Fajn samski moški – gredo kot vroče žemljice
Ne vem kako moški jamrate, da ne najdete žensk, da ste večno samski, da se ženske ne zanimajo za razmerja.
Imam dosti samskih kolegic. Takoj zavohamo kake samske moške. Vedno je tematika kje se da najti kakega ok samskega moškega.
Fajn samski moški niso dolgo na trgu, če le hočejo razmerje. Ženske se takoj zagrebemo. Moški je manj kot žensk tako, da se je treba grebsti za moške.
takoj v akcijo, 02.04.2025 ob 10:52
Ne vem kako moški jamrate, da ne najdete žensk, da ste večno samski, da se ženske ne zanimajo za razmerja.
Imam dosti samskih kolegic. Takoj zavohamo kake samske moške. Vedno je tematika kje se da najti kakega ok samskega moškega.
Fajn samski moški niso dolgo na trgu, če le hočejo razmerje. Ženske se takoj zagrebemo. Moški je manj kot žensk tako, da se je treba grebsti za moške.
haha ker nebuloze . Imamo v službi par supr descev čez 30 pa so samski .
Ja, to pa res. Včasih spoznam koga, ki je samski pa ok. Si mislim uf, kako pa to, da je ta samski. Pa ni dolgo, ko ni več samski.
Jih je malo ok in ja, ženske so postale tekmovalne, ker je ponudba tako butična. Malo ok moških.
Je dosti samskih, ampak pijanci ali pa babjeki ali pa mamini sinčki… ampak, ko se pojavi kak fajn, se babe stepejo zanj.
Poglej statistiko. V Sloveniji je več žensk kot moških. Pa, če odšteješ še tujce. Ti so pretežno moški, ampak večina žensk ni zainterisirana zanje, ampak za Slovence.
Ne, frajerčki pa res ne štejejo med fajn moške. Ženske, vsaj moje kolegice, ne padamo na frajerje, bahače. Recimo dolg gobec in oprijeta majica pa bildanje v fitnesu? No go.
Bahači z dragimi avti so tudi samo za pleh p.. Za resne ženske pa niso zanimivi.
Tako, da ja, frajerčki so zanimivi, ampak ne za resne ženske. S pleharcami in podobnimi se pa ne družim. Tudi s tistimi z račjimi žnabli pa uemtnimi kremplji se ne družim. Moje kolegice so normalne in ja, vedno vohljajo kje je kak samski ok moški :). Tako, da to je larifari, da ženske niso zainteresirane za moške. Pa še kako.
takoj v akcijo, 02.04.2025 ob 11:30
Poglej statistiko. V Sloveniji je več žensk kot moških. Pa, če odšteješ še tujce. Ti so pretežno moški, ampak večina žensk ni zainterisirana zanje, ampak za Slovence.
Ne, frajerčki pa res ne štejejo med fajn moške. Ženske, vsaj moje kolegice, ne padamo na frajerje, bahače. Recimo dolg gobec in oprijeta majica pa bildanje v fitnesu? No go.
Bahači z dragimi avti so tudi samo za pleh p.. Za resne ženske pa niso zanimivi.
Tako, da ja, frajerčki so zanimivi, ampak ne za resne ženske. S pleharcami in podobnimi se pa ne družim. Tudi s tistimi z račjimi žnabli pa uemtnimi kremplji se ne družim. Moje kolegice so normalne in ja, vedno vohljajo kje je kak samski ok moški :). Tako, da to je larifari, da ženske niso zainteresirane za moške. Pa še kako.
zaradi priseljevanja je v Sloveniji zadnji dve leti kar lepo več moških. Pri čemer je treba vzeti v ozir, da pri državljanih ženske dobijo večino šele pri 55+ letu. Priseljujejo pa se v glavnem mladi moški. Torej imajo ženske kar lepo prednost pri izbiri. Pa če vzamemo v obzir še, da so državljanom tujke muslimanskega porekla povsem nedostopne, medtem ko moški tujci muslimani nimajo zadržkov do državljank.
Ej, kaj ti ni jasno, ti statistika?
Skupno je več žensk. Kot sem že napisala, med tujci je večina moških. Sem napisala? Ja sem.
Sem pa napisala, da večina Slovenk ti tujci NE ZANIMAJO. Ti resno misliš, da si želi navleči na glavo kakega muslimana? Velika večina ne. Priseljenci pa so večinoam kaki Kosovarji, Bosanci, … Ok Filipinci, Indijci niso muslimani. Pa misliš, da se Slovenke zanimajo za razmerja z njimi? Da ne omenjam raznih ilegalnih migrantov.
Velika večina samskih žensk niti ne pomsili ne na migrante. Razen, če je kak bolj iz zahoda, severa – so pa huda redkost. Pa Hrvati so tudi recimo tako kot Slovenci. Samo jihni ravno veliko v Sloveniji.
