Andre-ju Rieu-ju?

Zala in Gašper….BRAVO!!!
Le tako naprej,na zavistne in hudobne komentarje se pa ne ozirajta.
Bomo držali pesti za vaju!!!

New Report

Close