Najdi forum

Splash Forum Politični čvek fajon v odmevih

fajon v odmevih

Kako se vam zdi, da je odgovarjala? Meni je delovala malo raztreseno, nesproščeno.

Senza tv 😳

Odgovor na objavo uporabnika
odmevi, 31.01.2024 ob 22:27

Kako se vam zdi, da je odgovarjala? Meni je delovala malo raztreseno, nesproščeno.

Fajonkla je popoln antitalent za pred kamero, nima politične inteligence, nima retoričnih sposobnosti, nima nobene karizme, pa še grda je, medtem ko je DŠP fejst za pogledat, karizmatična, inteligentna, spreten retorik, bejba bi na soočenju Fajonklo pojedla v solati. Človek se vpraša, kako je sploh lahko taka mediokriteta kot Fata naredila tako politično kariero, proti njej je še Matjaž Nemec možganski trust.

Anonimno 8409, 31.01.2024 ob 23:27

Fajonkla je popoln antitalent za pred kamero, nima politične inteligence, nima retoričnih sposobnosti, nima nobene karizme, pa še grda je, medtem ko je DŠP fejst za pogledat, karizmatična, inteligentna, spreten retorik, bejba bi na soočenju Fajonklo pojedla v solati. Človek se vpraša, kako je sploh lahko taka mediokriteta kot Fata naredila tako politično kariero, proti njej je še Matjaž Nemec možganski trust.

👍

Komunisti spokajte že od oblasti, vse kar primete v roke, se spremeni v drek. Od l. 1945 in 26 let v Sloveniji. Propad sistema.

Takole. Mislim da tu Dominika vse pove. Korupcija znotraj vlade!

.https://youtu.be/Qnf4iDOsmus?si=G0aPmkfsXb6q2UlP

Čeprav se ob tej aferi nisem strinjal z ministrico, se pa strinjam s tem zapisom. Ta nastop je razred zase brez prave vsebine. Bolj na silo, kot pa z glavo.

Jaz Dominiko prav težko gledam, ker tako ne ženstvene ženske, ki obupno želi delovati ženstveno že dolgo nisem videl, sploh v živo, bljak, na bruhanje mi gre.

Sable jim naj dajo v roke pa naj se potolčejo med sabo. Banda rdeča nesposobna skorumpirana.

Pri njej je kup leporečja. V Odmevih je tako naučeno govorila. Iste stavke je ponavljala par minut prej na Pop-u. Ali se mi je le zdelo?

Videlo se ji je, da je jezna. Ni mogla skriti.

Sem gledal, ampak sej ljudje se sploh ne spomnijo obdobij med 2004-2013 nekaj takega. Stranki SD in SDS so ene najbolj koruptivnih strank, že takrat je bilo to jasno. Obe dve stranki tud sodelujeta v plenjenju vsega kar se da. Plen se seveda razdeli, zato mora biti plensko sodelovanje, kaj pa vi mislite. Volitve in teme na predvolilnih soočenjih so le farsa. Po volitvah lobiji vstopijo v igro in to je to. Še zmeraj so in zmeraj bodo. Fajonova kot oseba in kako nastopa, meni nastopa inteligentno in zna kej povedat. Ampak kaj je v ozadju je pa drugo. Preprodaje zemljišč so pa nekaj navadnega v Sloveniji, sploh na občinski ravni, mislem odkrivate toplo vodo. Če je budžet nastavljen se ga ponuca, nekdo pa zrihta, da je tolk velik ane, res ste naivni…. Slovenska politika se je izkazala v 30. letih za eno in isto lajanje vsake 2-4 leta. Ampak to ne pomeni, da ne smemo na volitve.. Jaz bi dal obvezne, če ne kazen, ker tudi če prečrtaš volilni list je znak nezadovoljstva, ker politika zna razglaševat zmage na 40% volilnega telesa, ki je odšlo oddat glas. To je fora. Ampak povprečen Slovenec tega nikol ne bo dojel.

Pojma nimam, kaj se je dogajalo pri nakupu tiste bajte in kdo ima več masla na glavi in kdo bi moral spokati in kdo ne. Ampak nikoli pa ne bom na strani tistih, ki zahtevajo brezpogojno poslušnost!

Se strinjam z Drev.

Čisto je obrnila ploščo. Njen tako želeni imidž strpne in prijazne osebe se je včeraj spremenil v nervozno bitje, ki vpije “ona laže, ona laže!”.  Pa vsi vemo, da nič ne laže.

neprepričljivo, 01.02.2024 ob 08:32

Čisto je obrnila ploščo. Njen tako želeni imidž strpne in prijazne osebe se je včeraj spremenil v nervozno bitje, ki vpije “ona laže, ona laže!”.  Pa vsi vemo, da nič ne laže.

Nikoli mi ni delovala strpno. Vedno malo nervozno. Tudi njeni nasmehi se mi zdijo nespontani.

New Report

Close