Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Fajn samski moški – gredo kot vroče žemljice

Fajn samski moški – gredo kot vroče žemljice

Jest imam isti občutek. Nekdo ki dobro zgleda, pa da je dolgo samski, da se z nobeno ne prime, s takim je nekaj hudo narobe, verjetno je njegovo življenje in glava  v kolapsu, da je tako nemogoč, da vsaka obupa. Možev prijatelj je ločen, njegova žena si je našla novega. To je bil zanj hud šok. On je še razmišljal da bi šel z bivšo nazaj, ker ji je bilo žal za varanje, a ga zelo hitro  ena luštna mlajša pohopsa, začne osvajati, ona brez otrok, taka v redu ženska. Ni mu dala mir, tako dolgo ga je osvajala da je bil njen.  Pa ni  lepotec, čist povprečnega videza je, še mogoče mal smotan, neroden pred ženskami, ni bil šarmer,nakladač, karakterno dosti zaprt, povprečno situiran, je bil pa pošten pa zanesljiv, v redu moški. Poznam pa nakladače, ženskarje, saj hitro dobijo žensko pa jo tudi izgubijo , vse veze se končajo po pol leta. Pa so uspešni  na Tinderju, najdejo žensko za seks, ampak z nobeno jim ne uspe.

Odgovor na objavo uporabnika
Sveti duh, 02.04.2025 ob 11:25

Moških ni manj. Enako nas je. To pa da kvalitetni samski moski gredo kot vroce zemljice drzi kot kot pribito.

Sveti Duh, kako to, da si potem ti samski, pa si  kvaliteten?

Nedolžne 20. letnice pa gredo kot kajzarice. 😁

Anonimna854, 02.04.2025 ob 18:31

Jest imam isti občutek. Nekdo ki dobro zgleda, pa da je dolgo samski, da se z nobeno ne prime, s takim je nekaj hudo narobe, verjetno je njegovo življenje in glava  v kolapsu, da je tako nemogoč, da vsaka obupa. Možev prijatelj je ločen, njegova žena si je našla novega. To je bil zanj hud šok. On je še razmišljal da bi šel z bivšo nazaj, ker ji je bilo žal za varanje, a ga zelo hitro  ena luštna mlajša pohopsa, začne osvajati, ona brez otrok, taka v redu ženska. Ni mu dala mir, tako dolgo ga je osvajala da je bil njen.  Pa ni  lepotec, čist povprečnega videza je, še mogoče mal smotan, neroden pred ženskami, ni bil šarmer,nakladač, karakterno dosti zaprt, povprečno situiran, je bil pa pošten pa zanesljiv, v redu moški. Poznam pa nakladače, ženskarje, saj hitro dobijo žensko pa jo tudi izgubijo , vse veze se končajo po pol leta. Pa so uspešni  na Tinderju, najdejo žensko za seks, ampak z nobeno jim ne uspe.

Jaz še v življenju nisem videl, da bi katera ženska, ki da kaj nase namenjala opazke moškim. Te ženske ali so totalno neprivlačne ali pa samske ne morejo preživeti, ker nimajo financ in iščejo bogat ulov.

MH370, 02.04.2025 ob 19:41

Jaz še v življenju nisem videl, da bi katera ženska, ki da kaj nase namenjala opazke moškim. Te ženske ali so totalno neprivlačne ali pa samske ne morejo preživeti, ker nimajo financ in iščejo bogat ulov.

opazke? Spoznala sta s poslovno, ona ga je osvajala,  zelela je biti z njim,zelo se je v njega zaljubila. On je bil pa v precepu med bivšo ženo , družino in simpatijo ki ga je osvajala. Sedaj sta skupaj že precej let, to ni frisna zadeva. Zelo je luštna, vitka, mlajša precej od njega, ona brez otrok, on z otroci. Vsak moški bi zanjo rekel da je ona  dober ulov. Jih poznam osebno, se pridružimo, zelo fajn ženska.on ni noben bogataš, ni pa reven, ima nekaj premoženja. Dober človek je on, pošten. Ona je bila par let samska in je spoznala marsikaj, zato se je tako zagrebla zanj. In dobro je izbrala.

