Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Falila toži Mahniča zaradi razžalitve, da je radikalna islamistka

Falila toži Mahniča zaradi razžalitve, da je radikalna islamistka

Odgovor na objavo uporabnika
mijav mijav, 02.10.2023 ob 12:11

daisycutter, 02.10.2023 ob 11:52

mijav mijav, 02.10.2023 ob 11:49

daisycutter, 02.10.2023 ob 11:40

mijav mijav, 02.10.2023 ob 11:35

daisycutter, 02.10.2023 ob 11:02

radikalna islamistka je saj toži, 02.10.2023 ob 10:51

daisycutter, 02.10.2023 ob 10:35

Gospe ne poznam in ji ne sledim, slišala sem že zanjo, je pa iz vesolja jasno, da ni radikalna islamistka. Propagira islam, to ja, ampak a se komu od tukaj sanja, kaj pomeni “radikalni islam”?

pa danes je tako lahko, samo poguglaš, vse prebereš , se informiraš, ampk ne, je vam in unmu tepcu Mahniču lažje lagat ko sdsovci in nabijat nesmisle.

Jaz ji dam prav, da ga toži, se bo vsaj naučil, da ne moreš kar vsega bleknit kar se ti sprdne in da je treba uporabljati pravilne izraze.

Če blekneš karkoli, nosi  tudi  posledicce –  tako enostavno je to. Sem zadnjič ravno pisala o tem, da bi morale biti laži kaznive. In evo, Mahnič se je zlagal in bo plačal.

To je tko, kot bi  zagovarjali nacizem. Pa sej ni ekstremna nacistka, pa sej  je samo nacistka. Če bi dojeli znanost, bi dojeli moje besede. tko pa žal, očitno se mora srednji vek ponoviti… ker so ljudje preveč zabiti.

Ne, pa ni tako.

Lahko ti obračaš in “po svoje razumeš” kar hočeš, ampak se mi zdi fajn in pravilno, da se za tako nesmiselno blebetanje tudi lepo plača, če je laž.

Men so religije itak vse glih, najbolj škodljive so pa vse iz istega vira in si podobne kot jajce jajcu  –  namreč judaizem, krščanstvo in islam –  pri vseh teh najdeš ekstremne oblike  – sicer v modernem svetu malo manj pridejo do izraza, ampak ob prvi večji krizi bo spet vse butnilo ven.

to je čisto odvisno, kaj bodo vzeli kot merodajno, to kar ona pridiga drugim ali tisto, kar res živi (se nastavlja kameram in seksa z mladim palestinskim osumljencem posilstva).

Viš, to mene niti ne zanima. Še manj, s kom se dol daje in kaj ima za kosilo.

Debata je o tem, ali je ona radikalna islamistka (definicij je dovolj na voljo) ali ne. Ali je Mahničeva izjava resnična , ali se je pa spet debelo zlagal.

To je vse, kar mene zanima. Katera vera je bolj pokvarjena (imaš ravno danes orgije duhovnikov po cajtengih) in kateri verniki se bolj držijo vere, me ne briga sploh. Meni so vsi glih.

ja kako pa boš potem dokazal neko “radikalnost”, če ne boš ocenjeval tega kar počne.

Maš gugl za božjo voljo, vtipkaj “RADIKALNI ISLAMIZEM”, pa pazljivo preberi.

In potem primerjaj točko za točko s tem, kar ona počne.

Mater no.

ja no saj jaz pravim, da bo na sodišču lahko izpodbijala svojo radikalnost s tem, da kot ločenka (neporočena) seksa z mladci:)

Lej . sej je enostavno, debato rešiš z enostavnim vprašanjem:

Ali je ta gospa radikalna islamistka (po veljavnih definicijah)

odgovor je lahko samo DA ali NE.

Vse ostalo je nakladanje.

Anonimno 10512, 02.10.2023 ob 12:05

Neke zmerne muslimanke ne pokrivajo las, v Slovenije samo ekstremne muslimanke nosijo ruto, in ta ženska nosi ruto.

Ti pa si neveden. Ruta nima veze z radikalci. Njim je ruta celo premalo.

daisycutter, 02.10.2023 ob 12:11

Trol kao, 02.10.2023 ob 12:08

daisycutter, 02.10.2023 ob 11:49

kokodak, 02.10.2023 ob 11:46

Če bi bile laži kaznive, bi ti prestajala dosmrtni zapor. O islamu (kot tudi o vsem drugem, by the pot) seveda nimaš pojma. Ko boš živela vsaj 5 let v kakšni islamski državi, se pa oglasi.

