Exatlon
Lucijanica, 03.11.2021 ob 21:44
Ališič popestri? Grozen, odkrito navija za rdeče, žaljiv in neokusen pri komentiranju modrih.
Alisic ;stoji kot solarcek ki pesmico deklamira . Men je smesen. Za koga skupinsko navija: koga briga. Komentarji so smesni, marjanca gor marjanca dol ,a ona hoce bit mery
, teta angelca je tud skoz na tapet ,pa se unemu tud ne slisi lih dobro. Mikic pa itak sploh ne dojame
Tina Gaber. Negledljiva! Prestavim predno gofljo stegne.
USgate bele s crto, 04.11.2021 ob 08:11
Alisic ;stoji kot solarcek ki pesmico deklamira . Men je smesen. Za koga skupinsko navija: koga briga. Komentarji so smesni, marjanca gor marjanca dol ,a ona hoce bit mery
, teta angelca je tud skoz na tapet ,pa se unemu tud ne slisi lih dobro. Mikic pa itak sploh ne dojame
Tina Gaber. Negledljiva! Prestavim predno gofljo stegne.
Bilo bi kar čudno, če bi Ališič prenehal navijati za rdeče. Je pa car. Od kar nič več ne komentira formule, se je ne da gledati. Manjka UUULLLLAAAALLLLAAA
Gledam.
Mikić, ne glede na to, koliko izgleda zoprn in butast, se mi od včeraj naprej zdi, da sploh ni butast.
Glumi slabiča, vedno ima slabo statistiko in gre v izločitveni dvoboj. In tam “preseneti” in bo tako pometal ven najhujše konkurente.
Mi je pa zoprn, pa čeprav o sebi misli, da je “lep”, pa “duhovit”….
Modri so mi bolj simpatični.