Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Expresno se znebil prehlada☝️

Expresno se znebil prehlada☝️

Že en teden niham, vonj v nosu po prehladu. Pa malo bolje, pa spet slabše, kljub pogostem izpiranju nosu, ustne votline… Danes sem sploh občutil poslabšanje, ko sem bil v službi veliko v avtu pa ven. Pa v avto, pa ven.

Evo, popoldan po službi me je razpizdilo, ko mi nos nagaja, mal grlo, glava… Pojem eno tableto brufena,. Z vatirano palčko sem dvakrat oreng namazal nosnici znotraj čimbolj globoko z domačo medico. Dve žlici medice spil, tako da sem čim dlje obdržal v grlu. In šel spat. Evo, se zbudim zvečer. kot nov.☝️😁

O ja. Stari trdoživ in pameten.☝️ Ne bo kar tako crknil, kot so želje nekaterih mon trol idiot norcev.☝️😁

po deveti buster

Odgovor na objavo uporabnika
Hitro pojdi, 06.11.2024 ob 23:37

po deveti buster

To itak. Za zdravje je treba skrbet, Si vedelo?☝️…..kurac si vedelo, če si fuknjeno.

Crkni pezde

modrivrag, 06.11.2024 ob 23:39

To itak. Za zdravje je treba skrbet, Si vedelo?☝️…..kurac si vedelo, če si fuknjeno.

Sonce moje, nazaj sem. Ali se ti zavedaš, da te ljubim?

Škoda da so poplave odnesle nedolžne ljudi. Deroča voda bi lahko vzela tebe svinja nemarna in bi bil svet lepši brez tebe.

Lojzka893, 06.11.2024 ob 23:49

Škoda da so poplave odnesle nedolžne ljudi. Deroča voda bi lahko vzela tebe svinja nemarna in bi bil svet lepši brez tebe.

Prasica! A ti boš zmerjala mojega dragega?

huronsko besna Freda

Samo čaj in počitek pomagata.

Cepljenje vam je oslabilo imunski sistem pa žlehtnoba. Đabe tebi vsi zvarki.

Ti boš kmal na britofu. Ampak glavno, da si šel po četrto dozo, al je bila peta? Le tako naprej.

Jutroooo dragi vrag! Kk si drzneš bit zdle v tem prehladnem obdobju slabotn, popolnoma atipčno vedenje! Če, če, če, če.. bi, bi, bi! Pejt zdej 🙂 Lep dan 😉

Ko nekega dne teta s koso pride pote bo lep dan za vse ljudi.

modrivrag, 06.11.2024 ob 23:10

Že en teden niham, vonj v nosu po prehladu. Pa malo bolje, pa spet slabše, kljub pogostem izpiranju nosu, ustne votline… Danes sem sploh občutil poslabšanje, ko sem bil v službi veliko v avtu pa ven. Pa v avto, pa ven.

Evo, popoldan po službi me je razpizdilo, ko mi nos nagaja, mal grlo, glava… Pojem eno tableto brufena,. Z vatirano palčko sem dvakrat oreng namazal nosnici znotraj čimbolj globoko z domačo medico. Dve žlici medice spil, tako da sem čim dlje obdržal v grlu. In šel spat. Evo, se zbudim zvečer. kot nov.☝️😁

Crkni!

Kako da vate nikoli ne udari strela in te ne pokonča?

12 krat si cepljen pa si še živ 🙁

Zakaj imajo taki gravži od človeka vedno srečo v življenju?

Freda Dolenšek, 06.11.2024 ob 23:56

Prasica! A ti boš zmerjala mojega dragega?

huronsko besna Freda

Freda tvoj dragi je nesramen okoreli pohabljeni naduti starec ki skače za mlado poročeno mamico žabico.

modrivrag, 06.11.2024 ob 23:20

O ja. Stari trdoživ in pameten.☝️ Ne bo kar tako crknil, kot so želje nekaterih mon trol idiot norcev.☝️😁

ah daj nehaj  no.. noben noce , da crknes.. ampak, da si normalen za pogovor..

Ko bo tvoj varajoči dragi uspel prepričati mladostno Frogico in se bosta sparila mu bo mladostno gladko meso zmešalo možgane in bo vajino hišo prepisal na Frogico.

Ve mlada Frogica kaj dela ko svoje mladostne gladko obrite sijoče krake postavlja Milanu pred nos.

Za Dolenškovo Fredo, 07.11.2024 ob 14:05

Ko bo tvoj varajoči dragi uspel prepričati mladostno Frogico in se bosta sparila mu bo mladostno gladko meso zmešalo možgane in bo vajino hišo prepisal na Frogico.

Ve mlada Frogica kaj dela ko svoje mladostne gladko obrite sijoče krake postavlja Milanu pred nos.

O madonca🙈 gladko obrite krake, kk poetično..

Jset ti sigurno ne želim da bi crknil na hitro. Upam da dobiš težko bolezen s katero se boš čim dlje mučil.

Ko pa enkat crkneš ti obljubljam da ko te zagrebejo dva metra pod zemlo se ti pridem posrat na tvoj svež grob.

Pezde neuravnovešeno crkni v mukah.

crazyfrog, 07.11.2024 ob 14:24

O madonca🙈 gladko obrite krake, kk poetično..

Kot ženska žensko te sprašujem ali je res to kar trdijo? Smrtno resno te sprašujem, tako da brez heca. Ali res kaj počneta za mojim hrbtom?

odločna Freda

Anonimno 3719, 07.11.2024 ob 14:55

Jset ti sigurno ne želim da bi crknil na hitro. Upam da dobiš težko bolezen s katero se boš čim dlje mučil.

Ko pa enkat crkneš ti obljubljam da ko te zagrebejo dva metra pod zemlo se ti pridem posrat na tvoj svež grob.

Pezde neuravnovešeno crkni v mukah.

jebemti folk kaj vam dogaja v lajfu…

mislim sej jaz tud popizdim…sam tole, kar ti pises.. moras nujno predelat.. v tvoje dobro..

Brina5, 07.11.2024 ob 15:43

jebemti folk kaj vam dogaja v lajfu…

mislim sej jaz tud popizdim…sam tole, kar ti pises.. moras nujno predelat.. v tvoje dobro..

A ti si pa Brina od Roka. Midve bi se morali dobiti na kofetu, da bi malo podebatirale o najinih moških. Gotovo imaš kakšen nasvet zame in obratno.

radovedna Freda

če bi vedela kaj je počel in počne modri vrag forumašem bi vedela da je že predelano in da je to kar napišejo logično pričakovati

wwer, 07.11.2024 ob 15:48

če bi vedela kaj je počel in počne modri vrag forumašem bi vedela da je že predelano in da je to kar napišejo logično pričakovati

Že dve leti je skuliran in prijazen. Kaj pa je počel narobe v zadnjem času? V zadnjih tednih?

New Report

Close