Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Fafanje

Fafanje

Čeprav nisem več najmlajša priznam, da ne znam fafat. Enih dvakrat do sedaj sem poskusila, pa mi ni šlo najboljše od ust. Sedaj imam novega tipa in bi zopet rada poskusila, ampak me je sram. Imam strah pred tem, da bo ugotovil, da ne znam, da se bom osramotila in da bo vse skupaj izpadlo skrajno bedno.

Kako se naj lotim zadeve?

Kot bi se lotila sladoleda 🙂

Lahko si pogledaš kakšen filmček, predvsem pa vaja dela mojstrico 🙂

vaja in vaja
in oba bosta imela korist
on užitek, ti užitek&znanje
ne se obremenjevat, če bo šlo, če je on moški kot je treba, uvideven in ustrežljiv, bo tudi sprejel tvoje začetniške prijeme in če bo pameten, te bo tudi znal vodit skozi to, ti pa nikar s paniko, prepusti se toku, uporabljaj ustnice, s katerim ga objami, tudi tesno sčasoma lahko in pa seveda jezička, sčasoma se boš naučila, kako krožiti po njem … vse bo šlo 😉

Predvsem se probej naučiti tehniko globokega grla….. to se pa najlažje naučis na banani….

lohk se skupaj učiva. men ga tudi punca noče fafat.

Pojdi v trgovino in si kupi lučko ali kornet. Enako tehniko lizanja pozneje uporabi na korenjaku. Uspeh zagotovljen.

Tista, ki ga pa tako fafa, pa res nima pojma 🙂

začni z malo bolj zrelo banano (olupljeno ☺ ) kolikor moreš v grlo

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Res je. Fafanje ni le lizanje lučke ali korneta. Marsikatera misli, da je to to, pa še zdaleč ni res. Vsekakor ti mora pri tem svetovati fant, ker on najbolj ve, kaj in kako mu paše. Če mu poveš za svojo težavo, in če ima vsaj nekaj v glavi, ti bo pokazal pravo pot. Zadovoljstvo bo obojestransko 😉

Eksperimentiraj in opazuj partnerjeve odzive, tako najhitreje ugotoviš kaj mu paše. Prej pa kakšen filmček poglej za ideje 🙂

jaz to počnem približno tako:
najprej ga primem v roko in ga z jezikom pošteno obližem. z veliko sline, najprej z ene strani do glavice, pa z druge strani, pa spodaj od jajčk navzgor.
potem ko je že dobro oslinjen, ga najprej čisto nežno vzamem v usta, z roko objemam koren penisa..
z ustnicami ga trdno objamem in se začnem počasi gibati gor in dol, pri tem premikam jezik in pazim, da ga ne podrsam z zobmi.
potem se pridruži roka (ali obe), z gibanjem sledim gibanju ustnic (gor in dol), če uporabljam samo eno roko, z drugo nežno masiram jajčka. ne šparam s slino, čim več je je, bolj gladko gre.
vsake toliko se ustavim, menjam ritem, ga poljubljam po glavici, si jo podrsam po ustnicah, jo oblizujem, se posvetim jajčkom, … glavno, da ni vedno enaka stvar.
rada se vsake toliko tudi ustavim in naredim vakuum okrog glavice, medtem ko roke poskrbijo za ostale dele, ali pa dam roke za trenutek stran (ali ga z njimi božam po trebuhu) in uporabim samo usta.
počasi stopnjujem tempo, dokler mu ne pride (prej me opozori, da se lahko zadnji trenutek umaknem).

to je samo primer, ne načrt, ker vsakič je malo drugače. upam, da sem bila v pomoč. moj lubi pravi da je zelo zadovoljen 😀

Meni se zdi, da je najbolj pomembno, da se s partnerjem veliko pogovarjata, ker sigurno ne paše vsem enako. Začneš lahko s poljubi in ga potem nežno vprašašaš kaj mu paše, ponavadi jim je to zelo všeč in se hitreje vživijo. Z malo vaje boš postala prava mojstrica. Pa srečno