Dej trol nehi vame skakat.

Če te tok matra, se ene parkrat fajn z glavo naprej v zid zalet.

Še enkrat – pojdi najprej dejansko kdaj v kakšno islamsko državo pa ne za 2 tedna ležat v Hurgado, pa se potem slišimo. Zaletavaj se pa v zid kar sama še naprej.

Enim je res treba večkrat vse povedat – EJ TROL  FUCK OFF

Važno da si ti strokovnjakinja za razločevanje zmernega in radikalnega islama, pa še nikoli niti bila v islamski državi, kakšna bruka. :)))))) Drži se ti vlaganja kumaric, (pa še to jih najbrž dejansko kupuješ v sparu ali pri kakšnem kmetu), resne zadeve pa pusti pri miru, saj jih niti ne razumeš.

Sej kje pa pise da ona tudi ni za 4imi stenami zlorabljena. Zgleda se zmeraj toliko ubrisana da se ven mece.

mislim, da je najbolj verodostojno za ugotavljanje radikalizma prav nezmotljivo mon sodišče oz. kar celo monovsko ljudstvo. Predlagam, da se natančno opiše failino dejansko delovanje, potem pa se da na glasovanje, če so dejavnosti radikalne ali ne.

mijav mijav, 02.10.2023 ob 12:36

mislim, da je najbolj verodostojno za ugotavljanje radikalizma prav nezmotljivo mon sodišče oz. kar celo monovsko ljudstvo. Predlagam, da se natančno opiše failino dejansko delovanje, potem pa se da na glasovanje, če so dejavnosti radikalne ali ne.

Saj bereš –  ruto ima na glavi, torej je radikalka. Stvar jasna.

Ona, pa moja babica.

Poskušala sem mu pomagati, usmerjala sem ga v skupine za samopomoč in psihoterapijo, da bi ugotovil, da so te stvari pri nas nesprejemljive,” je povedala za Odlazkov Reporter. Tega svojega Palestinca je očitno poskusila celo spreobrniti ali pa se to bere, da je (gre za posilstvo) to pri nas nesprejemljivo, ni pa na splošno nesprejemljivo?  Mislim, da mon sodišče ne bo imelo lahkega dela. 

Trol kao, 02.10.2023 ob 12:32

Važno da si ti strokovnjakinja za razločevanje zmernega in radikalnega islama, pa še nikoli niti bila v islamski državi, kakšna bruka. :)))))) Drži se ti vlaganja kumaric, (pa še to jih najbrž dejansko kupuješ v sparu ali pri kakšnem kmetu), resne zadeve pa pusti pri miru, saj jih niti ne razumeš.

Lej, ne se z daisycutter ukvarjat, njej ne prideš do konca, saj se strinjam s  tabo, samo z norci debatirat pa nima smisla. A nisi vidu, kakšne je v preteklosti pisala, to je direkt za psihijatra z napotnico ”nujno”.

Dobra je in se bolj pametna, kot marsikatera slovenka. 🤮

.https://nova24tv.si/slovenija/politika/l-tudi-golobova-faila-je-oligarhinja-na-drzavne-stroske-socialno-stanovanje-in-limuzina-audi-q5-v-enem/

radikalna islamistka je saj toži, 01.10.2023 ob 19:24

Meni nikoli ne bo jasno, kako lahko ženska v 21. stoletju propagira islam, ko pa ženske v Pakistanu ubijejo samo če pogleda moškega oziroma se z njim pogovarja, v Arabiji obglavijo za prešuštvo, Kurdi kamenjajo za spogledovanje z drugim, Iranci tudi ubijejo, če ne nosi naglavne rute, Talibani tudi pobiiajo ženske kot Pakistanci, v Albaniji se cela družina spravi na žensko (Slovenko poročeno z Albancem, cela družina je sodelovala pri njenem umoru)…

Tle bo pa ženska, NA SVOBODI propagirala ta preklet pekel za ženske, iz katerega ženske še zbežat ne morejo, tudi če želijo, zaprte kot živina med 4. stenami v nekaterih izmed teh držav. Posiljene, ker ne sme reči ne. In kjer se posilstvo ne prizna, če ni 4 prič. In kjer se ženske zamenjuje za krave in kamele.

