Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Evrovizija 2024

Evrovizija 2024

Pesem je poden od podna. Škoda vsakega €, ki bo porabljen, da to potuje letos na sever.

Mah, prav sem šla pogledat na YT….pesem je res kar nekaj, ampak glede na zmagovalne skladbe zadnjih 10 let…ima možnosti. Škoda le refrena ni ki bi šel v uho, pa bi glede na kriterije zadnjih let lahko visoko kotirala.

Razni šč, končite, itak na bruh🤮

Tako, da ima Reiven dobre moznosti

No dejte še mal pluvat, a ste  eni tistih, ki vsa je ženska na internem izboru prehitela?

Komad je modern in ni slab, vi pa jamrite in bruhite toksičnost dalje.

Med današnjim posnetkom sem zaznal južni vzorec in takoj vprašal gledalce, če je to kakšen prizoe z juga, ker nisem gledal. Zelo ponesrečena kreacija, rezultat bo pokazala prireditev. Ni po mojem okusu primerna za nastop.

Raiven ne poslušam ampak pesem je dobesedno genijalna in ravno pravšnji material za Evrovizijo. Kdor pač tega ne razume naj neha gledat Evrovizijo. Mi je všeč da tudi Slovenija eksperimentira z žanri in pesmi.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 10892, 20.01.2024 ob 21:37

Raiven ne poslušam ampak pesem je dobesedno genijalna in ravno pravšnji material za Evrovizijo. Kdor pač tega ne razume naj neha gledat Evrovizijo. Mi je všeč da tudi Slovenija eksperimentira z žanri in pesmi.

To je nevredno gledanja, pred Evropo si delamo sramoto, katastrofa, poden od podna.

Pesem mi ni všeč. Ona pravzaprav tudi ne, vsaj ne v tej preobleki in maski. Kakšne šanse ima. Male.

Brats, 20.01.2024 ob 21:53

To je nevredno gledanja, pred Evropo si delamo sramoto, katastrofa, poden od podna.

Potem pa ne glej. Noben te ne sili. In če misliš da si delamo sramoto, potem si zgrešil cel point Evrovizije.

Ona mi je v videu zelo všeč. Video sam še bolj. Pesem pa ne. Začetek dober, prehod tudi pokvari pa refren, ki je tpično slovensko dretje. Na YT bo velko ogledov, tudi govorilo se bo.

Ampak glasovalo pa zanjo ne bo veliko ljudi. Mislim, da ne pridemo v finale.

Anonimno 4828, 20.01.2024 ob 22:02

Potem pa ne glej. Noben te ne sili. In če misliš da si delamo sramoto, potem si zgrešil cel point Evrovizije.

Kdo pa si ti, da boš ti meni govoril kaj naj gledam. Rekel sem samo, da je to za kaj plačujemo RTV nevredno gledanja in da bi lahko imeli kvalitetnejši program in glasbo navsezadnje. Če pa je izbor kontaminiran in koruptiven, potem pa itak sami sebi delamo škodo, Evropa pa se nam tako smeji, ker smo za njih budale. Sramoto si pa delamo vsako leto bolj in bolj z bizarnimi, bednimi in glupimi komadi. Pika.

New Report

Close