EXPORT – B
Na forumu sem zasledila veliko pohval glede glasbene skupine EXPORT B.
Ker s fantom v avgustu 2003 načrtujeva poroko in še zbirava skupino, ki nama bo igrala na poroki, bi želela slišati EXPORT B tudi v živo.
Zanimam me, če vsako soboto igrajo v Rotoški kleti v MB in kje igrajo za pustno soboto 01.03.2003?
Živijo!
Komaj danes sem se prebila do foruma….
Fantje igrajo vsak petek in soboto v Rotovški kleti, tudi na pustno soboto. Včasih se sicer zgodi, da imajo poroko ali drug nastop, toda če točno veš, kdaj bi prišli, se bom posebej pozanimala. Mislim pa, da nekaj časa ne bo “izpadov”…
Se vidimo na pustovanju?
SIcer z manjšo zamudo,pa vendar le.
Z ženo sva mesecu oktobru praznovala 50 let.Zaželela sva si ansambel EXPORT B in morava reči,da sva bila midva in pa ostali gostje enostavno #frapirana# nad njihovo profesjonalnostjo in pa odzivom plesišča.Ta večer nama bo ostal vselej v spominu,tudi po njihovi zaslugi,saj sva od gostov dobivala same pozitivne vibracije,pa verjemite,da so bili gostje stari od 5 pa do 85 let in zato ni bilo lahko prav vseh zadovoljiti,kar pa je ansamblu EXPORT B nedvomno uspelo.Toliko glasbe, smeha,zabave ,skečov in pa solo točk zmorejo le vrhunski glabeniki in EXPORT B to brez kakršnih koli dvomov je.Še sedaj po 14 dneh imava nasmeh na ustih,ko se spomnima najinega praznovanja.Verjemite nama,ne da so vredni vsakega evra ampak so vredni vsakega centa.
Zato bi se še enkrat zahvalila ansamblu EXPORT B za nepozaben večer.
Hvaležna Štelcer Branko in Katarina