To je tko KO ZABITA BUDALA NE VE IN NE DOJAME, KAJ IMA.

Kva bi dala, da bi šla ta budala v Pakistan, pa še mal v Afganistan….

Tle pa bo pa tožila, zaradi ražzalitve.

Kva bi jest to poslala na prvi avon, direkt za Pakistan, Afanistan…. pa tam pustila….

Bi prijokala nazaj, usrana in posrana, poscana…. od strahu…. Bi jo rada videla potem kako bo ona tožial in kako bo ona nosila naglavne rutice….

slovenskenovice.si/novice/slovenija/mahnic-jo-je-oznacil-za-radikalno-islamistko-v-ponedeljek-se-bosta-soocila/

Kurdi so tako pol na pol, kristjani in muslimani, česar ti seveda ne veš.

Ni Faila ni radikalna. Poznam bejbo in je zelo normalna v komunikaciji, česar o poljanskem ekstremistu Mahniću ne morem trditi!

A to je tista Falila, ki hodi v Atlantis v bazen cela oblečena v neka ogrinjala. Sem jo videl, oblečena od nog do glave v obleki v bazenu, ko je prišla ven, pa v taisti obleki ležala na ležalniku. Jaz si preoblečem tisto malo fliko, da sem suh, ona pa leži v mokrih oblekah. Res. Čudna kultura. In konec koncev, naše ženske če gredo dol, se morajo pokrivati. Zahteva, da se pri nas spoštuje način oblačenja in kulturo, ki je tu uveljavljena, ne pa da, da se, na primer v obleki hodi v bazen. Kdo ve, kaj vse je prinesla v bazen. Jaz se moram stuširat, da sem čim bolj čist, predem grem v vodo. Iz tega vidika, je ta ženska res radikalna islamistka, na Jesenicah rojena, in kot berem, zna bit tudi nasilna.

Naj bo Falila kar lepo tiho. Je lepo zamolčala, da je njen partner posiljevalec in ga je skušala s “terapijami” spremeniti. Namesto da bi posilstvo, za katerega  je vedela, prijavila policiji.

Saj Golob je pa tudi kreten, da se pajdaši s takimi.

Slovensko javnost je pretresla še ena spolna afera v zadnjem mesecu, povezana z vladajočo stranko Gibanje Svoboda. Partner njihove vidne članice Faile Pašić Bišić je namreč osumljen posilstva mladoletnice, za katero je Faila očitno vedela, saj je javno priznala, da mu je poskušala pomagati in ga pošiljala na terapije, namesto da bi ga prijavila. Da je mera polna, jo je v enem primeru javno branila odvetnica in predsedniška kandidatka Nataša Pirc Musar.

Po tvitu Žana Mahniča, da Golob “na volitve vabi v družbi radikalne islamistke Faile Pašić“, so rekrutirali Natašo Pirc Musar in postala je njena zastopnica. Dejala je, da Pašićeva ni radikalna in da jo pozna kot žensko, ki zagovarja temeljne človekove pravice, ter da je tvit poseg v osebno integriteto. “Ne morem reči drugega, kot da je to kaznivo dejanje”. Nataši Pirc Musar smo poslali vprašanja, ali zagovarjanje človekovih pravic pomeni tudi prikrivanje posilstva partnerja in ali jo bo njena odvetniška pisarna branila tudi zdaj, ko je priznala očitno prikrivanje kaznivega dejanja posiljevalca. Odgovore še čakamo.

“Poskušala sem mu pomagati, usmerjala sem ga v skupine za samopomoč in psihoterapijo, da bi ugotovil, da so te stvari pri nas nesprejemljive,” je za Reporter dejala Alnajjarova (tedanja) partnerica Faila Pašić. Priznanje, da je očitno prikrivala kaznivo dejanje, pove veliko o njeni dvoličnosti. Na Mahničev tvit se je odzvala, da je bila razvrednotena, razčlovečena in da je temu treba narediti konec. “Prav je, da tudi druge žrtve sovražnega govora poznajo sredstva, s katerimi lahko razpolagajo in ubranijo svoje dobro ime,” pa je o tem še dodala “humanitarka” Pašić. Je pomislila na razčlovečenje in razvrednotenje žrtve posilstva njenega partnerja?