Že samo branje je užitek..hahahaha

Jaz si ga pa ‘ne upam’ pofafat, ker se mi zdi, da tako neumno izgledam. Pač da izgledam res grozno, in to me res bremza pred fafanjem. Skos razmišlam, kaj si tip misli… joooj 🙁

Tip si misli: Moja je pa odlična!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

zakaj naj bi pa pri tem neumnoi zgledala?? :-S

Uh, jaz pa zelo rada fafam, z veseljem vzamem kurca v usta in v uživam v tem, čeprav sem že v zrelih letih 50+… marsikatera moja vrstnica ga ne mara sploh fafat, meni pa je všeč, ko čuti trdoto kurca v ustih in njegov utrip…

Za”marickar”:
Imaš pa res odličen slog pisanja (ravno prav vulgaren in pohoten…), da bi brez težav bral tvoj post, tudi če bi bil še bistveno daljši. Znaš pa res (vsaj verbalno) rajcat, če si v resnici vsaj pol tako dobra tudi pri delu, si prava terna za tvojega deda (beri moža, partnerja, ljubimca,…). Škoda le, da se je tvoj post tako hitro končal s ….
Če boš še “kaj na volji”, pa bo dobrodošlo, da še kaj napišeš o sebi na to temo (take +40 in +50 ste itak najboljše), vsaj na tem področju. To je le moje skromno mnenje, da nebi bila kakšna mlajša užaljena, saj se tudi med njimi najdejo take, a so prej izjeme, kot pa pravilo…, LP!

Ojla Pomi!
Oprosti mi mogoče sem bila res malo preveč direktna in vulgarna za marsikoga tukaj gor, čeprav imam občutek, da tebi taka vulgarnost odgovarja… Veš smo si pač različni, eni so bolj fini in se bolj fino izražajo, drugi pa smo bolj direktni in povemo mogoče na preveč vulgarni način… sicer pa smo vsi krvavi pod kožo in kar enim diši, drugim ne smrdi…
Kar pa sem napisala pa je vse res in povem, da dejansko uživam v orali, če pa je obojestranska pa je še toliko večji užitek…
Mi ki smo 50+ imamo ravno tako še sexualnie želje kot “ta mlajše”, mogoče res da nimamo več v takšnem obsegu in smo bolj pristašice nežnosti, čeprav včasih pa paše tudi kakšna groba akcija, posebno še bolj aktivnega moškega… Res pa je, da se ne moramo primerjati s “ta mlajšimi”, ker nismo več tako vizualno privlačne, ker nismo več tako gibčne in fit, saj imamo že kakšno gubico, smo bolj okrogle, nimamo več napete kože, pa še kakšna hiba se pri teh letih najde…
Verjamem, da moški 50+ raje pogledajo za kakšno maljšo kot pa svojo vrstnico, saj jih že samo pogled na mado napeto kožo rajca, kaj šele kaj drugega…
Mogoče sem šla malo iz teme fanj, ampak upam da mi tega Pomi in ostali bralci ne bodo zamerili…
Lepo se imejte in uživajte v življenju…

Za “marickar”:
Občutek te res ne vara. Drži tudi, da smo si različni, toda v eno sem prepričan, da imajo še posebej ženske pri 50+ le dve možnosti: ali so “suhe”, (če se smem tudi jaz malo vulgarno izraziti), ali pa v seksu resnično uživajo (tretja opcija, ki pa je pri mlajših ženskah kar preveč pogosta (seks iz takšne ali drugačne preračunljivosti), pa je pri vas izjemno redka opcija. Le glede tvojega mnenja okoli vizualne privlačnosti, pa ti ne morem dati popolnoma prav (iz prve roke ti lahko povem, da so mi bile že od najstniških dni naprej vedno bolj všeč bolj zreli osebki ženskega spola, mlajše punce, pa me kljub morda bolj “idealnemu videzu”, niso nikoli kaj dosti privlačile. Kakšna gubica, pa kakšen kg več.., pri moških, ki imajo vsaj malo sivih celic v glavi (ne le med nogami), sploh ni odločilno za privlačnost, simpatije,…Pa verjamem, da nisem edini tukaj, ki tako razmišlja.
Za konec: Res si prava osvežitev, vsaj zame, zato ti pošiljam cmok na ličko pa veliko sreče še naprej! LP!

