Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Evrovizija

Evrovizija

Kar zadeva pristop k zaslužku in vnovčitvi nekaj….popolnoma se strinjam.Za moj okus je pristop malo preveč vsiljiv,ampak to je samo stvar okusa,ta pa je lahko različen in ne trdim,da je moj pravi.

Da je bilo tisto kruljenje in lesketanje,zraven pa majave noge,kakšna posebna promocija …tega ne verjamem.Danes so na njih že vsi pozabili.

In Marija….kar mene zadeva ni možno,da bi se stvari na relaciji prijateljstva zaradi živahnih razprav,ki imajo različne predznake,spremenile v negativen odnos.Forum je zame zabava in fiktivna bitja mi ne morejo dvigniti pritiska zaradi mnenj,ki se ne skladajo z mojimi.

--------------------------------------------------------------------------------------------- Nič delati je bolje,kot z mnogo truda nič doseči!

He, he, Lisjaki…..cmokija zate !!

Tudi jest zajčka mucho mucisimo…*********************

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Uf, Lisjak, hvala bogu. To mi je všeč, izmenjava
mnenj in iskrenje, a vseeno prijateljevanje. O
tem sem nekje že pisala. Všeč mi je konstruktivna
debata, iz katere se da nekaj potegniti. K izražanju
vsakršnega mnenja pristopam v pripravljenosti sodelovati tako ali drugače: pritrdilno ali nikalno, sprejemljivo ali za izmenjavo mnenj, ne glede na to, da bi bilo pri tem potrebno “iti na nož” in se spreti.

To, ko navajaš:
!.. za moj okus je pristop malo preveč vsiljiv,ampak to je samo stvar okusa,ta pa je lahko različen in ne trdim,da je moj pravi.”

Morda res, Lisjak, je pa tudi v tem nekaj druge resnice: po mojem mnenju imajo managerja in največkrat je prav od tega enega človeka odvisno, kako mi, ki nam je zadeva predstavljena, vzamemo potem osebe, ki v tem nastopajo. Morda je res za kanček preveč visiljivo vse skupaj, a to je zato, ker so to Sestre, ker ni to Martina Kajfež, ker ni to Sebstijan itd., morda je zato vsaka zadeva za ščepec prepotencirana. V tem imaš morda prav, je pa seveda vse skupaj spet stvar okusa: nekateri so za bolj umirjene reči, nekaterim ustreza malček pikantnosti.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Lisjakec juhejjjj!!
A si ti kake hude gobice jedu…..pa sem ti že povedala,da za fruštek paše kej bolj lahkega kot naprimer..poljub,objem aa?

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

He, he, kako nice !!!!

zajček je tako vesel :))))))))))))))))))))))))))))))))

LAhko ti podarim samo ljubezennnnnnnn
eno in edino upanjeeeeeeeee…
poglej me v oči..in lahko si brez skrbiiii
VEM DA ČUTIŠ ISTO TUDI TI!!!!

Ja, he, he, poljub, pa objem…..tudi sama sem istega mnenja….
Prilimajva mu en koš knedlnov >:))))))))))

Naj zate in zame Lisjakec zvoni:::::::::::

hihihi..jest čakam če mi bo kej nazaj zapel?hmm čakammmm…..čakammmmm

Kdor čaka, dočaka :)))))))))

Je sonce, je morje, je svet,
a nam je v ljubezni,
lepo živet……..

********************************************************++
*****************************************************+
********************************************************++
*******************************************sam za Lisjaka a bo dost Lisjaček naš?

yessssss … dobr komad ni kej, še bolše besedilo .. ma sej ste tko že vse povedal, pa predebatiral … ampak … B. je bla mal razočarana nad cunjicami … res sem mislila, da bojo oblekle kej bol izvirnega, lepega, ženskega … vse tiste bleščice .. sej ne rečem .. lepo, ampak .. vseen sem pričakovala kej bol .. udarnega.
Recimo v spotu .. tista črnobela kombinacija .. tist se je men zdelo hudo, hudo dobro 🙂

Marlena .. ej .. čestitam .. ma zapela res ful dobro … ampak kaj ko so ostali sfušali preveč .. takoj po koncu komada mi je blo jasno, da je brezveze pričakovat nemogoče, pa še v slovenščini je blo zapeto … za kar .. vsaka jim čast, ampak se pač ve, da english rules … tko da … se je vse kar ok razpletlo.

Marlena je zjutraj na radiu močno razočarana in jezna skritizirala glasovanje slovencev, pa tudi visoka mesta plagiatov … na koncu pa sam še rekla .. jebat ga, tko je ! Jest pa dodam … wellcome to the reall world :)))

tko, sem se razpisala .. zdej pa naprej .. aja .. LEP DAN .. čeprav deževen .. ejjjj, a ste včeri poslušal tist komad od 1x bend … ko pojejo

… kaj bi svet brez sanj .. ko gre sreča tja v en dan :)))))))

je ane 🙂

B.

Seveda imajo zadaj ekipo,ki jih vodi in usmerja sedaj,ko so pristali v komercialnih vodah.Osebno stvari rešim takole…ko se pojavi reklama za wego izključim.Rad imam pikantne stvari,ampak v lomljenju nog,zvijanju zapestij in zavijanju oči je ne vidim….ali pa ne gledam s pravega kota.

--------------------------------------------------------------------------------------------- Nič delati je bolje,kot z mnogo truda nič doseči!

Lepih stvari ni nikoli dovolj…in,če aktiviram mojo domišljijo bi bil tukaj začetek še lepšega .-)

aha tih deževen dan……

Če mi ti zapoješ zveni mnogo lepše…

…….to, to, yeeeeeeeeeeeeesssssssss!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

jo zajček .. nimam pojma .. kako mi je uspelo se zalimati tkole .. nate .. ma sej vem da nimaš nič proti :)))))

B. za promocijo naredi vse .. se nalima magari na zajčka .. samo da se jo opazi ;););)

B.

ja sej pravim … tih deževen dan .. in sreča gre tja nekam v en super dan :)))

aha !! … je tud luškan komad, čeprav na evrosongu ni bil opažen …

He, he, a zato, mi je nenadoma postalo tako lepo :))))))))))))))))))))))))))

.. pa toplo .. pa kr sonček se je pokazal :))))

JA .. TOČNO ZATO 😉

Ja !
Zdaj vem ! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9

zajček se poslavlja, ker gre kuhat :))

kej dobrega skuhaj .. mi gremo spet na piknik .. pa ni treba kuhat :)) .. sam tale vreme .. :((

ma.. sej bo bolš 🙂 .. poletje prihaja 🙂

New Report

Close