factcool spletna trgovina
Jaz sem čez zimo ko je bilo vse zaprto naročila pižamo..prišla je kar hitro mislim da v 1 tednu…kvaliteta pa katastrofa zgornji del neuporaben kratki in širok ..spodnji del je še nekako bil za uporabo ..material pa čisto zanič neko tanko blago še vsaka pižama iz lidla je boljša od tega nikoli več ne kupim nobene stvari za oblečt če je ne vidim ..to je bilo prvič in zadnjič.
Meni je v redu. Naročam moške in ženske stvari. Roba je res v glavnem turška in poljska. Tam kjer so velikosti napisane, te tudi držijo. Ponavadi zamujajo z dostavo, sploh kakšne angleške znamke. Meni je všeč, ker imajo pestro izbiro. Vsekakor pa boljše in lepše stvari kot v 3/4 pofl trgovin v City parku ipd.
NEEE, NI res.
Na paket semčakala 9 dni,
vmes so me GNJAVILI s šestimi sporočili…, blago NI bilo TOČNO opisano, na etiketi SO namreč DRUGAČNI podatki o artiklu kot pa na spletni strani.
Na povračilo kupnine bom bojda čakala meseč dni, za ptt 8e pa se bom verjetno lahko OBRISALA pod nosom
NIKAKOR NE PRIPOROČAM NAKUPA NA TEJ NESTROKOVNI IN ZANIČ STRANI!!!
Pazljivo
ČESTITAM na tako resničnem in točnem opisu!!!
Majice ki sem jih naročila naj bi bile iz 100% bombaža, naknadno pa so SPREMENILI opis in je POSTALA 100% viskoza…..
Na njej pa piše 95% viskoza IN 5%elastan.
Na sliki zgleda čudovito v živo pa kot bi jo (da oprostite izrazu) iz kravje riti ven potegnil.
Fuuuuj za tako ZANIČ “trgovino”
Rayisa, 24.01.2022 ob 21:21
Meni je v redu. Naročam moške in ženske stvari. Roba je res v glavnem turška in poljska. Tam kjer so velikosti napisane, te tudi držijo. Ponavadi zamujajo z dostavo, sploh kakšne angleške znamke. Meni je všeč, ker imajo pestro izbiro. Vsekakor pa boljše in lepše stvari kot v 3/4 pofl trgovin v City parku ipd.
najboljsi po kvaliteti vracilo korektno…vse.