extreme digital
Jaz sem pri njih kupila en majhen televizor, šlo mi je za velikost, računala na skrajno slabo kvaliteto. Pa sem bila prijetno presenečena, kakovost boljša od pričakovane, sem zelo zadovoljna. Edino kar je, računati je treba, da dostava traja dalj, kot sprva rečejo. Tako da bom, če bom potrebovala še kaj solidnega (čeprav ne vrhunskega), spet naročila pri njih.
Zdravo.
Jaz imam pa zelo slabe izkušnje. Naročil sem TV vendar sem dobil domov razbitega. Pri uveljavljanju garancije se je zataknilo in sicer noben noče odgovarjat. Ne trgovina ne dostavna služba DPD. Že 5 mesecev se pregovarjamo in ni nič. Vse skupaj je že na evropskem centru za pomoč potrošnikom in sedaj čakam…Skratka nikoli več ne kupim kaj pri edigitalu.
Imam ZELO SLABO izkušnjo z extreme digital. 14.novembra naročim dva izdelka 65EUR. Dobim takoj mail o potrditvi naročila. Ker po desetih dneh ni bilo nič, pošljem na njihov kontakt e-mail vprašanje, kaj je z mojim naročilom. Odgovori mi neki
“Miloje Golubović-country manager” v hrvaščini, da so artikli v skladišču in bo paket poslan 25.novembra. Seveda se je zlaga. Ker paketa ni bilo, spet vprašam kaj je z mojim naročilom. Pa spet nekaj bluzi o black friday-u in o 53.000 naročili in naj bom potrpežljiv, da so prezasedeni in da paket bo poslan. še enkrat se je zlagal in do do 21. decembra paketa ni bilo. Pošljem mail in mi ta “Miloje Golubović-country manager” spet odgovori seveda v hrvaščini, da je naročilo stonirano, ker niso uspeli dobiti enega od naročenih izdelkov. Brez opravičile me je odj… po 38. dneh čakanja. Zasledil sem da ima dosti kupcev slabe izkušnje.
Lp.
Imam zelo slabo izkušnjo. Lansko leto sem kupila mobitel Lenovo in je že prvi dan, ko sem ga prejela, začel crkovati. Kar sam se je ugašal in prižigal, aplikacije so sredi dela same od sebe zamrznile, skratka katastrofa. Sem takoj poslala dopis, da uveljavljam stvarno napako in vračilo denarja. Naslednji dan je prišel kurir po mobi, pol se je pa začela kalvarija. Dva meseca sem jih klicala, kdaj mi bodo končno vrnili denar. Medtem sem jih prijavila tudi na Evropski center za varstvo potrošnikov, da so urgirali in potem sem še sama enkrat klicala in kočno dobila svoj denar nazaj. Baje je šel mobi na pregled k njihovemu serviserju. Kaj mene briga njihov serviser, če so mi pa prodali škart robo. Telefon je bil z napako, saj ni deloval e takoj po prejemu. Kaj bi šele bilo, če bi stvarno napako uveljavlja po 6-ih mesecih od nakupa. Nikoli več pri njih ne naročim nič.
Katastrofa… naročim tablico, cakam več kot mesec, nobenih pojasnil, sama nategancija…
Končno dobim, pa so mi poslal na fizicno osebo, narocil sem pa na podjetje, s tem da sem jim
V mailu dodatno napisal da mora račun biti napisan na podjetje ter jim poslal vse potrebne podatke…. Kličem, da jim povem za pomoto – noben se ne javi. Uglavnem katastrofa….
Paket je pred mano, upam, da vsaj dela…
Zadnjic naroćil pri njih !!!
Pozdravljeni,
Jaz pa nažalost nimam tako dobrih izkušenj, oziroma zelo slabe. Kupil sem namreč športno kamero SJCAM SJ 7 Legend za 170€. Z njo sem bil na prvem snemanju zelo navdušen, pri drugem snemanju pa se je zalomilo. Kamera ni več zaznala baterije. Poslal k njim na “servis” ( sporočili da je kontakt prekinjen in da to ne spada v garancijo ). Tako imam zdej 3 mesece staro kamero ( 1 mesec je bila na popravilu ) ki ne dela…
Tudi jaz imam z njimi slabe izkušnej. Pred novim letom sem nabavil pri njih avtomat za kavo kot novoletno darilo. Pri prvem priklopu zadeve, je nekaj zaropotalo in od takrat in potem je bilo vse tiho. Ok se zgodi, pač napaka pri izdelavi. Kar je sledilo pa je bil njihov precej nesramen odziv. Kot prvo, kupil sem izdelek, ker je bila telefonska št. slovenska. A glej ga zlomka, ko pokličeš, da bi vprašal kako pa kaj, se ti oglasi avtomatsk tajnica, ki ti naroči da polji mail. Na mail so po par dneh le odgovorili in naročili prevzem pokvarjenega izdelka. Čovek bi pričakoval, da bodo izdelek, ker je še nov in ne dela, nemudoma zamenjali a so se odločili, da bojo zadevo poslali na servis in sedaj ima servis 45 dni, da stvar “popravi” ali da dobim nov izdelek. Ko sem gosposu, ki mi je to napisal, omenil, da običajno v takem primeru takoj zamenjajo izdelek (kekaj podobnega se mi je nekoč zgodilo pri tonerju za printer), mi je začel v srbohrvaščini nabijat, da so to evropski zakoni in naj ne sitnarim. Tako še vedno čakam kdaj mi bojo kaj odgovorili.
Kar se tiče razbitih stvari, je DPD na slabem glasu. Meni so enkrat nekaj razbili in so v trgovini samo zavili z očmi. Joj, spet ta DPD. Ampak se meni ni bilo treba s tem nič ukvarjat, dobila sem nov izdelek, kako so rešili z DPD, pa ni bil moj problem. In ne bi smel biti. jaz bi razbit paket poslala nazaj in zahtevala vračilo kupnine.
Jaz sem kupoval od njih in nikoli več.Kupil sem telefon in ,ko se je po približno enem letu pokvaril,sem ga poslal na servis in so napako odpravili,v drugo,ko se je ista napaka ponovila,pa so me ignnorirali in tudi preko zavoda za varstvo potrošnikov nisem nič dosegel ,tako,da sem moral telefon zavreči.