Ojla POMI!
Zgleda da je to sedaj debata samo med nama dvema, da ni nobenega, ki bi se vključil v najino debato oz. pokomentiral najina mnenja….
Veš si en bolj redkih, ki razmišlja, da smo tudi ženske 50+ privlačne klub temu, da imamš že kakšno gubico in nekaj kg preveč, pa še kakšno drugo pomanjkljivost… Moški naših let raje pokukajo za mlajšimi damami…. , pa saj jim privoščim ha,ha,ha… Eh saj na koncu pa se zopet vrnejo domov… Katera generacija pa si ti, če ni krivnost.?
Zanimivo, da pa mladi fantje v veliko primerih iščejo za potešitev svojih sexualnih želja starejše ženske, ki jim bi bile lahko mama, ali pa celo babica (18-letniki iščejo ženske 50+)… Sicer da ne bom kritizirala samo fantov, so tudi punce ki iščejo starejše gospode (samo v tem primeru gre več ali manj bolj za koristoljublje)…Oprosti ampak meni se to ne zdi normalno, jaz pravim vsak naj išče partnarja svojih let oz. max 10 let gor ali dolj, ne pa da je razlika tam 30 in več let.
Rekli boste da sem starokopitna, ampak povedala pa sem vseeno svoje mišlenje…, mogoče sem bila drugače vzgojena, kot so mlajše generacije, kot pa tisti mladi, ki iščejo svojo sexualno potešitev v partnerju, ki mu bi bil lahko starš…. Sicer pa vsak za sebe ve kaj mu najbolj odgovarja in vzrok zakaj mu to odgovarja
Dragi moji imejte se lepo in uživajte v življenju….

faf je zdrav proti trajnejšemu make-up_u okoli oči

[sup]če mi ga nebi fafala bi jih dobila okoli kepe[/sup]

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Za” marickar”:
Čao!
Sem generacija 40+, ampak veš že ko sem bil 20+, sem imel eno damo 40+ (na mojo pobudo), pa je bil filling z njo (pa še s par drugimi starejšimi ženskami od mene), vedno super… Odnosi so bili vedno obojestransko korektni in fer, da pa o seksu ne govorim. Nisem noben psiholog, pa sem vedno takoj ugotovil, katera bi se “dolčkala” z mano zaradi višjih interesov, katera pa zato ker sem ji zgolj všeč, jo privlačim… in bi se mi želela zato predati,…
Tako, da jaz nisem nikoli iskal v starejših ženskah od sebe, neko babico ali pa mamo, ampak zgolj dobro ljubimko in prijateljico, pri čemer je moral biti obojestransko zaupanja vreden odnos, to pa sem dobil vedno le pri opisani kategoriji žensk. Pri nekoč puncah, kasneje pa ženskah mlajših ali enako strih pa sem v preteklosti kar nekajkrat predčasno pospravil “tamalga, nazaj v hiško” in odšel raje potreben domov, kot pa da bi sodeloval v igri “glumljenja”. Prav tako nisem nikoli ženskam lagal in obljubljal nekaj, kar nisem mogel izpolniti… razen, pri svoji ženi sedaj (je nisem mogel “prečitati pravočasno, da bi tamalga spravil v hiško, dokler je bil še čas)…
No, lepo je bilo poklepetati s teboj, tudi ti se imej maksimalno lepo….

PS: Res mi ni jasno, da se lahko ljudje tako odkrito pogovarjamo le z popolnimi tujci oz. tujkami, doma pa …, šit!

Ja to je bistvo, da žesnka ne fafa samo zato ker je to moškemu všeč, ampak da iz tega potegne tudi užitek zase; če že ne uživaš v fafanju, pa nerdi premor in naj te še on liže, nato pa se spet zamenjajta do sladkega vrhunca..
Njabolj me rajca, ko gledam uživanje ženske in zato tudi rad ližem, mislim pa , da je tako tudi pri ženskah, da so mokre med fafanjem zato ,ker gledajo uživanje moškega.

New Report

Close