Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek EXPEDIT regal – Ikea

EXPEDIT regal – Ikea

Za tiste, ki imate doma Expedir regal od ikee

http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/80208652/

Rabila bi ga za garderobno sobo za nekaj časa dokler si garderobne sobe ne opremimo tako kot smo si zamislili v štartu. Trenutno še opremljamo stanovanje in tako kot povsod na koncu manjka denarja, zato bo garderobna sobo morala še kar nekaj časa počakati.

Ta regal bi bil samo za premostit ta čas, potem pa bi ga uporabili v delovni sobi. Na spletni strani pa sem videla, da ja ta večje EXPEDIT regale potrebno namontirat oz. pritrdit na steno. Škoda mi je vrtat v steno, ker vem, da bo kasneje ta soba drugače opremljena.

Zanima me, če so ti regali res tako nestabilni, da ga ne bi mogli imeti samo postavljenega ob steno. (je pa mera 185 x 185 cm)

Mi nimamo prišraufanega, je čisto stabilen. Imamo pa tistega, 4×4 in 4×2 regala enega na drugem. Za plezat gor pa najbrž res ni.

Luknje v zidu pokitaš in ni jih več…

mi imamo samo potavljenega, za pregradit dnevno sobo..stoji za kavčem,in deluje zelo stabilno..je pa res,da z vsos ilo ne butamo vanj

Kaj pa bi imeli v tem regalu v hodniku? Za garderobo ni, za čevlje tudi ne… Meni se zdi samo dodatna šara. Raje bi kupila en stoječ obešalnik (za jakne), pa dve nizki omarici z vratci (za čevlje) – sem jih videla v Eurospinu za menda 20-30 eur.

Če prav razumem, imate regal, ki dejansko izgleda kot 4×6? Ste tistega 4×2 postavili na ta večjega?

Ta regal bo v garderobni sobi poleg spalnice, torej tam kjer imamo vsa oblačila, ni mišljeno, da bi ga postavila v predsobo.
Postavljen pa bo ob steno, otroci pa tudi niso več tako majhni.
Vem sicer, da imeti oblačila na odprtih policah ni najbolj praktično, vendar bo treba na drsno omaro žal še počakati.
Sicer tudi ta regal nekaj stane vendar imamo točno takega v mislih v delovni sobi, tako da ga bomo kasneje samo prestavili.

Mi imamo velikega, 5×5 okenc, ob steni, polnega knjig v dve vrsti, pa ni privijacen v steno in stoji ze od leta 2006. 😉

lp!

Mi imamo takega s 4×4 in ni pritrjen na steno. Je naložen s knjigami in čisto stabilen. In če bo v garderobi, pa če ne bo nihče plezal gor, ni nobene potrebe, da ga še dodatno pritrdiš. Sicer pa tudi zakitat dve luknji v steni ni nek big delal, a ne?

Mi imamo ta velikega že 7 let nepritrjenega. Vse OK.

New Report

Close