Če odštejemo migrante, če odštejemo vse alkoholike, vse vezane, vse babjeke, varalice… je zelo malo izbire. Posledično gredo samski moški hitro v promet, če le tako želijo.
Pa seveda kaki taki, ki hodijo k prostitutakm, itak odpadejo takoj.
takoj v akcijo, 02.04.2025 ob 11:43
Ej, kaj ti ni jasno, ti statistika?
Skupno je več žensk. Kot sem že napisala, med tujci je večina moških. Sem napisala? Ja sem.
Sem pa napisala, da večina Slovenk ti tujci NE ZANIMAJO. Ti resno misliš, da si želi navleči na glavo kakega muslimana? Velika večina ne. Priseljenci pa so večinoam kaki Kosovarji, Bosanci, … Ok Filipinci, Indijci niso muslimani. Pa misliš, da se Slovenke zanimajo za razmerja z njimi? Da ne omenjam raznih ilegalnih migrantov.
Velika večina samskih žensk niti ne pomsili ne na migrante. Razen, če je kak bolj iz zahoda, severa – so pa huda redkost. Pa Hrvati so tudi recimo tako kot Slovenci. Samo jihni ravno veliko v Sloveniji.
Če odštejemo migrante, če odštejemo vse alkoholike, vse vezane, vse babjeke, varalice… je zelo malo izbire. Posledično gredo samski moški hitro v promet, če le tako želijo.
Pa seveda kaki taki, ki hodijo k prostitutakm, itak odpadejo takoj.
ne skupno živi v Sloveniji več moških kot žensk. Če pa gledamo samo državljane, pa je več žensk v starostnih skupinah nad 55 let, prej pa je več moških in to brez tujcev. Če pa prištejemo še tujce, pa je moških krepko več v skupnem številu. Različne ženske pa zanimajo različni moški in tudi marsikatera državljanka vzame tujca, konec koncev ima ogromno državljank korenine na jugu in potem si dostikrat prišlepajo iz izvornih krajev svojih staršev tudi ženina ali pa nevesto. Tvoj okus je pač samo tvoj.
Ja, pa ja. Kot prvo. Rodi se več fantkov kot punčk. Torej fantkov je več kot punc. Ampak mene in mojih kolegic ne zanimajo ne 20 letniki, ne 30 letniki, ampak naša generacija.
In še enkrat: veliko večino žensk ne zanimajo migranti, sploh ne muslimani.
Tako, da ne blodi.
Če odštejemo migrante, vse pijance in podobno. Dobimo zelo malo samskih moških nad 40+. Imamo pa veliko samskih žensk 40+. Po 50+ pa itak vse več in več žensk in vse manj moških.
Sploh pa govorim o normalnih ženskah. Normalne ženske si pa na bodo na vrat navlekle nekih ilegalnih migrantov. Pa tudi ilegalnih migrantov ne, če so to muslimani.
Ne drži, česa ne razumeš? Samskih ženske je bistveno več kot moških. Če odštejemo vse migrante, pijance, ostane komaj kaj samskih moških.
Menda ti je jasno, da večini migranti, sploh ilegalni, niso zanimivi?
Menda ti je tudi jasno, da je med moškimi bistveno več alkohlikov, drogerašov in podobnega kot med ženskami?
Da je med moškimi tudi bistveno več takih, ki varajo, ki se gonijo okrog in da to večini žensk ni ok?
Na monu je kup samcev, ki hodijo k prostitutakm in se s tem še hvalijo. To so tudi skupina moških, ki žensk niti pod razno ne privlači.
Torej?
Se strinjam. Sem 45+ . Kar nekaj samskih žensk. Pa zelo malo samskih moških. Tisti, ki so pogosto neki pijanci ali pa jih je žena nagnala, ker so varalice. Ali pa napihnjenci, ki jim je smisel lajfa avto. Pa oni fitneserji so itak samo za smeh: napinjen zgornji del, premajhna majica in stalno gleanje v špegu kako lepi so.
