Explodiral bom od pohote!
sodelujem 100% .. jo gledam, kako šejka z ritjo, opleta z joški, napenja rit, ko se predkloni ob tem pa ji še joške lepo izgledajo ☺ … ko gospodinji — in bi jo kar kresnil … ona pa “ne sedaj, počakaj, da otroci zaspijo …”
Mogoče ti bo kaj v pomoč (pa komu drugemu tudi).
Po drugem porodu me je želja po seksu minila hkrati s čustvi do partnerja. Bil je kroničen lenuh; iz porodnišnice sem prišla precej prerezana, šivi so me boleli … bil je doma, torej ni hodil v službo. A misliš, da je vsaj tisti teden takoj po porodu kdaj pripravil zajtrk, kaj šele kosilo? On je pač spal, ker je lahko … Patronažna sestra je bila zgrožena, ko sem ji jaz prišla odpret, on je pa potem ob koncu obiska prišel ves zmečkan. Sram me je bilo. A pa mora ženska pet dni po porodu res buditi partnerja in mu reči, poslušaj, rodila sem, imam pet zunanjih, pet notranjih šivov, ki me zelo bolijo, cele dneve in noči se trudim z dojenjem, in bi mi res ful pasalo, če bi ti prevzel kuhanje?
V tem smislu se je seveda tudi nadaljevalo, torej od njega doma nič, poleg tega se je zredil in začel zanemarjati osebno higieno. Skratka, postal je smrdljiv debeluh. Če sva kdaj spala pri zaprtem oknu, sem se skoraj zadušila. Ker je toliko žrl, je bil seveda tudi non stop na sekretu … dvakrat ali trikrat na dan po vsaj pol ure.
Resno. In potem naj bi ga še zapeljevala v postelji?
Ločila sva se …
Do nedavnega sem bila deset let z moškim, še po desetih letih nama je kak dan uspelo spraviti skupaj pet, šest konkretnih rund, ko je imel težave z impotenco zaradi zdravil, me je pač z napol mehkim. Meni je bilo čisto lepo, on je doživel orgazem. Vse se da, če ti partner zbuja željo.
tako kot je zenska narava taka kot je, velja enako za moško, ki se pri majhnih otrocih odraža tako kot se. če ona rabi pomoč, ker se on morda ne znajde, bi lahko tudi sama jezik stegnila, ne pa da ga samo takrat ko je treba bruhat žolč. In še drugo vprasanje obstaja: koliko mu sploh pušča maneverskega prostora pri ukvarjanju z otrokom in gospodinjskih opravilih, brez da bi vse skrbno nadzirala, se vtikovala, popravljala in kritizirala.
dejte no, precej držijo tudi tiste trditve da je pol funkcije že opravil, naslednja polovica pa zajema predvsem očetovsko vlogo. Tako da se glede očitkov in krivde tudi same malo posujte s cpepelom. S tistim do kogar ti je, tudi komuniciraš, se pogovarjaš in seveda tudi seksaš (seveda z veseljem ne zgolj za nagrado), ne le iščeš razlogov izključno pri njem zakaj je drugače.
To da te ne pusti se vidi kaka je ona, sad ti je pokazala svoju narav.
Dok joj ne zapaše još jedan sonček neče biti ništa.
Al opaet kaj su tu gore pisali ima svega i to da je drugo djete od drugog…
sodelujem 100% .. jo gledam, kako šejka z ritjo, opleta z joški, napenja rit, ko se predkloni ob tem pa ji še joške lepo izgledajo ☺ … ko gospodinji — in bi jo kar kresnil … ona pa “ne sedaj, počakaj, da otroci zaspijo …”
[/quote]
Zakaj si tako tečen.
Meni se ne zdi nič čudno.Tudi pri meni je bilo tako in po moje v več kot polovici razmerij.Bi rekla, da je povsem odvisno od hormonov, poleg tega tudi porod vpliva zelo veliko na to.Ženska enostavno ni več tako sproščena.Pa skrb za otroka.Enostavno nekaj časa ne čutiš tistega poželenja, kot si ga prej.Jaz mislim, da je to res najbolj povezano s hormoni.