Anonimna854, 02.04.2025 ob 19:48

opazke? Spoznala sta s poslovno, ona ga je osvajala,  zelela je biti z njim,zelo se je v njega zaljubila. On je bil pa v precepu med bivšo ženo , družino in simpatijo ki ga je osvajala. Sedaj sta skupaj že precej let, to ni frisna zadeva. Zelo je luštna, vitka, mlajša precej od njega, ona brez otrok, on z otroci. Vsak moški bi zanjo rekel da je ona  dober ulov. Jih poznam osebno, se pridružimo, zelo fajn ženska.on ni noben bogataš, ni pa reven, ima nekaj premoženja. Dober človek je on, pošten. Ona je bila par let samska in je spoznala marsikaj, zato se je tako zagrebla zanj. In dobro je izbrala.

Spkoh pa ne poznaš psihologije žensk . Ženska se odloči za moškega, ne moški zanjo. Vi lahko izvajate žensko, ženska pa je tista ki to dovoli ali ne.

MH370, 02.04.2025 ob 18:24

takoj v akcijo, 02.04.2025 ob 10:52

Ne vem kako moški jamrate, da ne najdete žensk, da ste večno samski, da se ženske ne zanimajo za razmerja.

Imam dosti samskih kolegic. Takoj zavohamo kake samske moške. Vedno je tematika kje se da najti kakega ok samskega moškega.

Fajn samski moški niso dolgo na trgu, če le hočejo razmerje. Ženske se takoj zagrebemo. Moški je manj kot žensk tako, da se je treba grebsti za moške.

Ne drži ne eno in ne drugo.

Mogoče tiste nad 50-tim letom, ko so se pričele zavedati, da je nimajo več življenja pred sabo… in potem se jim strga in bi nakočile še bika…

Lahko pa mi verjameš na besedo, da je moških v RS za približno vsaj 180.000 več, kakor pa žena. Res je, da je v končni starosti več živih babic (če to sploh šeteje), ampak v srednjih letih je razmerje moških še dokaj višje od žena, kako splošno povprečje. Se pa zadnji letih rojevaj več punčk, kar občutno več (se bo nekega dne obrnilo in bodo žal tudi ženske samske ne po svoji volji). Pa kar verjemi, ker statistike se dajo preveriti… Pravzaprav je v Evropi nasploh primanjklajj žena.

Vedno znova mi pred oči prihajajo članki v katerih se predvideva, da bo leta 2030, torej praktično že dones, 45% žensk samskih in brez otrok.

Gre za veliko anomalija v primerjavi s človeško zgodovino.  Menda bi naj skozi celotno človeško zgodovino kar 90% žensk imelo otroke.

Več kot očitno živimo v precej “posebnih” časih.

Velika eazlika je med prepričanji žensk kaj bi naj “fajn moški” bil (naivni servilnež njene riti) in k čemu stremi “fajn moški”, ki se zaveda realnosti časa in okolja v katerem živi (neresna razmerja).

Anonimna854, 02.04.2025 ob 19:52

Spkoh pa ne poznaš psihologije žensk . Ženska se odloči za moškega, ne moški zanjo. Vi lahko izvajate žensko, ženska pa je tista ki to dovoli ali ne.

Čedalje bo manj tega. Že v tej temi, je večina žensk sama po sebi rekla, da morajo “zagrebsti” biti takoj tekmovalne.

Čim več bo tega, da bodo ženske postale agresivne – tudi v tej temi se to vidi.

Daj mi definiraj, kaj je zate fajn samski moški. Katere lastnosti so mišljene pod besedo “fajn”?

fajn980, 02.04.2025 ob 21:14

Daj mi definiraj, kaj je zate fajn samski moški. Katere lastnosti so mišljene pod besedo “fajn”?

najmanj 50k nov avto.

najmanj 50k na bank.

Dobra hiša.

Vse ostako, kaj to ni. Te ne bo povohala. Ženske od 1-4 se imajo za svete krave in samo želijo top moške.

