facebook – se vidi kdo pogleda
Pozdravljeni,
sama nisem prijavljena na facebook, zato ne vem kako deluje.
Se nanj prijaviš brezplačno, moraš imeti svoje ime in priimek ali so lahko izmišljena tako kot pri gmail?
Ali se vidi, se pokaže spisek vseh, ki so odprli tvojo stran na facebooku?
Če grem jaz, ki še nisem prijavljena, recimo gledat npr. Janeza Novaka na facebook – se njemu pokaže kdo ga je vse pogledal?
Hvala za odgovore.
Ja,pa ne sprejemaj nobenih “padalcev” ki ti bodo pošiljali prošnje za prijateljstvo. Če ga misliš res uporabljat kot sredstvo da si na tekočem z ljudmi ki so prijatelji in sorodniki in znanci,boš verjento kaj objavljala,in gledala kaj se z drugimi dogaja in zato nikakor ne sprejemaj nekih ki jih sploh ne poznaš!
Res,enkrat sem za foro sprejela enga črnca iz Nigerije.Že prej sva se poznala prek maila,ker sm bla na Pen Friends,kao dopisovanje z ljudmi iz celega sveta,sem ga dodala,o moj bog težave.. Nikoli ne bom pozabila! Na vsak komentar mi je pisal what does that mean? K ni razumel slovensko,pa nabijal mi na zidu srčke pa tako sranje,enkrat sva govorila je težil če bi midva hodila WTF??? sem vidla da ni glih gladek,sem ga skenlala,odlajkala,odstranila,pol sm pa začela dobivat mejle,da zdaj je pa že čas da se on k meni priseli in da če mu lahko zrihtam vizo.. ker sem ignorirala,so mi začeli pošiljati njegovi frendi spet kr eni nigri XY sporočila z napotki kam naj grem zrihtat vizo pa linke od njihove ambasade tam u centru ljubljane, za popizdiiit! Na koncu pa zmerljivke pa grožnje.. Šel je tako daleč,da je dodajat začel moje frende,in nekateri so sprejeli,in jih je začel pošiljat maile,da sva sodelavca in da je trenutno z nekim paketom pa ne najde mojega naslova če lahko povejo naslov? Mi je ena kolegica napisala,da kaj se dogaja? da naslova pač ne bo izdajala?
Končno,je FB reagiral ko smo prijavili,prosit sem mogla javno naj temu pa temu ne odgovarjajo ker je psiho.. Pa še težje je bilo vse skupaj ker je spreminjal ime in profil.. groza muke res. Prav prestrašena sem. Pač hotu je pridt u sloveniji,v nigeriji je beda sej vem-.
TAKO DA PAZI! malo mojih izkušenj za nasvet ti en škodi…lp
Tudi jaz bi isto vprašala.Včasih grem pogledat na kakšen facebook od sosedov, znancev, ljudi ki jih le bežno poznam..sem pač firbec. eni imajo samo ime in nič drugega, drugi objavljajo vse živo, aktualne novice… Ali se njim kam zapiše, ne vem gledala me je ta in ta, ne vem se pokaže moj gmail naslov ali naslov uporabnika računalnika? Res me to zanima, šele zdaj sem to začela razmišljati. Ne vem no, ne bo mi glih prijetno, da en simpatičen sosed zve, da gledam njegove slike, ki jih ima objavljene
Se jim pokaže kdo gleda ali ne?
Hvala.