Facebook lahko sam odstrani prijatelje?
Pozdravljeni,
Imam eno vprašanje, saj se mi je danes oz. včeraj zgodilo na FB nekaj nenavadnega. Namreč na FB sem imela enega tipa, kateri mi je prvi začel pisati, me hvalil oh in sploh, zvečer pa grem pogledat na chat in vidim, da ga ni gor (ponavadi je zvečer nonstop visel) na FB, zato pogledam med prijatelji in vidim, da je blokiran, se pravi ime in priimek je bilo napisano s črno in nisem ga mogla klikniti. Grem gor ponovno čez nekaj časa, njegova stran se ponovno pojavi, a piše “dodaj prijatelja.”
Je možno, da je prišlo na FB do kakšne napake in mi ga je FB sam odstranil?
Res se mi zdi čudno, da mi je tip občasno pošiljal neka sporočila, potem pa me očitno odstranil s seznama prijateljev. Sicer je na FB vse možno, ker so včasih gor čudni osebki, jaz pa ga osebno nisem poznala.
Sicer me bolj zanima, če obstaja kakšna možnost, da je prišlo na FB do kake napake in mi ga je odstranilo?
Mogoče je kaj povezano s tem, da še naslednjih 20 dni ne bom mogla dodajati prijateljev, saj sem očitno dodala nekoga, ki me je takoj odstranil, zato ne morem tudi pošiljati sporočil osebam, katere nimam dodane na FB. Tudi te osebe ne morem vprašati, če me je on odstranil s seznama.
Kaj menite vi?
LP.
Hola,
Sam bi manj iskal zarote/analiziral… lahko, da je preprosto ta osebek iskal “zabavo” in je “testiral teren”, potem se je pa pač usmeril v drug ribnik.
Obstaja pa seveda možnost, da ima tudi nekdo drug dostop do tvojega FB računa in se je kaj igral z nastavitvami. V GMail-u se da lepo videti KDAJ in pod katerim IP naslovom je bil kdo kdaj v tvojem računu, za FB pa ne vem, ker ga nimam.
Forum je zaprt za komentiranje.