Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek exadipin tableti

exadipin tableti

Ali je katera kdaj jedla te tablete za “hujšanje”? Zanima me, če je kaj resnice v tem kar sem prebrala? Če ima kdo izkušnje s katerimi drugi tableti,ki imajo podoben učinek bi bila zelo vesela. Rada bi shujšala, imam ločevalno dieto in rada bi še nekaj,…
Hvala

Grem stavit, da veš kaj je potrebno za izgubo teže in da tablete ne spadajo v ta izbor.

tudi mene zanimajo te tablete.Samo to niso tablete za hujšanje ampak za uravnavabje sladkorja v krvi in s tem posledično manjši apetit ter seveda s tem hujšanje ker ne ješ več tolko.
Sama sem pomislila na njih ker nikakor s hrano ne morem shujšat niti kile-pa jem samo zelenjavo in malo mesa.Zato sem začela sumit da mi mogoče inzulin nagaja-imam pa obupno željo po sladkem.

Glavni razlog tvorbe in nabiranja maščob na nepravih mestih telesa in posledično pridobivanje na teži je ravno prevsoka raven krvnega sladkorja po obroku. Exadipin na naraven način zmanjšuje sladkor v krvi in na ta način uspešno zmanjšuje čezmerno telesno maso.

oj, jaz jih sedaj jemljem dva tedna, pa moram rect da res vplivajo na apetit. Res je manjsi in ne cutim vec zelje po sladkem. Dol pa mi je sla do zdaj ena kilca. Pozdravcek

Super! Ja, Exadipin je namenjen hujšanju in to na naraven način; kot rečeno, zniža sladkor in tako povzroči zmanjšanje maščobnega tkiva ter izgubo telesne teže.
Doslej je Exadipin pomagal shujšati večini ljudem, ki so se odločili za njegovo uporabo. Nekateri so v enem mesecu shujšali le 2 kg, drugi 6 kg. Eden prvih uporabnikov Exadipina g. Arnold Feldbaumer iz Avstrije je doslej (v 1 letu in pol) shujšal za 144 kg. Prav ste slišali, imel je 240 kg sedaj jih ima le še 94 (morda že manj), poiščite ga na facebooku.
Njemu je Exadipin ponovno vrnil človeka vredno življenje. Pred pričetkom jemanja Exadipina ni mogel več iz stanovanja, sedaj pa potuje po Evropi.

New Report

Close