Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek factcool spletna trgovina

factcool spletna trgovina

Poznate Factcool trgovino?
Ste narocale kaj?

Pise, da dobis v parih dneh, je to res?

Cenena roba s Poljske in Turčije. Kar je s Poljske je Kitajskega porekla. Velik stvari izgleda v živo dost drugače kot je na slikah in tudi tabela velikosti je tam samo za okras. Kar je plus pri njih, da robo vračaš na poštni predal v MB.

Roba bila super, samo cakala sem jo vec kot 1 mesec.

Res je.

Vidim, da je roba cenena, cena pa tudi temu primerna.
Rabim eno stvar, ne bi pa cakala en mesec, en teden bi se slo.

Nisem imela ne vem kakšnih pričakovanj, pa je bilo naročeno solidno. Edino velikosti so katastrofa: ista blagovna znamka, enak kos oblačila, zelo različna velikost. Dobila pa naročeno v par dneh.

Jaz sem čez zimo ko je bilo vse zaprto naročila pižamo..prišla je kar hitro mislim da v 1 tednu…kvaliteta pa katastrofa zgornji del neuporaben kratki in širok ..spodnji del je še nekako bil za uporabo ..material pa čisto zanič neko tanko blago še vsaka pižama iz lidla je boljša od tega nikoli več ne kupim nobene stvari za oblečt če je ne vidim ..to je bilo prvič in zadnjič.

Za tako nizko ceno ne pričakujte vrhunske kvalitete. Jaz sem že večkrat naročala in bila vedno zadovoljna. Vse je tako, kot je opredeljeno v pogojih, čeprav včasih nekoliko traja. Vračilo denarja v primeru, če vam izdelek ne ustreza, traja okrog dva tedna, poštnino plača kupec.

Ne poznam, ne.

Meni je v redu. Naročam moške in ženske stvari. Roba je res v glavnem turška in poljska. Tam kjer so velikosti napisane, te tudi držijo. Ponavadi zamujajo z dostavo, sploh kakšne angleške znamke. Meni je všeč, ker imajo pestro izbiro. Vsekakor pa boljše in lepše stvari kot v 3/4 pofl trgovin v City parku ipd.

Naročiš čakaš dolgo pride v slovenijo drugi dan pri meni… Kaj delajo v tujini ? A cepijo škatle…

NEEE, NI res.

Na paket semčakala 9 dni,

vmes so me GNJAVILI s šestimi sporočili…, blago NI bilo TOČNO opisano, na etiketi SO namreč DRUGAČNI podatki o artiklu kot pa na spletni strani.

Na povračilo kupnine bom bojda čakala meseč dni, za ptt 8e pa se bom verjetno lahko OBRISALA pod nosom

NIKAKOR NE PRIPOROČAM NAKUPA NA TEJ NESTROKOVNI IN ZANIČ STRANI!!!

Pazljivo

ČESTITAM na tako resničnem in točnem opisu!!!

Majice ki sem jih naročila naj bi bile iz 100% bombaža, naknadno pa so SPREMENILI opis in je POSTALA 100% viskoza…..

Na njej pa piše 95% viskoza IN 5%elastan.

Na sliki zgleda čudovito v živo pa kot bi jo (da oprostite izrazu) iz kravje riti ven potegnil.

Fuuuuj za tako ZANIČ “trgovino”

😫👇🤮👇

…potemtakem ste pa imeli RESNIČNO neizmerno srečo.

Jaz imam namreč z njimi gorko izkušnjo.

Prvič – ZADNJIČ in NIKOLI več,

da sem tam kaj naročila…..

Odgovor na objavo uporabnika
Rayisa, 24.01.2022 ob 21:21

Meni je v redu. Naročam moške in ženske stvari. Roba je res v glavnem turška in poljska. Tam kjer so velikosti napisane, te tudi držijo. Ponavadi zamujajo z dostavo, sploh kakšne angleške znamke. Meni je všeč, ker imajo pestro izbiro. Vsekakor pa boljše in lepše stvari kot v 3/4 pofl trgovin v City parku ipd.

najboljsi po kvaliteti  vracilo korektno…vse.

NE bo držali glede kupnine…

Jaz bom na mojo bohda čakala kar cel MESEC dni, se pravi 30 dni…..

…a reeees? Jaz bom na svojo kupnino (vračilo denarja) bojda čakala mesec dni…, tako “hitri” so…..

…in je bolje da jih NE. NIČESAR niste zamudili, verjemite, le živcev ste si par prihranili…..

Odgovor na objavo uporabnika
Gita136, 27.07.2024 ob 12:29

NE bo držali glede kupnine…

Jaz bom na mojo bohda čakala kar cel MESEC dni, se pravi 30 dni…..

No to se res caka, vrnejo pa vedno. To je glavno…

New Report

Close