Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek evrovizija

evrovizija

Danes sem prvič slišala našo. Ja, meni se ne zdi res čisto nič posebnega. Ni mi všeč, ne moram reči drugače.

Za razliko od dosedanjih, se mi zdi dober nastop. Pevka nima nobenega posebnega glasu, komad pa je tudi kr-neki, ampak nastop jo mogoče reši.

Za moj okus je tudi kr’ neki. Nastop se mi zdi dober, a nič posebnega,izstopajočega. Vsekakor ji držim pesti za čim boljše mesto. Saj vemo, da Evrovizija nima mnogo s kvaliteto.

Ni ti bila všeč..In? Kot še marsikomu ni bila včeč…Joj joj joj,..Kaj pa zdaj???
Zdaj se bomo pa jokali….
Tut meni ni komad najbolj všeč. Je drugačna pesem, kot smo je pač vajeni…Pa kaj? Glavno je, da je nastop opravila fenomenalno! Z nečem je pač prepričala, da smo se uvrstili v finale…Na začudo mnogih…
Ona je prepričala s svojo karizmo, s samozavestjo, s svojo pojavo,…kljub drugačni zvrsti glasbe…In predvsem,….Pela je v SLOVENŠČINI!!!!
Vsaka ji čast!!!!

Nehite zganjat foušijo. Komad je ok, Lea je super, zdaj pa usmerjat pozitivno energijo v vesolje.

Jasno da držim pesti. Kdo pa ne?! Komad se mi pa kljub vsemu ne zdi nič posebnega. Pove se lahko?? Ali je prepovedano? Izraziti mišljenje nima veze s foušijo. Dajte že nehat s tem!

To je taka tipična zmagovalna osladna pesem s pozitivnim sporočilom, forever, together, hold our hands in ostale floskule. Bljak!

Kakšna foušija? Zakaj? Znaš razložit?

Bravo Lea! Za finale.
Bravo Lea, za Slovenski jezik!!
Ker tisto razmišljanje, no v slovenščini pa ne bomo prišli v finale, raje pojmo v angleščini, ker bo pač več možnosti za višjo uvrstitev,….. Pajade!!
Bravo za Slovenščino in za fantastičen nastop!! Vse najboljše še naprej, Lea!!!

Fiši, da si tudi ti padla na te floskule o energiji in vesolju. Bože mili.

Jasno da držim pesti. Kdo pa ne?! Komad se mi pa kljub vsemu ne zdi nič posebnega. Pove se lahko?? Ali je prepovedano? Izraziti mišljenje nima veze s foušijo. Dajte že nehat s tem!
[/quote]
Ja, samo jst lahko povem svoje mnenje. Ostali tišina!

Kakšna foušija? Zakaj? Znaš razložit?
[/quote]

Tolk opletajo s to foušijo, a še nikol ni nihče znal razložit, zakaj misli, da so ljudje fouš?!
Jaz nisem fouš, navijam za dobro uvrstitev. Pesem je pa zelo povprečna.

Za Leo in njeno pesem sem navijala že na Emi, edina mi je bila všeč.

Kaj so s puncami naredile v četrtek in danes, je neverjetno, vrhunsko odpeto, odplesano, šov s publiko, koketiranje s kamero, sploh ne morem izraziti navdušenja, ki sem ga občutila. Gremo na top 10! 🙂 Čudovita je.

nehajte fantazirat lepo prosim, slovenija ne bo nikoli zmagala!

Bravo Lea!!! Vsi naši nadtopi se lahko skrijejo pred Lejinim.Punca ma jajca!
Ta nastop si bo Evropa zapovnila.
Bravo!!!! Ni važna zmagabitak Slovenija ne bi mogla organizirat Evrosonga….

Sori, ampak komad pa res nima nobene veze s petjem… Dober nastop, punca deluje v redu, držim pesti za naše, všeč mi pa vseeno ni.
Všeč mi je bil recimo komad za uno opero, ne vem katera država, sem samo poslušala in preslišala od kod prihaja.

Sori, ampak komad pa res nima nobene veze s petjem… Dober nastop, punca deluje v redu, držim pesti za naše, všeč mi pa vseeno ni.
Všeč mi je bil recimo komad za uno opero, ne vem katera država, sem samo poslušala in preslišala od kod prihaja.
[/quote]

Opera je od Estonije, tudi meni do sedaj najbolj všeč.

cinični Angleži so tako komentirali naš nastop

On now are Slovenia. It’s Lea Sirk singing “Hvala, ne!”. That means, “Thanks, no!”. Which is presumably the response of the audience after she asked them all to sing along with her in a language 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} of them didn’t understand. But, hey, strobe lights!

[/quote]

Kdo fantazira o zmagi? Meni je bolano, ko berem, da je treba zmagat, drugače je jok in “se ne gremo”. Važno je sodelovati, pustiti pečat z odličnostjo in to je to. Letos nam je uspelo (za razliko od mnogih let, ko smo pošiljali Rebeke Dremelj, Anžeje, Hannah, Platine, Eve Boto in lahko bi naštevala do polnoči). V glavnem, še enkrat BRAVO LEA!

Kdo fantazira o zmagi? Meni je bolano, ko berem, da je treba zmagat, drugače je jok in “se ne gremo”. Važno je sodelovati, pustiti pečat z odličnostjo in to je to. Letos nam je uspelo (za razliko od mnogih let, ko smo pošiljali Rebeke Dremelj, Anžeje, Hannah, Platine, Eve Boto in lahko bi naštevala do polnoči). V glavnem, še enkrat BRAVO LEA!
[/quote]

VAUUUU kako je bil Čeh dober!! Všeč mi je bil tudi Avstrijec, dejansko je letos nekaj za videt. Zdaj pa da vidimo Dance.

Opera je od Estonije, tudi meni do sedaj najbolj všeč.
[/quote]

Una za opero, Norveška, itak, uni frajerček, ki je že zmagal s pravljico, pa Avstrija, sem šla pobrskat, temnopolti Avstrijec, tudi ni napačen, pesem mislim ;-)))

Una za opero, Norveška, itak, uni frajerček, ki je že zmagal s pravljico, pa Avstrija, sem šla pobrskat, temnopolti Avstrijec, tudi ni napačen, pesem mislim ;-)))
[/quote]

Ampak, dejstvo je, da za avstrijsko pesem misliš, da je ameriška, dokler ne vidiš, da piše Avstrija. V uho pa gre, to je res.

In zakaj zdaj ti skačeš v luft? A tisti, ki mu pesem ni všeč, tega ne sme povedati?? A, če boš ti napisala, da ti je všeč, misliš, da ti bomo pa ploskali? Ne, ne bomo. Ni mi všeč ne tako ne drugače. Itak bo zadnja.

TaleMadžar je pri nas zbudil celo naselje..

No1..zmaga definitivno.

New Report

Close