Fafala sem crncu
Enkrat v Franciji, sem hotela preveriti ta mit. Ja velike res imajo, celo prevelike. Malo sem mu drkala, glavico sem še uspela dati v usta, cel pa ni šel. Meni je to too much. Ko mu nisem dala fukat, je rekel spet ena k ne da. meni se je kar nesrečen zdel. Drkajo muga vse rade, fafanje že malo manj, za fukat pa skor nobena ne da.
Jaz sem z črncem fukala pred dvema letoma na dopustu v Španiji. Takšnega dobrega fuka še nisem doživela. Ko mi ga je dal do konca v ritko, sem imela občutek, kot da mi bo čez grlo na usta ven pogledal. Seveda je uporabljal kondom, edino na koncu ga je snel, ker sem mu ga potegnila in vso spermo pogoltnila…Več kot eno uro me je gonil k prasico…
Pri meni je imel mož željo da se dam dol s črncem. Najprej mi je pripeljal nekoga domov pa mi nekako ni potegnilo. Ko sva bila pa na dopustu v Angliji in ob malo preveč alkota sem popustila.
Res je drugače, imajo nek svoj ritem in tudi celi so večji( no vsaj meni se dopadejo košarkarski tip).
No sedaj je tisti ki ga je takrat pripeljal domov povsem ok in me redno obdeluje.
Samo led sem morala prebiti.
Uživamo pa vsi
suzana851, 09.07.2024 ob 10:07
Poročena225…..ja, res so odlični črnci. Na meni se je gonil več kot eno uro, 4 nori orgazmi so me zadeli. vsi možni položaji, v usta, ritko, pičko….na koncu sem pa vso spermo pogoltnila in mu ga še do čistega oblizala. Nepozabno, res. Temo se reče bit pofukana kot prasica….