facebook fani
Kaj si mislite o tistih, ki na facebooku samo “firbcajo”, redkokdaj pa komentirajo ali objavljajo? Ok, priznam, da sem ena od takih. Ampak tudi taki moramo živeti, saj tisti, ki objavljajo in si želijo čim več lajkov, nas vendar rabijo … rabijo občinstvo, a ne?
Ne vem, zakaj nas nekateri tako obsojajo, saj pač nimamo vsi toliko časa, da bi gor viseli in non stop objavljali. Jaz pač prečekiram, kaj je kdo objavil, pogledam, kje so kaj moji družinski člani
ker pač ne živimo več skupaj, so že odrastli in se odselili.
Pa priznam, da se mi ne da objavljat, sem tudi v živo bolj redkobesedna.
Sem zato kar za bruhat?
Dejansko nimam nič proti facebooku, a sem se izbrisala, dokončno ravno zato ker nimam časa za objave, za spremljanje skupin na fb itd. Niti se mi nse da firbcat. Po pravici povedano mi je bilo na začetku zelo zanimivo gledat in brskat po objavah in albumih drugih ljudi, potem pa nič več. Vedno isti ”crap”, ljudje se hvalijo na fb pa veš da v reali sploh nima vse tako fino, ali pa jamrajo in to tisti ki imajo z rožicami postlano. Čas preživet za facebookom je izgubljen, če ni res nujne narave (npr. ko sem delala fax je prav prišel, ker smo bili s kolegoi raztrošeni po celi sloveniji ni je bilo brez fb praktično nemogoče narediti daljši skupni projekt).