Najdi forum

Kupila sem extender (http://www.enaa.com/oddelki/racunalnistvo/izd_3260_etzbg03hlvyu_edimax_ew-7438rpn_n300_wi-fi_universal_extender) za ojačanje brezžičnega signala za prenosnik. Ker router nima gumba VPS ampak sam VLAN, sem poskušala sprogramirat extender preko računalnika, pa mi ne uspe. Pridem do device SSID in vtipkam isto ime, kot je nastavljeno za brezžični signal na routerju z dodanimi 6 številkami na kartici, priloženi k extenderju. Pod Key vtipkam geslo, kot je na routerju za brezžično povezavo in stisnem Next. Program melje in melje, vendar mi vedno znova napiše, da test za povezavo ni uspel. Res ne vem, kaj je narobe. Prosim za pomoč. Hvala.

Hoj,

Načeloma nepotreben (in drag) nakup oz. preplačano (če kupljeno prav iz EnaA). Na eBayu dobite ornk WiFi kartico. Ponavadi se pa da moč tudi malce povečati na samem usmerjevalniku ali pa prenosnik malce dodelati (če se ve, zna in upa) – predvsem v smeri anten.

Mogoče tole kaj odpre misli ? Meni je čudno zakaj ima LAN vrata oz. ali je treba mrežni kabel iz enih prostih LAN vrat na usmerjevalniku vseeno povleči in vstaviti v ta vrata od tega adapterja. No na str. 7 (A) je namig, ki bi to mogoče celo potrjeval.

V bistvu se očitno gre za povezovanje 2 brezžična usmerjevalnika. Mogoče bi tole kaj pomagalo. Skratka Google -> connect 2 wireless routers

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close