Anonimno 6866, 02.04.2025 ob 21:52

najmanj 50k nov avto.

najmanj 50k na bank.

Dobra hiša.

Vse ostako, kaj to ni. Te ne bo povohala. Ženske od 1-4 se imajo za svete krave in samo želijo top moške.

Ne dvomim, da se “zresnjeni” ženski vrstnik, ki vse to že ima, zdi krasna partija.  Vsaj teoretično.  Pri takšnem bo pripravljena spregledati, da ni lepotec, da nimata skupnih hobijev, da ni vsaj tako izobražen kot ona, itd.

Pa se vprašajmo koliko je moških, ki pri recimo 35 letih vse to že imajo?  Bore malo.  Pa še med njimi jih je velika večina večino tega enostavno podedovala.  Pa še s takimi danes ženske afne guncajo, če tip ne pleše kako se njej dozdeva, da bi moral.

Pa še tak, če ne bo prav visok, poraščen, postaven, oblečen, … je preveč grd, čelav, štorast, škrt, preveč ali premalo obo ali ono, napačni pogledi, ……… bo žensko minilo.  Tako full of sh#t so danes.  Potem pa jokajo, da ni pravih.  Kje je šele potem moški in njegove želje, preference, ipd

Anonimna484, 02.04.2025 ob 18:33

Sveti Duh, kako to, da si potem ti samski, pa si  kvaliteten?

Hehe. Jaz pa nisem samski ze 21 let. Sem se vmes 4x razsel, ampak kljub velikem trudu iz mije strani, nisem uspel ostati samski dlje kot 4 mesece. To je rekord. Kvalitetne zenske so pokukale iz brloga in vrsile ogromen pristisk. Sel sem za med, ali kot vroce zemljice. In to tcelo tudi ko sem bil v vezi. Ponosen sem na vse svoje zenske. Tiste, ki pa so mi rodile otroke, bodo vedno zascitene in ljubljene, ne glede na vse. Do mojega zadnjega izdiha.

Anonimno 1434, 02.04.2025 ob 20:50

Vedno znova mi pred oči prihajajo članki v katerih se predvideva, da bo leta 2030, torej praktično že dones, 45% žensk samskih in brez otrok.

Gre za veliko anomalija v primerjavi s človeško zgodovino.  Menda bi naj skozi celotno človeško zgodovino kar 90% žensk imelo otroke.

Več kot očitno živimo v precej “posebnih” časih.

To so študije , ki kažejo pravilno . Do 2030 bo skoraj polovica če ne več žensk samskih od 25-45 let .Kaj temu botruje pa ugibajte .Ni težko .

Prvo bi morali naučiti ziveti sami in sebe spoznat, zato da lahko bivas z nekom in deliš zivljenje. Nekateri imate partnerje ker se bojite biti samski…

Anonimno 9121, 03.04.2025 ob 06:51

To so študije , ki kažejo pravilno . Do 2030 bo skoraj polovica če ne več žensk samskih od 25-45 let .Kaj temu botruje pa ugibajte .Ni težko .

To statistiko poznate in travmirate zaradi nje moški. Ne poznam nobene ženske, ki bi travmirala zato ker je veliko žensk samskih 🙂

In potem se meni tu očita, da preveč filozofiram. 🤣

Vse kar rabim je dobra papica, da se čimvečkrat nasmejem in da močno ljubim. ❤️

Najraje v dvoje. 😇

iDesi 🏍, 03.04.2025 ob 09:25

In potem se meni tu očita, da preveč filozofiram. 🤣

Vse kar rabim je dobra papica, da se čimvečkrat nasmejem in da močno ljubim. ❤️

Najraje v dvoje. 😇

Moški smo neprimerno bolj preprosta bitja kot ženske.  Samo, da imamo nekaj za vase in podse, in že je povprečen moški zadovoljen.  Ne potrebujemo polno omaro kozmetike, ne vem kakšno bivališče in ostalo navlako.  Poznam 50+ letnike, ki so se po ločitvi preselili in kljub silnemu premoženju se jim še sedežne garniture ni zdelo vredno kupiti.  Koliko tega moški počnemo za voljo drugih, žene, družine, družbenih pričakovanj.