Normalnih, ok samskih moških pa je zelo malo. Tako, da ja, so takoj tarča lova. Zdaj morajo ženske moške loviti :).
takoj v akcijo
ja to si dobro ugotovila ja. moški smo nagrda ne ženska. točno tako. in ja, damice morale boste tekmovat. točno to. kar se tiče , da kakovostni moški nima izbire. ja saj je res nima. to da si kakovosten moški, lahko najde kr tako neko uredu žensko, to je bluz. zakaj? ja ravno zato ker ste ženske oprane v feminizem ste agresivne , psranke v družboslovjei n ste moderne ženske, ki ste vzgojene od mamic ločenk. z tem imajo kakovostni moški problem. da niste ŽENE. da mislite, da ste nagarda. pa niste. da ne znate kuhat, nočete biti gospodinja. ker ste dobile podarjeno ničvredno družboslovno diplomo in dravva vam je preko ženskih kvot, ker pal imamo matriarhat, podarila neko službico. in zdaj mislite ženskice, damice, da to nas moške zanima. NAS NE ZANIMA. ker po vaše je vaš denar vaš denar in moj denar skupni denar. torej jaz tko nimam nič od tebe. problem je ker bi mogoče celo rade bile noseče, niste pa mamice. in sploh pa ne želite biti žene. to pa najmajn. vam je ootrok več kot mož. otrok več kot poroka. ker vas je država , sistem nafukal. in to je problem. če ga ti želip videt ali ne. smo kakovostni moški zunaj. jaz sem taki kot bi ga ve damice imele takoj. dobro jaz sem pročen. ampak tudi drugi taki, ima lahko samo eno ženo. ve gospe, se morate vprašat, kaj bi tak moški, želel od vas. ne kaj ahko on vam ponudi. ampak kaj bi jaz imel od tebe, kar ne morme dobit od 24 letnice. kaj?? jaz znam kuhat, bolje kot ti. zagotovo. meni tvoj denar, nič ne pomeni. nič. to je meni nič. ker os moški, kot si jih ve damice želite. so zunaj. ampak, oni vas, ne želijo!!! zakaj ne? ja lahko si kter sprazni jaca v tebi. ok. to tak lahk ofsaka dobi nekega luleka. to pa res ni umetnost. jaz štejem samo poroke. in, take kot ti, stalno delate isto. in to je. kaj so moški krivi, da ve niste poročene z moškimi kih jih spoštujete. ja ker moški ki jih ve spoštujete, NE ŽELIMO VAS. ker iščemo, mlado, 25,sexy, atletsko, lušno, vodjivo, ne sprefukano, normalno, ne feministko, ki bo takoj pripravljna na 3 otroke, ki bo doma rihtala otroke. ki ne bo sikala, pametoval in utrujaa z njeno plačo 3000. ja?? ne, da bo potencial. ampak je že ŽENA. ti bi bila žena pod pogojem. ja to ne gre. ti moraš bit prvo žena. da te lahko taki najde. plus ne poazbimo. imate jebače damice. zakaj daješ, pizdo, nekemu jebaču, ki ga ne ocenjuješ primernega za poroko. zkaj mu daješ pizdo brez zahteve po poroki? če ti je povedal, da te rabi za spraznit jajca. pa mu še daješ luliko??? zakaj? prvo bodi žena, začni dejtat z namenom poroke z moškimi KI TEBE ŽELIJO POROČIT. ker sposoben moški, ti bo postavi lta neugodna vprašanja. in nimaš nekega odogvora pametnega. zakaj bi si jaz tebe nakopal na glavo???? zakaj?? če lahko dobim suho, fit, sexy, malo ritko 34 cifram lepe joške, lušna full, ki je pridna , ubogljiva, ni sprana v feminizem, je zdaj prirpavljena dat 4 froce. a razumeš? predolgo si čakala, preveč si sprefukana. ločenka ne išče moža. ampak očima. noben moški ne želi biti očim.
predolgo čakate, prestare ste, preveč slabih izkušenj, preveč sprejebane v glavo, preveč lene. moški si izbiramo. in moški, dobi kaj želi. vedno. al v ugabni leni slovenki, al iap srbkinji, bosanki ,hrvatici, maždrki, avstrjiki, črnki, rusiniji, ukrajinki. ni, da ne dobimo kaj želimo. ampak nimamo izbire med slovenkami. ker niste žene. ker ste entateld. ker ste bajse grde. to je resnica fsega. moških je že dvolj za vas fse. brez skrbi. samo damice imate nerelane ocene zase. ste 4ka išečte pa mmoškega 9 in 10. to ne gre. mislim, to je bolano pričakovat. 10 je darja klishina. si ti 10?? nisi.
Ne drži ne eno in ne drugo.
Mogoče tiste nad 50-tim letom, ko so se pričele zavedati, da je nimajo več življenja pred sabo… in potem se jim strga in bi nakočile še bika…
Lahko pa mi verjameš na besedo, da je moških v RS za približno vsaj 180.000 več, kakor pa žena. Res je, da je v končni starosti več živih babic (če to sploh šeteje), ampak v srednjih letih je razmerje moških še dokaj višje od žena, kako splošno povprečje. Se pa zadnji letih rojevaj več punčk, kar občutno več (se bo nekega dne obrnilo in bodo žal tudi ženske samske ne po svoji volji). Pa kar verjemi, ker statistike se dajo preveriti… Pravzaprav je v Evropi nasploh primanjklajj žena.