evrovizija
Ni ti bila všeč..In? Kot še marsikomu ni bila včeč…Joj joj joj,..Kaj pa zdaj???
Zdaj se bomo pa jokali….
Tut meni ni komad najbolj všeč. Je drugačna pesem, kot smo je pač vajeni…Pa kaj? Glavno je, da je nastop opravila fenomenalno! Z nečem je pač prepričala, da smo se uvrstili v finale…Na začudo mnogih…
Ona je prepričala s svojo karizmo, s samozavestjo, s svojo pojavo,…kljub drugačni zvrsti glasbe…In predvsem,….Pela je v SLOVENŠČINI!!!!
Vsaka ji čast!!!!
Sori, ampak komad pa res nima nobene veze s petjem… Dober nastop, punca deluje v redu, držim pesti za naše, všeč mi pa vseeno ni.
Všeč mi je bil recimo komad za uno opero, ne vem katera država, sem samo poslušala in preslišala od kod prihaja.
[/quote]
Opera je od Estonije, tudi meni do sedaj najbolj všeč.
cinični Angleži so tako komentirali naš nastop
On now are Slovenia. It’s Lea Sirk singing “Hvala, ne!”. That means, “Thanks, no!”. Which is presumably the response of the audience after she asked them all to sing along with her in a language 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} of them didn’t understand. But, hey, strobe lights!
Sori, ampak komad pa res nima nobene veze s petjem… Dober nastop, punca deluje v redu, držim pesti za naše, všeč mi pa vseeno ni.
Všeč mi je bil recimo komad za uno opero, ne vem katera država, sem samo poslušala in preslišala od kod prihaja.
[/quote]
Kdo fantazira o zmagi? Meni je bolano, ko berem, da je treba zmagat, drugače je jok in “se ne gremo”. Važno je sodelovati, pustiti pečat z odličnostjo in to je to. Letos nam je uspelo (za razliko od mnogih let, ko smo pošiljali Rebeke Dremelj, Anžeje, Hannah, Platine, Eve Boto in lahko bi naštevala do polnoči). V glavnem, še enkrat BRAVO LEA!
Kdo fantazira o zmagi? Meni je bolano, ko berem, da je treba zmagat, drugače je jok in “se ne gremo”. Važno je sodelovati, pustiti pečat z odličnostjo in to je to. Letos nam je uspelo (za razliko od mnogih let, ko smo pošiljali Rebeke Dremelj, Anžeje, Hannah, Platine, Eve Boto in lahko bi naštevala do polnoči). V glavnem, še enkrat BRAVO LEA!
[/quote]
VAUUUU kako je bil Čeh dober!! Všeč mi je bil tudi Avstrijec, dejansko je letos nekaj za videt. Zdaj pa da vidimo Dance.