Factcool – kakšni nategoni!
Prvotna cena je bila cca 90 EUR, znižana na 60. Sedaj je prvotna cena 166 EUR in z zelo ugodnim znižanjem jo prodajajo samo za 104 EUR!
Najbrž se je cena povišala zaradi korone hahaha
Oškodovana nisem bila za nič, pa od njih ziher tudi ne bom.
Tale post je bolj opozorilo ostalim, ki mogoče tam kaj kupujejo.
Prvotna cena je bila cca 90 EUR, znižana na 60. Sedaj je prvotna cena 166 EUR in z zelo ugodnim znižanjem jo prodajajo samo za 104 EUR!
[/quote]
Ma glupa si kot noč. Kje piše, da so cene fiksne ali da morajo iti sam dol. Nisi nikoli slišala za povpraševanje/ponudba in prilagajanje cen?
netegoni so ja, 02.07.2020 ob 12:42
TUd men grejo na bruhanje.
Tak sit ko to prodajajo.
Sem kupila za rd moskega brivski aparat. Bolj za brado oblikovat.
Zlo lep kvaliteten res spica. Ja pizda dokler se ga ne prizge. Potem pa nic ne reze. Pa pejte se solit no.
Pa te trg se imenije favtol pol pa najdes eno drugo.z drugim imenom.
Je pa spet ta factol. Tolk nas zajebavajo da to ni res.
o đzs, 02.07.2020 ob 12:11
pač se je spremenila cena. In kako je to po tvojem nateg?
Za kaj natančno si bila oškodovana?
tebi očitno marsikaj ni jasno… ja tako ravnanje kot ga opisuje avtorica je nateg…
ni zaman v veljavi pravilo,da morajo sploh spletni trgovci objaviti ceno v 30 dneh pred znižanjem… seveda mnogi tega ne spoštujejo. ravno zaradi takih in podobnih nategov. malo se izobrazi predno pišeš neumnosti
ne morš verjet, 02.07.2020 ob 10:10
Kakšen mesec nazaj sem gledala eno torbico na Factcool, pa se nekak nisem odločila ker je bila 60 EUR.
Zdaj sem spet pogledala, če je mogoče kaj znižana. Z popustom ki ga oglašujejo na prvi strani je sedaj torba 104 EUR.
Tudi odprem ne več te spletne strani!
Se strinjam, tudi pri meni so opleli! Sem gledala All starke, čez 200 eur izhodišča cena, potem pa popust in višja cena kot na E-obutev. Sem šla gledat na uradno stran Converse All star in ja koga imajo za norca! Grdo, res grdo!
Res je. Nateguni. Imajo tri cene (osnovna, znižana, dvakrat znižana). Prva cena je povsem umetna, tam samo zato, da te zavede glede količine popusta. Dejanski popust je razlika med drugo in tretjo ceno. Tudi z roki pošiljanj znajo bit zavajajoči. Podpora slaba, zelo nefleksibilni. Cenovno tudi ne najugodnejši. Ne priporočam
Nikoli ne veš,jaz sem pošiljal za brata en izdelek,ki ga je prodajal on po svetu in nevem katera pošta je bila kriva, ampak sklepam , da pošta Slovenije zaradi tega ker sem poslal še lani nazadnje enemu iz Liverpoola ,ki je hotel imeti nekaj od Liverpool nogomet in ,ker imam zelo negativne izkušnje z slovensko pošto,menim , da je kriva slovenska pošta,ta oseba se mi sploh ni javila,če je dobil pa sva bila dogovorjena in ko sem sestri poslal izdelek zaradi preizkušnje ,so nam nabili dajatve, oziroma pregled pošte in kao vrednost davka in carine v vrednosti 6 eurov. Sem rekel sestri naj jim pusti,ker bi se moglo vrniti nazaj k meni, niti to se ni zgodilo, ampak kdo se bo šel kregat za 20 centov in tako da več ne pošiljam v Slovenijo nič in niti moji v Sloveniji ne pošiljajo prek pošte nič ,vse ki poznamo in sorodnike obvestili, tako da večina nam je rekla HVALA. Zdaj bojo dali 200 posterjem odpoved in se čudijo,zakaj je vsako leto slabše poslovno leto, niti ogroženim otrokom ne morem poslati nič na žalost. Tako pač je. Kaj cmo.
Pozdravljeni,
Včasih se znajdemo v situacijah, kjer se lahko hote ali nehote znajdemo v težavah.
Nasveti odvetnika, spori z delodajalci, spori z zavarovalnicami, družino, zahtevanje primerne odškodnine in še mnogo drugih primerov, povzročajo visoke stroške. Zavedamo se, da so odvetniški in sodni stroški visoki, zato vam ponujamo rešitev – zavarovanje ARAG- ki ga pa morate skleniti pravočasno- še preden nastane težava, saj gre za zavarovanje. V okviru zavarovanja vam pripada enkrat mesečno tudi brezplačni pravni nasvet pri odvetniku.
S sklenitvijo zavarovanja ARAG boste prihranili ter se zaščitili. Tega se zaveda že veliko strank, skoraj 80.000, ki so že sklenili zavarovanje pri zavarovalnici ARAG.
Pobrskate lahko tudi po naši spletni strani: https://www.arag.si/zavarovanje-pravne-zascite/
V kolikor bi želeli skleniti zavarovanje, to najlažje storite tukaj: https://www.arag.si/sklenitev-zavarovanja/
V kolikor pa imate dodatna vprašanja, smo vam na voljo tudi na 080 30 16.
ARAG zavarovalnica pravne zaščite
Haha kaj pa tole? Kupim jaz prek Factcool dve srajci. Pa prideta domov pp 3 trdnih popolnoma grozljivo usmerjeni od znoja!
Ju vrnem naslednji dan takoj po pošti s sledilno številko.
Nato pa niso hoteli vrnit denarja?????
Kličem na neko ljubljansko številko za stike s kupci! Prijeten gospod mi po telefonu pove o neki pritožbi iz poljskega ali slovaškega skladišča čez mene, češ da mi denarja od tam ne morejo vrniti. In me vprašal, kaj sem po poklicu!! Sem rekla, da delam z ljudmi! On pa ” Ja ker je bila ena od srajc polna šminke!”
Sem misla da me kap, sem se začela dreti in kregat in pridobila telefon od Poljakov in Slovakov in jim.razlagala da se v tem življenju ne šminkam! Oni pa so raziskovali, kdo je kupil in takoj vrnil obe srajci pred menoj : neka Nemka!
Sem rekla da ima Nemčija 80 milijonov prebivalcev in da so strahopetci, ker se spravljajo na nas, Slovence in nam prodajo smrdljivo robo, potem pa za smrad jn umazanijo s šminko obtožijo kar nas! Ker smo po njihovem mi manj vredni kot ena nemarna Nemka!
Vrnili so mi denar za obe srajci.
FACTCOOL IN LAZNIVI PRODAJALEC IZ LJUBLJANE PA ME NE VIDITA VEC !
POSREDNIK PRODAJALEC IZ LJUBLJANE NA TELEDONU JE STAL NA SVOJI STRANI FACTCOOLA IN NI POMAGAL IN SE JE O MENI LAGAL, CES DA SEM JAZ UMAZALA SRAJCE,
Factcool je lažniva firma in ME NE VIDIJO VEC !
Kdor laže, ta krade !