Sčasoma se to uredi.Je pa res, da sigurno traja kar nekaj časa.Avtor, bodi potrpežljiv.Tvoja ženska to ne dela nalašč, niti ne vzemi osebno.Padec hormonov in to strašanski.Boš že videl avtor, ko boš pri petdesetih.Takrat boš imel pa ti težave.Te bo žena zato varala z mlajšim ali pa bo jezna nate? Kako se boš pa ti počutil takrat? Zdaj misliš, da se tebi to ne bo zgodilo?
O, bo bo! Brezskrbi.Kaj bo naredila tvoja žena, ko jo boš obdeloval z napol mehkim? Bo zadovoljna ali bo dobila mlajšega s pokončno sabljo, ti pa boš za odmet?
[/quote]
Ni res, da ne dela nalašč!!!! Namesto, da viha nos, če bi mu bila res življenjska partnerica, bi mu povedala, da nima toliko poželenja, da ga pa razume, da ima on željo in potrebo. Bi ga objela poljubila, poskusila z oralnim seksom ali ročno. Mu dala vedet, da ga ljubi. tako pa je ignorantska, ker je dobila svoje, rodila otroka in to je to. Kakšno delo ima z enim otrokom, lepo vas prosim. na porodniškem je, najbrž nima neke kmetije, še ognja ji ni treba zakurit, ker je vse na gumb. Tale ženska je ena velika egoistka nesramna, ki svojega moža ni nikoli zares ljubila in spoštovala. Sem ženska, da ne bo pomote. Večkrat rodila.
Dobro si napisala, bravo, se strinjam.
Ni res, da ne dela nalašč!!!! Namesto, da viha nos, če bi mu bila res življenjska partnerica, bi mu povedala, da nima toliko poželenja, da ga pa razume, da ima on željo in potrebo. Bi ga objela poljubila, poskusila z oralnim seksom ali ročno. Mu dala vedet, da ga ljubi. tako pa je ignorantska, ker je dobila svoje, rodila otroka in to je to. Kakšno delo ima z enim otrokom, lepo vas prosim. na porodniškem je, najbrž nima neke kmetije, še ognja ji ni treba zakurit, ker je vse na gumb. Tale ženska je ena velika egoistka nesramna, ki svojega moža ni nikoli zares ljubila in spoštovala. Sem ženska, da ne bo pomote. Večkrat rodila.
[/quote]
Vse ženske ne znajo ubesediti, kar doživljajo.Čutijo da se nekaj dogaja, da nimajo toliko poželenja, ne vejo pa zakaj se jim to dogaja .Možno je tudi, da nimata enakih seksualnih potreb.Nekatere ženske in moški imajo večje potrebe, drugi precej manjše.Oralnega seksa pa tudi jaz ne maram preveč, ročnega seksa še manj.
Dobila je svoje? Tudi on je dobil svoje.Dobil je otroka, nosila in rodila pa ga je ona! On je dal samo seme in kaj je to proti nosečnosti in porodu? Mala malica, tako kot bi šel na dobro kosilo in se lepo napapcal! A za vas je to kar vse samoumevno? Malo se cenite, ženske drage!
Ona naj skače , nosi otroka, rodi, doji, seksa trikrat na teden in ko bo moški tam pri petdesetih in bo konec s trdim – takrat bo pa vse v redu , ker ZANJO ne bo več seksa, ker zanjo ne bo več radosti?
Če jo ima rad, naj neha skakati vanjo.Bolj bo posiljen, slabše bo.
Če pa misli na druge ženske, potem pa lahko že danes gre.Tudi ona bo lahko čez dvajset let s kakšnim mladcem, od katerega bo še kaj uživancije.
