Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Evrovizija

Evrovizija

Ha, ha, muca, faca !!
Nočko tudi tebi, pa lepe sanje…

Muca, pejd gor, no!

* * Mi štirje smo najlepši par :)))))))))

cmok********

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

He, he cmokija nazaj**********************************

aja heheh grem gor hihihi

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Zmaga latvija…ampak moralni smo pa zmagovalci mi Slovenci..Aha!!!

Zdej pa na film devet tednov in pol…..lepo nočko vsem kdor gre že spančkat..ostalim pa kasneje..jest grem gledat film..papa cmoka!***

Kakšni moralni zmagovalci?Beda do amena.Težko je razumeti,da temu “škrtanju na odru”kdo sploh odda glas.Ali pa se malo zajebava in norčuje iz maškar.Če ne bi imeli dobrih sosedov(CRO 8 točk…no ja,mi pa njim 12)bi bili naslednje leto spet v II. ligi.Izšlo se je za mm.

--------------------------------------------------------------------------------------------- Nič delati je bolje,kot z mnogo truda nič doseči!

Haj Lisjak !

No, čaki, če nič drugega, je bila uspešna promocija Slovenije, ravno preko ” sester “. Saj tako ali tako, skoraj nihče ne ve, kje smo, pa da sploh smo.
Potem…tako zelo škrtajoči, pa niso bili, no :))
Po mojem mnenju, so se lepo potrudili, posebno pevka, ne vem kako ji je ime. Al pa reciva pevec, oki .
In na koncu, poskusili smo, če ne bi…..bi še vedno premišljevali, bi nam uspelo ali ne !
Danes je pač tako, da se dogajajo stvari take in drugačne, tu ali tam, pa sem zato, kar pripravljena različnost in drugačnost sprejemati, še sploh, če je ta v mejah , ki nikomur ne škodijo.
Veliko je različnih ljudi, tudi okusov. Zgoraj sem že napisala, všeč mi je bila bosanska pesem, pa niti ne vem, do kam je prilezla. Pa tebi ?

Menda lux kategorije, ker smo res prilezli visoko :))

.. Izrael? Men je bil dober.. Angleška.. Ok… Estonija… odlična… Vse ostalo od Avstrijcev, Špancev, Belgije da ne govorim o Latviji.. je blo že slišano… Latvija.. čista kopija Rickija Martina.. Avstrija star komad od Free….

Kaj lahk rečemo na koncu? Prekleta.. kuhna!!!!

Jani je navijal za sestre, pa se jim je ne krivim ne dužnim zalomilo pri back vokalih… šit!!!!! Kolk je ena uzadi sfušala prvi refren… Ampak… svaka jim čast.. profesionalno.. ne glede na vse!!!!

zajček.. men je slabo še danes.. od takih.. mah.. kuhna.. Sicer pa.. dobro jutro!

Jani je danes res… zgoden 🙂

Povedano lepo, profesionalno. Tudi sama trdim enako !! Sestram, ne glede na vse, kapo dol !!

zajček, ima rad ljudi, ki se trudijo, da bi nekaj dosegli in to počnejo na res profi način !
Če pa nekdo kuha in meče začimbe v lonec, jih ne morem vzeti ven, ne jaz, ne kdo drug !

Dobro jutro Jani, zuni dežuje, si vidu ?
Hja, tudi meni je še vedno slabo, čeprav se hudo trudim, da požrem skuhano :))))
Res smo zgodaj, ampak ej, vse bistre misli, pesmi in ideje, so se in se rojevajo pozno ponoči in zgodaj zjutraj :))

Zajček.. kok si pa to lepo napisala 🙂 Maš čisto prav 🙂

Jani želi zajčku lep dan in čim manj dežja :):):) cmoka!

Aha!!!

Tko, zdaj si me pa tako lepo poujčkal, da ti vrnem cmoka, zaželim lepo nedeljo kljub dežju in na obrazu mi ostaja prešeren nasmeh !!!

zajček svojemu prijateljčku lima cmoka !!

He, je, ja, ja “
Zajček je podal in iskristaliziral svoje cenjeno mnenje.
Še vedno je, ne glede na vso kako že jaz temu rečem, aja, kuhanje zvarkov, ostal in je dobre volje. Na nas je, kaj nam bo šlo v ušesa in kaj ne , tuki smo pa le si vsi edini :))))).

Na viš 🙂 Lepo.. zdej bo ziher tud sonce danes :)))))

Jani prijateljici vrača cmoka :):):):)

Moram reči, da se popolnoma strinjam s tabo, zajček. Vendar.. hm, kaj pretirano se ne bomo trudili.. da bi nam pesmi šle v.. ušesa :)))))

Jani prav.. kar je not je not :)))))

Sonček si mi danes
že prinesel, Jani ti !!! :))))

ZTLC !!!!!!!!!!!

Eh…. kaj bi to :))))

JTLC :)))))))))))))))))))))))))))))))

No, kake dve , morda tri pesmice, bom spustila skozi svoja ušeska :))))
Če mi bo pri tem lepo, jih bom poslušala še naprej !

Jani, a nadaljuješ z polaganjem laminatkov ? Ti gre, ali te kaj bremza ? :)))

Ma, ja :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ZTLC ( back ) !!!!!!!!!!!!!!!!

Ja sej tko sem jest mislu 🙂 Kolker je noter je noter.. v ušesih mislim :))))

Jani je laminatke prestavil na jutri.. danes bi morali it na birmo, pa je tamali zbolel in.. bomo doma… mogoče popoldan 🙂 gremo sam na.. k’šn pir 😉

New Report

Close