Expresno se znebil prehlada☝️
takle, 07.11.2024 ob 16:17
Sem ti že zanč rekla, da je treba neki na šnops varianto probat 😀
Pa je res, veš? Sem razmišljal, da ce ne bo šnops uničil virusov potem ne bo nič drugega. Sicer peče to, če si mažeš znotraj nosnici, ampak pomaga, se potem nekaj časa gredo hlapi v notranjost sinusov. Grlo pa itak.☝️😁
Milanova Freda resno sprašuje Žabo hihihi.
Freda saj ti nisi več za fuk s tvojo posušeno cvetlico. Tvojmu Milančku se pa tič več ne dvigne.
Edina nevarnost je da tvojga Milančka fršlok butne k mu Žaba pokaže krake v miniki in tatuje. Lahk da bajto za tvojmu hrbtom prej prepiše na Žabo če mu ona obljubi njeno sočno cvetlico pod pogojem da bajto prepiše nanjo. Pol k tvoj Milanček gavzne ti pa Žaba vseli šiptarje za najemnike in tebe ven zabriše na cesto.
modrivrag, 07.11.2024 ob 16:27
Pa je res, veš? Sem razmišljal, da ce ne bo šnops uničil virusov potem ne bo nič drugega. Sicer peče to, če si mažeš znotraj nosnici, ampak pomaga, se potem nekaj časa gredo hlapi v notranjost sinusov. Grlo pa itak.☝️😁
Šnops ni dovolj, boš samo razdraženo imel in razjede. V Šnops morajo biti namočena zdravilna zelišča, ki pomagajo pri prehladnem vnetju. Ti bom jaz prinesla moj pripravek.
Anonimno 7532, 07.11.2024 ob 16:31
Milanova Freda resno sprašuje Žabo hihihi.
Freda saj ti nisi več za fuk s tvojo posušeno cvetlico. Tvojmu Milančku se pa tič več ne dvigne.
Edina nevarnost je da tvojga Milančka fršlok butne k mu Žaba pokaže krake v miniki in tatuje. Lahk da bajto za tvojmu hrbtom prej prepiše na Žabo če mu ona obljubi njeno sočno cvetlico pod pogojem da bajto prepiše nanjo. Pol k tvoj Milanček gavzne ti pa Žaba vseli šiptarje za najemnike in tebe ven zabriše na cesto.
On ve, da nimam tattojev😝
modrivrag, 07.11.2024 ob 16:44
Sem pa zdaj najmanjšo flaško odprl. Za velike prehlade imam potem že večje. Vse do 7dcl in literskih, ki jih ni na sliki. Tako da ni panike.☝️😁
Pusti ti to. Sem ti rekla, da ti bom jaz prinesla svoj šnops z zdravilni mi zelišči. So sveža, letos poleti nabrana.
kranjskijanez, 07.11.2024 ob 16:55
hihihihihi, dej še cviček sliki, tisto tvojo kislco, zarad katere si bolan, hihihihihi
Trol tele, ki ne spraviš enega smiselnega stavka skupaj. Nimam cvička, niti ne vem kak je. Martin strel se hvali s tem, da spije dva litra cvička na dan. Njega vprašaj. Njegovi sosedi so tudi stari 120 let, tako pove. Bo ti dal kak “pameten” nasvet.☝️😁
Freda Dolenšek, 07.11.2024 ob 15:46
Brina5, 07.11.2024 ob 15:43
Anonimno 3719, 07.11.2024 ob 14:55
Jset ti sigurno ne želim da bi crknil na hitro. Upam da dobiš težko bolezen s katero se boš čim dlje mučil.
Ko pa enkat crkneš ti obljubljam da ko te zagrebejo dva metra pod zemlo se ti pridem posrat na tvoj svež grob.
Pezde neuravnovešeno crkni v mukah.
jebemti folk kaj vam dogaja v lajfu…
mislim sej jaz tud popizdim…sam tole, kar ti pises.. moras nujno predelat.. v tvoje dobro..
A ti si pa Brina od Roka. Midve bi se morali dobiti na kofetu, da bi malo podebatirale o najinih moških. Gotovo imaš kakšen nasvet zame in obratno.
radovedna Freda
ne ne od roka..
od popaya.. mislim on je moj.. popay ma pa najbrz na kero drugo piko.. Jebiga.. vsega ne mores met..hehe
ves kaj, ne zamerit, ampak midve se ne morva dobit na kafetu..
Bolezen ti pravi, da telo potrebuje počitek. Ne vem zakaj prehitevati stvari. Drugače imaš pa na voljo cel kup domače lekarne, da si vseeno kakšen dan boljše. Na netu se najde veliko stvari in še več. Alkohol pa verjetno ni rešitev za prehlad. Če pa kdaj pa kdaj spiješ kakšen šnops, pa tudi ne bo škodilo.
modrivrag, 06.11.2024 ob 23:10
Že en teden niham, vonj v nosu po prehladu. Pa malo bolje, pa spet slabše, kljub pogostem izpiranju nosu, ustne votline… Danes sem sploh občutil poslabšanje, ko sem bil v službi veliko v avtu pa ven. Pa v avto, pa ven.
Evo, popoldan po službi me je razpizdilo, ko mi nos nagaja, mal grlo, glava… Pojem eno tableto brufena,. Z vatirano palčko sem dvakrat oreng namazal nosnici znotraj čimbolj globoko z domačo medico. Dve žlici medice spil, tako da sem čim dlje obdržal v grlu. In šel spat. Evo, se zbudim zvečer. kot nov.☝️😁
Brufen se drži 😁