Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Facebook – prijatelj ne vidi mojih objav-help

Facebook – prijatelj ne vidi mojih objav-help

Mi kdo ve pojasnit, zakaj moj prijatelj ne vidi mojih objav in fotk, ko jih objavim na svojem profilu?
V Rubriki nastavitve imam nastavljeno, da vsi prijatelji vidijo moje prihodnje objave, vendar pa on pravi, da jih ne vidi.

Ve kdo mogoče, kaj bi bil razlog? Je možno, da sem jaz mogoče še kje kaj kliknila in ga na kakšen način blokirala ali pa ima mogoče on pri sebi kaj po pomoti nastavljeno–pa je mene blokiral in zato ne vidi mojih objav?

Sledi naj ti pa bo videl tvoje famozne nalakirane nohte,selfije na fitnesu…

Lahko da je pri sebi nastavil blokado vsebine zate, a še vedno sta prijatelja. Sprijazni se, ne zanimaš ga.

Lahko si nastavila ti ali pa on. Da se naštimat tako, da imaš kogarkoli za prijatelja, pa on vseeno ne vidi tvojih objav. Ker sem se že pred nekaj časa deaktivirala iz FB-ja, se sedaj zaradi ne bom prijavljala zaradi tega. Mislim pa da moraš it na njegov profil in na naslovnici nekje poiskat kaj in kako

A dej ne lapaj. Sam me je opozoril, da ne vidi mojih objav in da jih želi videti.

Ne lakiram si nohtov niti ne hodim na fitnes.

Ne lakiram si nohtov niti ne hodim na fitnes.[/quote]

Da si zanemarjena že vemo usi tukaj.

———
Nudim pocen lektoriranje in učenje slovenščine

Prijatelj ne vidi tvojih objav?

Možnosti:

– pišeš z nevidnim črnilom
– izgubil je očala
– vidi, vendar noče videti

Vsekakor zelo tragično!

Avtorica, morala bi biti poševnooka kot tista iz ene zgodbice, pa bi mu bila mogoče bolj zanimiva 🙂

Tolk neumnih in neuporabnih odgovorov kot jih človek tukaj dobi, pa res redkokje vidiš. Večina vas rabi presaditev možganov ali pa je to zato, ker ste končali šolo za mentalno prizadete.

Zakaj ste ljudje na tem svetu taki kreteni..A se res ne da pomagat z lepimi besedami in brez žaljenja..Kakšni komentarji..za bruhat.Dajte se malo zamislit .Mogoče boste vi kdaj kaksno pomoč potrebovali ker niste glih pametni sodeč po vaših komentarjih..že tukaj je videti ,da vam mankka malo bontona..

New Report

Close