Fade out
Pozdravljena Li!
Žal nimam informacij o učinkovitosti kreme, pa tudi sama jo nisem testirala.
Poizskusi najprej dobiti vzorce krem- to je še vedno najboljši način ugotavljanja učinkovitosti kreme. Kot pa sem že velikokrat omenila, vse kar odgovorja moji koži, ne pomeni, da bo odgovarjala tudi vaši. Zato je potrebno izdelke testirati, kar pa v velikokrat predstavlja drago in negotovo testiranje.
Glede na informacije od končnihh potrošnikov in svetovalcev v trgovinah in drogerijah, so stranke, ki imajo težave z rdečico, zelo zadovoljne z uporabo negovalne kozmetike Marbert.
Lep pozdrav!
Za fade out ni vzorcev, ker “prime” šele čez en mesec redne uporabe. Sama sem jo imela – nič kaj boljša od afroditinega seruma ali Marberta. Probala sem tudi Collistar. Po mojih izkušnjah je važno, da krema ni agresivna, rdečico in kapilare pa prekrivam s pudrom. Brez pudrčka pa zelo fajn prime tudi samoporjavitvena krema – je vse skupaj manj opazno.
Pozdravljena Mateja!
Žal nimam izkušenj s kremami Fade out. Lahko sicer poizkusite. Najprej prosite za vzorčke. Tako boste ugotovila ali je ta krema sploh primerna za nego vaših oči. Učinkov kreme sicer ne morete ugotoviti na podlagi enega vzorčka, boste pa vsaj ugotovila ali vam krema slučajno povzroča alergije.
Lp Nada