Faks žena
Nekatere babe ste res blesave. Moja sestra je končala faks cca 5 let nazaj, pripovedovala mi je o nekaterih kolegicah s faksa. Na faksu so se v polnosti posvetile enemu tipu in to študentu. Hodil je spat k njim v stanovanje, punca mu je pripravljala hrano, se družila skoraj samo z njim, denarja iiiitak ni imel in je ona plačala veliko stroškov njune zabave iiin tako dalje in tako dalje. Moja sestra pa ni imela fanta na faksu, posvečala se je faksu in prilezla do dobre titule. Svojega moža je spoznala proti koncu faksa, ko je prek študenca delala pri nas v casinò. In ne ni bil študent, je bil že dobro situiran in realiziran moški. Ni je peljal na zmenek v mcdonald’s z avtobusom. Ko je končala faks, sta se poročila, dobila otroka. Živita lepo, bogato življenje. Lepa hiša, veliko potujeta, še vedno sta zaljubljena. Kaj se je pa zgodilo z predanimi faks ženami? Doštudirale so vse več ali manj do prve stopnje (s težavo), njihov občudovani študent pa je šel na magister kam drugam in nanje čisto pozabil.
Kdaj boste štekale, da parčkanje z bednimi študenti in ta vaša fraza “vse kar imava, sva zgradila skupaj,” vam ni v ponos?