Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu F. Prešern malo drugače ;)

F. Prešern malo drugače ;)

Oče Janez ječmen sejeNa tem polju pri Lublan,Mim se vandrovček prismeje,Sam presveti Kozmijan. Prav prijazno ga pozdravi:»Janez, kaj pa delaš tu?«Janez govorit ne mara:»Kurc te gleda, pravi mu.«

Kaj svetnika kurc bi gledalMisli sveti Kozmijan, Coprnijo bom naredil,Da bo svet v pokoro dan. Komaj misel to izrečeZ njive kurci poženo, Janez urno v kajžo steče:»katra, Katra, kaj bo to?«

Katra brž iz hiše plane,Vid na polju soldate stat,Od veselja si jo mane,Mojga ima tko sam za scat. Na prvga se natakne,Doli, gori, vzdihujoč,Tudi enkrat je ne izmakneIn jo drajsa celo noč.

Drugi dan že polna njivaSamih bednih je devic,Vse pocepa, vse poriva,Ja, na svet je dost prasic. Izmed vseh ljubljanske frajleNajbolj vnetih so *****,Zaslužile bi medalje,Ker znajo fukat kar za dva.

Sem so prišle na kurbanjeTud Ljubljančanke gospe,Najdebelejši, ti so zanje,Ker se v pizdi ne izgube. Je to morje Adrijansko,Ki tak strastno valovi?Ne, to pizdovje je ljubljansko,Ki na kurčičih besni.

Sred najhujše fukarijePride mimo coprnica,Se zamisli coprnije,Da bistvar še lažje šla. Stojte pizde nenasitne,Kaj se fukate čepe,Žile matrajo se ritne,Lažje fuka se leže.
Brž iz zemlje kurca spulteIn zavijte ga v papir,Z njim doma si pizde gulte,Da bo rit imela mir. Reci dominus vabiscum,Dominus ti v pizdo skoč.Pa boš imela svoj pritiskum,Fukal sam bo celo noč.

Ko dan pride ti zastoči:»Et cum spiritus tuo!«dominus iz pizde skočipožegnovši te z vodo. Ženske so tako storileKurc pod pajsko pa domov,Silno fajn so se gonile,Ker je furt naprej bezal.

Pele dominus so rano,Pele dominus zvečer.Vse po pojstlah je poscano,Dominus je huda zver. Tudi katra s svojim ležeIn nastavi si ga v rit,Dominus ji koj postreže,Tri dni se je ne vid.

Še četrti in še petiKatra v luštih izdržiPo deveti in desetiPizda več je ne srbi. Že sta tedna dva minila,Katra je že čisto preč,Je besedo pozabila,Da bi jo kurc ne fukal več.
Dominus pa kar poriva,Ne sekunde ni primir,Katra je na pol še živa,***** kot zmečkan krompir. Kje si pizdica nekdanja,Ki si kurce stiskala,Razcefrana zdaj si cajna,Blagor mu, ki si mu piskala.

Dominus pa rije, rijeŽe pri ustih ven štrli,Katra se v krčih vije,Grenko brž zdaj obodi. O nesrečni *** goljfivi,Še enkrat spregovoriMed neštetimi poriviBogu dušo izpusti.

Dajo koj jo na te pare,Več je ni ko par kosti,Dominus naprej jih tare,Moči ga zastavit ni. Še ko trugo so zabili,Spak je v njej naprej besnel,Kmalu bi trugo iz rok spustili,Tko je butal ob pokrov.

S štriki so jo povezaliIn spustili dol v zemljo,Pol pa patra poklicali,Pričakovali, kaj zdaj bo. Pater grobu se približe,Sliši v jami ropotat,Od strahu se brž prekriža,Mal ga prime tudi srat.

Pater dominus zapoje,Hoče katro poškropit,Kurc naj gleda žegne tvoje,Dominus mu švigne v rit. K sreči mežnar se požuri,Et cum spiritus tuo!Dominus jo v rit zakuri,Več nazaj ga ni bilo.

Katra v grobi mir uživa,Moli zanjo če si kristjan,Vsega zlega je ***** kriva,Pravi sveti Kozmijan. Tu se špegaj grešna Katra,Kadar tebe ***** matra,Če imaš v pizdi dominus,Ne pozabi na spiritus.

Avtor pa nisem jaz, pač pa – …

ko sem bla še mula, sem po omarah stikala in najdla fotru neko prefotokopirano zadevo, kjer je bil tale tekst in ilustracije, prov fajn je blo za videt, kako domiselno je blo ilustrirano :-))

New Report

Close