Evrovizija
Kakšni moralni zmagovalci?Beda do amena.Težko je razumeti,da temu “škrtanju na odru”kdo sploh odda glas.Ali pa se malo zajebava in norčuje iz maškar.Če ne bi imeli dobrih sosedov(CRO 8 točk…no ja,mi pa njim 12)bi bili naslednje leto spet v II. ligi.Izšlo se je za mm.
Haj Lisjak !
No, čaki, če nič drugega, je bila uspešna promocija Slovenije, ravno preko ” sester “. Saj tako ali tako, skoraj nihče ne ve, kje smo, pa da sploh smo.
Potem…tako zelo škrtajoči, pa niso bili, no :))
Po mojem mnenju, so se lepo potrudili, posebno pevka, ne vem kako ji je ime. Al pa reciva pevec, oki .
In na koncu, poskusili smo, če ne bi…..bi še vedno premišljevali, bi nam uspelo ali ne !
Danes je pač tako, da se dogajajo stvari take in drugačne, tu ali tam, pa sem zato, kar pripravljena različnost in drugačnost sprejemati, še sploh, če je ta v mejah , ki nikomur ne škodijo.
Veliko je različnih ljudi, tudi okusov. Zgoraj sem že napisala, všeč mi je bila bosanska pesem, pa niti ne vem, do kam je prilezla. Pa tebi ?
.. Izrael? Men je bil dober.. Angleška.. Ok… Estonija… odlična… Vse ostalo od Avstrijcev, Špancev, Belgije da ne govorim o Latviji.. je blo že slišano… Latvija.. čista kopija Rickija Martina.. Avstrija star komad od Free….
Kaj lahk rečemo na koncu? Prekleta.. kuhna!!!!
Jani je navijal za sestre, pa se jim je ne krivim ne dužnim zalomilo pri back vokalih… šit!!!!! Kolk je ena uzadi sfušala prvi refren… Ampak… svaka jim čast.. profesionalno.. ne glede na vse!!!!