Facebook – povabilo prijateljem
Se da kako videt, kdaj je bila oseba nazadnje prijavljena na fb?
Oh joj ne morem mimo nekaterih neumnih vprašanj in vsa čast za potrpežljivost monovcem, vse nas. Res so prijetni, vedno pripravljeni pomagati.
glede zapiranja fb računa – da se izpisati, še preden se odločite, da ga zaprete IZBRIŠITE vse objavljene slike, pogovoro itd….. opravite izpis po postopku kot je napisano, potem MORATE POČAKATI DOLOČEN ČAS V KATEREM SE NE SMETE PRIJAVITI NA FB. Po preteku tega časa pa se NE MORETE VEČ prijaviti. Ko se izpisujete, in potem povratno sporočilo v e-pošni nabiralnika, vas tudi opozori na ta čas. Sem že pozabila koliko je, a mislim, da je 2 meseca.
Glede zaščite: osebne podatke nastavite na najvišjo zaščito ali drugače povedano: vidim lahko samo jaz. albume lahko nastavite enako. To sem jaz sama vse uredila. Nikoli ne klikam kar v tri dni, prijateljev nimam 3000 ampak samo 10, ampak iskrenih. Slik na kateri sem gor jaz, moji otroci ali moji bližnji ne objavljam.
FB same možnosti nastavitev kar naprej spreminja, in niso vedno v dobro uporabnikov. Mene moti smetje, ki ga dobivam od prijeateljev. Pri prijateljih, ki sem jih dodala na novo ne morem urediti nastavitev njihovih objav. V preteklosti je bilo, da če sem kliknila na gumb prijatelj pri imenu določene osebe, se je spustil meni kjer sem lahko izbrala nastavitve in potem “Samo pomembne”- danes tega ne morem več, ker možnosti “nastavitve” ni in dobivam kup smetja. Rešitve – prošnjo za prijateljstvo ne potrdim.
Pozdravljeni!
Mene pa zanima kako lahko blokiraš povabila na dogodke od točno določene osebe? vem da se da, ker sem sama enkrat videla, da ne morem poslat povabila na dogodek eni osebi.. pomagajte prosim, saj sami veste kako so nadležna obvestila povabil 😉 že vnaprej hvala !
a mi lahko kdo pomaga? pred leti sem izbrisal svoj profil… in zdaj se nikakor nemorem nazaj prijavit in niti nenajdem nikjer kje bi se dalo kaj takšnega najt v fb-ju… da bi si obnovil svoj profil.. sem pa pozabil use od gesla (no mogoče ga vem, imam dva možna gesla) do uporabniškega imena….
Pozdravljeni.
Mene pa zanima, če se da kako ugotoviti, na kateri lokaciji je bil fb račun odprt. Npr. nekdo mi piše v angleščini in se predstavlja kot da je Nizozemec ki živi v Ohiu, med novimi prijateljicami, ki jih zbira zaradi iskanja življenjske sopotnice pa smo kar tri Kamničanke in ena iz Domžal. Prav to me je zbodlo. A si lahko kaj pomaga z našimi maili? Se opravičujem za nevedna vprašanja. Hvala za odgovor,….
Zivjo,js bi rada spremenila kako ti noben ne more prošnjo poslat prijateljstva, ce kdo ve naj mi odgovori na to sporočilo ker se ne znajdem hvala!
Zivjo,js bi rada spremenila kako ti noben ne more prošnjo poslat prijateljstva, ce kdo ve naj mi odgovori na to sporočilo ker se ne znajdem hvala!
Pozdravljena,
To lahko spremeniš pod nastavitve zasebnosti in sicer odkljukaš da te lahko najdejo vsi.
lp
Zanima me…ce te neka oseba blokira na fbju..vendar ima tvoj prijatelj to osebo tudi na fbju med prijatelje..in ce jaz objavim neko sliko in oznacim tega prijatelja ki imaa to osebo med prijatelji ki sem jaz blokirana..ali ta oseba vidi to objavo katero sm objavila jaz in oznacila prijatelja?
Pozdravljeni,
zanima me, ali lahko nekdo, ki ti je poslal prošnjo za prijateljstvo, pa ga nisi potrdil, niti odstranil, lahko vidi (na kakršen koli način) komentarje, lajke, slike, ki si jih komentiral ali dodal na lastni ali drugi fb (čeprav ni potrjen prijatelj z nikomer od tvojih prijateljev)? Sem še začetnik v fb in imam nastavljene objave pod opcijo kdo lahko vidi: ‘prijatelji’.
Hvala za odgovor.
Lep pozdrav.
Forum je zaprt za komentiranje.