Vse ženske ne znajo ubesediti, kar doživljajo.Čutijo da se nekaj dogaja, da nimajo toliko poželenja, ne vejo pa zakaj se jim to dogaja .Možno je tudi, da nimata enakih seksualnih potreb.Nekatere ženske in moški imajo večje potrebe, drugi precej manjše.Oralnega seksa pa tudi jaz ne maram preveč, ročnega seksa še manj.
Dobila je svoje? Tudi on je dobil svoje.Dobil je otroka, nosila in rodila pa ga je ona! On je dal samo seme in kaj je to proti nosečnosti in porodu? Mala malica, tako kot bi šel na dobro kosilo in se lepo napapcal! A za vas je to kar vse samoumevno? Malo se cenite, ženske drage!
Ona naj skače , nosi otroka, rodi, doji, seksa trikrat na teden in ko bo moški tam pri petdesetih in bo konec s trdim – takrat bo pa vse v redu , ker ZANJO ne bo več seksa, ker zanjo ne bo več radosti?
Če jo ima rad, naj neha skakati vanjo.Bolj bo posiljen, slabše bo.
Če pa misli na druge ženske, potem pa lahko že danes gre.Tudi ona bo lahko čez dvajset let s kakšnim mladcem, od katerega bo še kaj uživancije.
[/quote]
Torej pri teh dveh gre samo kdo bo koga. Ti, ki si to zapisala očitno tudi imaš moškega samo zato, da lahko nekomu poveš, da si mu rodila otroka, da si ga 9 mesecev nosila, dojila… Uboge ženske, saj ni čudno, da vas nihče ne ceni. Jaz sem mislila, da imata otroka dva, ki se ljubita spoštujeta, da je odločitev za otroka nekaj, kar ju poveže še na drugi ravni. No tu pa berem, da gre za tekmovanje kdo bo koga. Ubogi mladi moški, če ženske tako funkcionirajo. V bisvtu vi moških sploh ne rabite, ampak bi lahko potem šle kar v semensko banko se dale oplodit, pa bi potem živele same v svojem egoizmu naprej. Še zgornji zapisovalki, če mu ga nočeš oralno, še manj pa ročno pomeni, da ga ne ljubiš!!!!!!!!!!!!!
Se strinjam.
Takšnih je kar nekaj. Moj nasvet je: pravočasno jo zamenjaj, da ne bo nekoč prepozno.
A otrok?
Nek se pomeni ak ne ide onda nek si najde jednu za fafing .
A pred otrokom je bila pa največja mojstrica seksa in je seksala non stop?
A dej no dej..
Kdo je komu začel pvri najedat, da si želi otroka?
Ne odobravam, na kakšen način se te je žena “znebila” in sploh se mi te ženske, prekalkulirane hinavke, gnusijo..
A priznaj si, verjetno si prej tako malo fukal al pa sploh nič, da si prav patetično pristal na karkoli, sam da je..
in zdaj maš bedo, ki je bila ravnotako že prej, samo mal zakrita, zaradi lastnega siromaštva.
Nekako sta ravno za skup.
In zdaj bo sledil tvoj skok čez plot, potem ločitev, potem jok za skrbništvo oz.preživnino in podobna sranja..
Klasičen primerek povprečne bede..in mizerije preprosto butastega lajfa.
Začnita se izobraževat, začnita uporabljat mal možgane, komunicirat, se potrudit, kaj vložit volje, interesa, tolerance, prijaznosti, sočutja, empatije drug v drugega, prisluhnit drug drugemu, skratka, se začet obnašat mal bolj človeško in inteligentno..
V nasprotnem primeru vaju čaka beda do zadnjega dne, pa še začela nista..
Meni se ne zdi nič čudno.Tudi pri meni je bilo tako in po moje v več kot polovici razmerij.Bi rekla, da je povsem odvisno od hormonov, poleg tega tudi porod vpliva zelo veliko na to.Ženska enostavno ni več tako sproščena.Pa skrb za otroka.Enostavno nekaj časa ne čutiš tistega poželenja, kot si ga prej.Jaz mislim, da je to res najbolj povezano s hormoni.
