Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Fake parfumi v originalnih embalažah

Fake parfumi v originalnih embalažah

Ena frendica se je hvalila, da ko porabi original parfum, kupi točenega alternativnega in potem ga kot originalnega prodaja na netu. Pod pretvezo, da ga je kupila in ji vonj ne sede več. Prodaja na spletnih straneh, kjer se prodajajo rabljena oblačila, čevlji, parfumi, torbice.

Glede na to, da ona 50 ml parfum dobi za cca 25 eur, prodaja ga pa potem za 80-150 eur odvisno od cene novega….

Svašta in pol naj človek kupuje parfume na netu….

Jaz sem se pri eni takole zaf…la, vse mi je poslikala,  kodo, flaško.. vse. Na kraj pameti mi ni prišlo, da bi bila zmožna česa takega. Ampak žal. Nikoli več se ne bom tako nasrala.  Rajši šparam in ga kupim na notinu kadar je kakšna akcija. Čeprav sem že od večih slišala,  da je tudi tale notino mal sumljiv…

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimna506, 18.10.2024 ob 14:08

Jaz sem se pri eni takole zaf…la, vse mi je poslikala,  kodo, flaško.. vse. Na kraj pameti mi ni prišlo, da bi bila zmožna česa takega. Ampak žal. Nikoli več se ne bom tako nasrala.  Rajši šparam in ga kupim na notinu kadar je kakšna akcija. Čeprav sem že od večih slišala,  da je tudi tale notino mal sumljiv…

Al pa, če si kupiš tega točenega za čist poceni. Meni so eni res hudi, niso pa seveda vsi ok.

Vozijo kopije orodja Milwaukee in Dewalt s Turčije, tu pa menja kovček  prodaja kot original na bolhi. Ne veš da je ponaredek dokler ne crkne in neseš na servis.

Vse je možno, zato kupim le v Mueller drogeriji enkrat na dve leti, prisegam na  Gucci vonj.

Ne razumem čisto dobro……kako ga pa pretoči v originalno stekleničko?

Stefani, 18.10.2024 ob 13:56

Ena frendica se je hvalila, da ko porabi original parfum, kupi točenega alternativnega in potem ga kot originalnega prodaja na netu. Pod pretvezo, da ga je kupila in ji vonj ne sede več. Prodaja na spletnih straneh, kjer se prodajajo rabljena oblačila, čevlji, parfumi, torbice.

Glede na to, da ona 50 ml parfum dobi za cca 25 eur, prodaja ga pa potem za 80-150 eur odvisno od cene novega….

Svašta in pol naj človek kupuje parfume na netu….

In ji glupače kot si ti, cenene kmetičike nasedete in kupite.

Ni svašta, baba je podjetna.

Nika626, 25.10.2024 ob 10:35

In ji glupače kot si ti, cenene kmetičike nasedete in kupite.

Ni svašta, baba je podjetna.

res je

New Report

Close