Sem žal samski,ker hočejo ženske frajerje.Kaj pomaga,če ne pijem,kadim,plešem rad,samo višina je ovira,samo 162cm.Ve pa iščete visoke preko175,…Potem ne govorite,da samski moški gredo v promet kot vroče žemljice,ker je to velika LAŽ.

Ataa, 04.04.2025 ob 23:20

Sem žal samski,ker hočejo ženske frajerje.Kaj pomaga,če ne pijem,kadim,plešem rad,samo višina je ovira,samo 162cm.Ve pa iščete visoke preko175,…Potem ne govorite,da samski moški gredo v promet kot vroče žemljice,ker je to velika LAŽ.

“Sem žal samski,ker hočejo ženske frajerje.”

Korelacija še ni vzročno-posledična povezava. Imamo dva sočasna, a ločena pojava, to da ste vi samski, in to, da “hočejo ženske frajerje”. Ni nujno, da hočejo ženske frajerje, ker ste vi samski, in ni nujno, da ste vi samski, ker hočejo ženske frajerje, lahko je povsem drug razlog, lahko je več razlogov, kako veste, da je ravno ta odločil vašo samskost?

He he he. Pa mi smo tu gor ene 10 let razlike v razmišljanju. pa babe božje, kdaj vam bo kapnilo, da vas večina samozadostnih moških ne dojema kot nekoga, s komer naj bi mu nekaj uspelo? Pa od kod vam ideja, da je vsakemu moškemu sploh neka želja resna veza z možačo?

Drugače bomvprašal, a če hočem solato jest, jo moram gojit na vrtu, ali jo lahko kupujem na tržnici?

Ženske, ve ste solata. In jaz bi včasih tako, pol bi tako, vedno pri drugi branjevki. In ne, nimam volje gojit solate na vrtu, ker sploh nimam vrta.

Bože sačuvaj, ko ti 40 -letne slovenčice božji dolgčas z babo predstavljajo kot uspeh…

no, pojma fajn moski in kvalitetna zenska sta si v oceh vsakega razlicna.

Ze to, da se ljudi ocenjuje na tak nacin, je bizarno. Enako kot to, da so vsi dobri ze oddani. Verjemite mi, vecina oddanih niti slucajno, pod noben kritetijem ne bi padla v to vaso definicijo fajn moskega. Ce ne drugega, bi jih kar nekaj padlo na testu zvestobe.

Tako da, vazna je medsebojna kompatibilnost, ker ti nic ne pomaga fajn moski na papirju, ce je dolgocasen AF, vanilija v postelji in mu smrdi iz ust. Ampak je pa fajn! Ker so tako rekli “strokovnjaki” na netu.

a poročeni pa niso ok? Samski so vsi škart roba.

Kake neumnosti so pa to? Zmenite se, katera bah zgrabi katerega?? Očitno ste ena promiskuitetna  banda žensk s preveč časa  Plehke lovače! Kurbišče!

Anonimno911, 13.04.2025 ob 07:39

no, pojma fajn moski in kvalitetna zenska sta si v oceh vsakega razlicna.

Ze to, da se ljudi ocenjuje na tak nacin, je bizarno. Enako kot to, da so vsi dobri ze oddani. Verjemite mi, vecina oddanih niti slucajno, pod noben kritetijem ne bi padla v to vaso definicijo fajn moskega. Ce ne drugega, bi jih kar nekaj padlo na testu zvestobe.

Tako da, vazna je medsebojna kompatibilnost, ker ti nic ne pomaga fajn moski na papirju, ce je dolgocasen AF, vanilija v postelji in mu smrdi iz ust. Ampak je pa fajn! Ker so tako rekli “strokovnjaki” na netu.

se strinjam velja za oba spola ,vsak išče kompatibilnost ,ima kriterije ,ki pa so lahko pretirano visoki ,ker vsak naj sebe pogleda ,za začetek najprej v ogledalo…

New Report

Close