Sčasoma se to uredi.Je pa res, da sigurno traja kar nekaj časa.Avtor, bodi potrpežljiv.Tvoja ženska to ne dela nalašč, niti ne vzemi osebno.Padec hormonov in to strašanski.Boš že videl avtor, ko boš pri petdesetih.Takrat boš imel pa ti težave.Te bo žena zato varala z mlajšim ali pa bo jezna nate? Kako se boš pa ti počutil takrat? Zdaj misliš, da se tebi to ne bo zgodilo?
O, bo bo! Brezskrbi.Kaj bo naredila tvoja žena, ko jo boš obdeloval z napol mehkim? Bo zadovoljna ali bo dobila mlajšega s pokončno sabljo, ti pa boš za odmet?
[/quote]
Padec hormonov oz. dvig oksitocina in posledično temu, padec libida pri zdravi ženski, ne traja eno leto po porodu.
Telo se regenerira v nekaj mesecih po porodu.
Pri fizično zdravi ženski, ki zavrača seks eno leto po porodu je vse prej kot hormonski vzrok.
Pismo, kakšne samogovore pa imaš zadnje čase Lea?
Včasih so bili tvoji odgovori na višjem nivoju. Pronicljivi, jedrnati…
Sem že malo v skrbeh, hm.
Torej pri teh dveh gre samo kdo bo koga. Ti, ki si to zapisala očitno tudi imaš moškega samo zato, da lahko nekomu poveš, da si mu rodila otroka, da si ga 9 mesecev nosila, dojila… Uboge ženske, saj ni čudno, da vas nihče ne ceni. Jaz sem mislila, da imata otroka dva, ki se ljubita spoštujeta, da je odločitev za otroka nekaj, kar ju poveže še na drugi ravni. No tu pa berem, da gre za tekmovanje kdo bo koga. Ubogi mladi moški, če ženske tako funkcionirajo. V bisvtu vi moških sploh ne rabite, ampak bi lahko potem šle kar v semensko banko se dale oplodit, pa bi potem živele same v svojem egoizmu naprej. Še zgornji zapisovalki, če mu ga nočeš oralno, še manj pa ročno pomeni, da ga ne ljubiš!!!!!!!!!!!!!
[/quote]
Se strinjam z napisanim.
Ahh, veš, včasih jih je treba mal zbutat direkt kar z njihovega domačega nivoja.
Nič ne pomaga nivo, ki ga nihče ne razume, se je treba kdaj pa kdaj mal spustit nižje, morda potem komu kaj kapne v slamnato betico.. 😉
Res je, se strinjam.
Brt..Ti kr kkšno sodelovko pofuki.. Če ti žena ne, da je sama kriva.. Ni pa lih treba da zve 😉
Vsak drugi post lajna o tem, da dec ne pomaga in je ženska utrujena. Mah dajte no, dajte, nosečnost je cela hormonijada in razturačina v telesu. Meni je med nosečnostjo nekaj mesecev vse brnelo, sanjala sem mojega, sosedovega, …. še ginekologovega, za znoret je bilo, ker nisem smela zaradi težav v nosečnosti, pol pa bi dve leti raje kozlala kot seksala, te pa če bi moj gonil sesalec al pa ne. Enostavno ni bilo in basta. Če bi ga takrat odnesla pohota kam drugam, bi bil prikrajšan za bogato spolno življenje kasneje, ko se je vse normaliziralo. Če se ženski seksa, jo lahko dec nagne med kuhanjem kosila, če se ji ne, pa si ga lahko na roko meče kar zraven nje.
I kak znati da te ni varal? Si pa lepo povedala, ko se ženski seksa bi moral mož skočit hop, drugače pa desanka… ni to malo čudno?
Forum je zaprt za komentiranje.