Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Evrovizija

Evrovizija

hehehehehe :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

JTLC… back again :):):):)

Ja, vem, kako si mislil :))))))))))))))))))))))))))

Želim ti, da se otroci pozdravijo hitro, glede laminatkov, tudi prav, če le boš jutri utegnil in jih položil :))
Na pirček pa le skoči, hehe, veš se spomnim, kako si mi lepo galantno postregel z cvičkom :))))) sicer pozno, je pa le veljalo nekaj!!!

zajček bo tudi danes popupal eno pivo….

hehe, jaz bi to še počela, samo ne smeva ):
Se bodo jezili, haha, kaj pa vse berejo a ne ? če se m idva lepo in kulturno pogovarjava :))

zajček ti vrača cmoke !

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahahaha no res je blo pozno … sam.. prej pa ni blo šanse ker je taka veliiiiiiiiiika miza bla vmes :):):):)

JAni se dobro spomni … tistega cvička :)))))

.. ja sej.. pol nej bo pa še kej fovšije vmes.. k se midva tolk kulturno pogovarjava :)) in bil lahk.. hudič in pol :))))))))))))))

Jani vrača… cmoke :))))))))))))))))))

Ostal je v spominu tudi meni . Lepem :)))
Pa res, je bila kriva, ta veeeliika miza !!!!! :))))))))))))))))))))))))))))
No, tudi to oviro, sva prešla ! Pa naj kdo reče, da se ne da, vse se da, samo če se hoče !!!! Hehehe, ja, ja :))

… samo voljo je treba met.. pol pa gre :)))))) Sploh je blo pa tam v tisti.. ribji restavraciji.. prov luštno :))))))))))

Jani je za kej tacga.. naslednjič :):):):)

Je že bolje, kot če bi se kregala. Pravzaprav, morajop biti veseli, da se imamo radi med seboj . Tko, zdej sva vse kulturno razložila, pa ti zato še enkrat………

limam nedeljske cmoke nazaj :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Pa tako lepo je dišalo po ribah :)))
Veš, tudi meni je tam bilo zelo všeč !!!!!
Domače in prijetno, tudi jaz bi še šla tja !! Sigurno !!!!

ja.. in to vsi.. bi morali bit veseli.. k se mamo toooooooooolk radi :))) Samo.. mal jim pa.. nekaterim (zunaj tega foruma ;)))) gre tole v nos hehehehehe.. pa naj!!! pa kaj!!! :))))))

Jani zajčku vrača cmoke in gre… neki vržt za lojtre.. lakota :))))) Zajček.. lepo nedeljo še enkrat :)))) in cmoka!!!

He, he, odhajam tudi jaz !
Sem že zgoraj vrgla učke na cagarje, ja, morava it fruštkat :))))

Imej se krasno !
cmokije :))))))

ja en orenk fruštk… zdejle bo prov pasal :)))))))))))))))))))))))))

Jani želi zajčku…. dober tek :)))

He, he, nama kar ne gre tole slovo :)))))))))))))))))))
pa vendar pogumno odhajava na ta nedeljski fruštek :))))))))

zajček želi Janiju dober tek :))

se opravičujem ostalim, ker ste brali, ampak je moralo biti tako !!
Nič v življenju, ne gre kar tako…..zlepa….hehehe……

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

JTLC 😉

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ZTLC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😉

Sedaj pa oba lepo prosim,da mi pojasnita kaj je bilo profi.Za moje pojme ena sama maškerada,seveda kar zadeva te dvospolnike ali kaj so že.
Promocija SLO? Ah ja:-)Na glasbeni sceni SLO promovira takoimenovana “goveja muska”.Pa nič se ne hecam,res je tako.

Kuhinja?Saj je znano,da je tale Evrosong že mnoga leta malo prevreta zadeva.Samo včeraj je zmagala prava.Tak nastop je zame profi.

--------------------------------------------------------------------------------------------- Nič delati je bolje,kot z mnogo truda nič doseči!

a, ja ? Kopija Rikija ?
Oh, Lisjak, glej….
nastop sester je bil kulturen, lepo pripravljen, predvsem pa so vsi zadovoljni nad njihovo promocijo že pred nastopom. Tko.
Zelo sem vesela, da si navdušen nad zmagovalno pesmijo, vidiš meni ni všeč, pa sem vseeno zadovoljna, ker si zadovoljen ti. Je pač tako, da so resnično okusi različni in res, spoštujem to !!

A ne , da ne bova zamorila te lepe nedelje, a ?

Lisjak, zame je profi njihov pristop k “zaslužku, k
vnovčenju samih sebe, k sklepanju poslov iz tega
kar so, ker niso nekaj, kar smo mi” in enostavno
se mi zdi profi to, da so zagrabili za “denar takrat, ko se jim kuje” in ne bodo objokovali izgubljene prilike. To je zame tudi profi. O vsem ostalem smo že nekaj naklanfali tu gori, morda se nisi mogel udeležiti teh razprav. Promosija SLO – ja takole bom rekla, tudi včeraj in še dolgo v svetu ne bodo vedeli, kaj je SLO in kaj Slovaška (sem pozabila njihovo pravo oznako države, sorry!), od včeraj naprej se bo morda kdo spomnil, kako se Sloveniji reče, ko se bo spomnil na te fante/dekleta. Ko bodo na takih in podobnih prireditvah morda prvič za SLO pravilno rekli, da gre za Slovenijo in ne za Slovaško in da se bo takrat tudi ugotovilo, da ti ljudje, ki to napovedujejo tudi v resnici vedo, da je Slovenija nekaj drugega kot Slovaška in kje v tej ljubi Evropi sploh je, takrat bom v mislih dejala: no, to je pa atomček zasluge tudi naših Sester.

O kuhinji pa nima smisla ne razpravljati in izgubljati ne besed, ne živcev, ne prijateljstev, ki ponavadi zadobijo ob taki živi razpravi in izmenjavi mnenj negativen predznak.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

No.Liosjaki, z maričino pomočjo, smo ti povedali. Tako naj bi to bilo.

Tuki zajček ni znal tega tako lepo objasnit, kot mariči !

Pa smo vsi zadovoljni, a ne ?

ker je nedelja, ker je frej dan, ker dežuje in bo kasneje sigurno še sijalo sonce, pa bomo letali okoli po trati :)))

Aha bosi i goli…hihihihi

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Kakšna krpica le bo, tu in tam.
Na ličkih pa blažen smehljaj, v duši radost…joj….nujno potrebujem strokovno pomoč :))))))))))))))))))))))))))

he he kakšna strokovna pomoč..to je že diploma,tako razmišljat..doktoriraš pa ko to nardiš!!Veš?!!!heheheeh

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Ha, ha, ha, muca *********************************************
trga se mi moje srce !!!!

tvoje čudovite besede, pa to je , to je , to je VSE…. za zajčka !!!

:))))))))))))))))))))))))))))))))))***********************************

Uhg, kako te ima zajček rad, muca *************************

New Report

Close