Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Exatlon

Exatlon

…gledam tole.  Itak nic pametnega drugje po tv.

Alisic ful popestri. Tekmovalci super.

Pol pa un horse face   od gabrce..

Pa kdo je to dal na tv. To je za v kuruzo postavt da vrane ne rabutajo pridelka. Ne pa za na tv

Ališič popestri? Grozen, odkrito navija za rdeče, žaljiv in neokusen pri komentiranju modrih.

Buksltlon.

Odgovor na objavo uporabnika
Lucijanica, 03.11.2021 ob 21:44

Ališič popestri? Grozen, odkrito navija za rdeče, žaljiv in neokusen pri komentiranju modrih.

Alisic  ;stoji  kot solarcek ki pesmico deklamira 🤣. Men je smesen.  Za koga skupinsko navija:  koga briga.  Komentarji so smesni, marjanca gor marjanca dol ,a ona hoce bit mery 😆, teta angelca je tud skoz na tapet ,pa se unemu tud ne slisi lih dobro. Mikic pa itak sploh ne dojame 🤣

Tina Gaber.  Negledljiva! Prestavim predno gofljo stegne.

USgate bele s crto, 04.11.2021 ob 08:11

Alisic  ;stoji  kot solarcek ki pesmico deklamira 🤣. Men je smesen.  Za koga skupinsko navija:  koga briga.  Komentarji so smesni, marjanca gor marjanca dol ,a ona hoce bit mery 😆, teta angelca je tud skoz na tapet ,pa se unemu tud ne slisi lih dobro. Mikic pa itak sploh ne dojame 🤣

Tina Gaber.  Negledljiva! Prestavim predno gofljo stegne.

Bilo bi kar čudno, če bi Ališič prenehal navijati za rdeče. Je pa car. Od kar nič več ne komentira formule, se je ne da gledati.  Manjka UUULLLLAAAALLLLAAA

Gledam.

Mikić, ne glede na to, koliko izgleda zoprn in butast, se mi od včeraj naprej zdi, da sploh ni butast.

Glumi slabiča, vedno ima slabo statistiko in gre v izločitveni dvoboj. In tam “preseneti” in bo tako pometal ven najhujše konkurente.

Mi je pa zoprn, pa čeprav o sebi misli, da je “lep”, pa “duhovit”….

Modri so mi bolj simpatični.

Kdo zmaga ?!

Zmagovalca sta Marjanca in Franko.

Ančka za “žganje” back stage ekipe.. 😛

dobro so se žgali, 04.12.2021 ob 01:02

Ančka za “žganje” back stage ekipe.. 😛

odgovor na  post avtorja

“Česnek” je zagledan v Marjanco. Njego nosek pa ne skriva, da ga rad cukne…

Gabrca 😏

“hesteg     hors burger!”

Z velik cebule 🤪😜

New Report

Close