Evrovizija – 1. večer
Še nikdar, kadar sta se pojavila v javnosti, nisem videla njunih mamic, ki bi ju držali za rokico, ali bili prisotni na intervijuju, ter nadzirali vprašanja in odgovore, ali celo odgovarjali namesto niju. Sramežljivost ne pomeni, da človek ni samostojen. Onadva sta definitivno bolj od marsikaterega svojega vrstnika, ki ste mu mamice izpolnile papirje za vpis na študij.
[/quote]
saj onadva ne delujeta sramežljivo, sporočata jasno z besedami in mimiko naveličanost, odvečnost, nespoštljivost do publike in tudi teh, ki so jima to pot omogočili – saj sta jasno povedala,da njima gre vse kar je povezano z uradnim delom njunim tam na živce, hočeta,da je konec, ampak ne moti ju pa niti malo biti tam, ker onadva pazi bosta kot big bossa odpovedala obveznosti in si privoščila počitnice, plažo, kosilo: ko hebe delo in obeznosti nama se to ne da, z veseljem pa izkoristiva priložnost zastonj počitnic.
To je z drugimi besedami jasno povedano in pokazano v dejanjih.
To ni sramežnljivost, to je nesramnost, nespoštljivost do države in ljudi, ki jih tam zastopata in so ju tja poslali v svojem imenu, do ljudi, ki so tam zanju glasovali, do vseh, ki se z njima tam trudijo glede nastopa in vsega dela in na koncu tudi do ostalih sodelujočih, ki bi si želeli biti v soboto v finalu, pa ne morejo biti, ker jim ta dva naveličanca, zasedata mesto vsa nesrečna, ker morata še enkrat nastopiti.
Da sem jaz starš od njiju dveh bi me bilo sram kako moj otrok tam zastopa našo državo in kakšno nespoštovanje izkazuje.
Zala se mi zdi, da misli da frajerka huda izpade s takim nonšalantnim in zaničljivim obnašanjem in se zdi, da ga še potencira, ravno nasprotno, kaže sama sebe da je hudo nespoštljivo in naveličano bitje. Pa ja pesem je dobra, tudi preprost nastop, samo to njuno obnašanje je pa čez vse mere osnovne kulture in spoštovanja do vseh različnih deležnikov.
Jaz ju razumem, da sta naveličana tega pompa. Ves čas sta tudi govorila, da imata raje manjše, intimne dogodke, kjer lahko bolje začutita publiko in publika lahko začuti njuno sporočilo. Evrovizija je industrija in se mi zdi, da se temu na nek način upirata. Najbrž sta se tega, v kaj sta padla, začela zavedat šele v Izraelu. Držim pest zanju, da kljub temu izvečeta maksimum iz te godlje 🙂
Upam, da sta začetnika nove struje v glasbi ‘Back to normality’, ki postavlja v ospredje glasbo in ne kvazi šov.
Očitno je trend, ko je bila garancija za uspeh perje v riti, joška zunaj in širjenje mednožja na odru, mimo. V končni fazi je to European SONG contest in ne European VULGARITY contest.
BRAVO NAŠI!
saj onadva ne delujeta sramežljivo, sporočata jasno z besedami in mimiko naveličanost, odvečnost, nespoštljivost do publike in tudi teh, ki so jima to pot omogočili – saj sta jasno povedala,da njima gre vse kar je povezano z uradnim delom njunim tam na živce, hočeta,da je konec, ampak ne moti ju pa niti malo biti tam, ker onadva pazi bosta kot big bossa odpovedala obveznosti in si privoščila počitnice, plažo, kosilo: ko hebe delo in obeznosti nama se to ne da, z veseljem pa izkoristiva priložnost zastonj počitnic.
To je z drugimi besedami jasno povedano in pokazano v dejanjih.
To ni sramežnljivost, to je nesramnost, nespoštljivost do države in ljudi, ki jih tam zastopata in so ju tja poslali v svojem imenu, do ljudi, ki so tam zanju glasovali, do vseh, ki se z njima tam trudijo glede nastopa in vsega dela in na koncu tudi do ostalih sodelujočih, ki bi si želeli biti v soboto v finalu, pa ne morejo biti, ker jim ta dva naveličanca, zasedata mesto vsa nesrečna, ker morata še enkrat nastopiti.
Da sem jaz starš od njiju dveh bi me bilo sram kako moj otrok tam zastopa našo državo in kakšno nespoštovanje izkazuje.
Zala se mi zdi, da misli da frajerka huda izpade s takim nonšalantnim in zaničljivim obnašanjem in se zdi, da ga še potencira, ravno nasprotno, kaže sama sebe da je hudo nespoštljivo in naveličano bitje. Pa ja pesem je dobra, tudi preprost nastop, samo to njuno obnašanje je pa čez vse mere osnovne kulture in spoštovanja do vseh različnih deležnikov.
[/quote]
Stokrat si že napisala eno in ta isto stvar.Kako bi moralo po tvoje biti in kako ni.
Narboljš da greš za nuno.Tam bo vse spoštljivo in po tvojih željah.
Težka si kot sod!
Po moje si že dolgo v penziji, pa si iz nekih drugih cajtov izpred druge vojne. Druge komandiraš, pa ravnaš kakšni morajo biti, sebe pa ne vidiš.
Pljuvaš po njiju in to prav nesramno.Zoprna si!
Do konca zoprna!
Moralistična siva miš!