Reporterju je uspelo govoriti tudi s prijateljico žrtve. “Kaj mislite, kako se počuti ta punca, potem ko ji je to storil, ona pa ga vidi tik ob vodilnih iz Gibanja Svoboda na njihovem volilnem slavju?” je dejala prijateljica, ki sicer spolnega prestopnika tudi osebno pozna. Medtem pa je Mustafa Alnajjar mediju zagrozil s tožbo, če se objavi njegovo ime. “Ne dovolim, da objavite moje ime, sicer bo zoper vas vložena tožba. Tako so mi dejali pri odvetniški družbi Čeferin,” je dejal.

ekstremistka, 02.10.2023 ob 14:24

Naj bo Falila kar lepo tiho. Je lepo zamolčala, da je njen partner posiljevalec in ga je skušala s “terapijami” spremeniti. Namesto da bi posilstvo, za katerega  je vedela, prijavila policiji.

Saj Golob je pa tudi kreten, da se pajdaši s takimi.

Slovensko javnost je pretresla še ena spolna afera v zadnjem mesecu, povezana z vladajočo stranko Gibanje Svoboda. Partner njihove vidne članice Faile Pašić Bišić je namreč osumljen posilstva mladoletnice, za katero je Faila očitno vedela, saj je javno priznala, da mu je poskušala pomagati in ga pošiljala na terapije, namesto da bi ga prijavila. Da je mera polna, jo je v enem primeru javno branila odvetnica in predsedniška kandidatka Nataša Pirc Musar.

Po tvitu Žana Mahniča, da Golob “na volitve vabi v družbi radikalne islamistke Faile Pašić“, so rekrutirali Natašo Pirc Musar in postala je njena zastopnica. Dejala je, da Pašićeva ni radikalna in da jo pozna kot žensko, ki zagovarja temeljne človekove pravice, ter da je tvit poseg v osebno integriteto. “Ne morem reči drugega, kot da je to kaznivo dejanje”. Nataši Pirc Musar smo poslali vprašanja, ali zagovarjanje človekovih pravic pomeni tudi prikrivanje posilstva partnerja in ali jo bo njena odvetniška pisarna branila tudi zdaj, ko je priznala očitno prikrivanje kaznivega dejanja posiljevalca. Odgovore še čakamo.

“Poskušala sem mu pomagati, usmerjala sem ga v skupine za samopomoč in psihoterapijo, da bi ugotovil, da so te stvari pri nas nesprejemljive,” je za Reporter dejala Alnajjarova (tedanja) partnerica Faila Pašić. Priznanje, da je očitno prikrivala kaznivo dejanje, pove veliko o njeni dvoličnosti. Na Mahničev tvit se je odzvala, da je bila razvrednotena, razčlovečena in da je temu treba narediti konec. “Prav je, da tudi druge žrtve sovražnega govora poznajo sredstva, s katerimi lahko razpolagajo in ubranijo svoje dobro ime,” pa je o tem še dodala “humanitarka” Pašić. Je pomislila na razčlovečenje in razvrednotenje žrtve posilstva njenega partnerja?

Reporterju je uspelo govoriti tudi s prijateljico žrtve. “Kaj mislite, kako se počuti ta punca, potem ko ji je to storil, ona pa ga vidi tik ob vodilnih iz Gibanja Svoboda na njihovem volilnem slavju?” je dejala prijateljica, ki sicer spolnega prestopnika tudi osebno pozna. Medtem pa je Mustafa Alnajjar mediju zagrozil s tožbo, če se objavi njegovo ime. “Ne dovolim, da objavite moje ime, sicer bo zoper vas vložena tožba. Tako so mi dejali pri odvetniški družbi Čeferin,” je dejal.

A res ali kaj, njen naj bi bil posiljevalec, pa se palestinec. Bruh.

yram, 02.10.2023 ob 10:21

A je to tista namalana z umetnimi trepalnicami in blesceco obleko’? Ce je ta, nek se ona vati kurana, bolje joj je,  zapovedana je skromnost v oblacenju in “nastopanju”.  Vem, sem prebrala koran in to ne enkrat. Sram jo je lahko, da tega ne ve, da alahu nije milo ne cirkusiranje ne “modno nastopanje”, taka naj bi bila zgled mladim muslimankam’?  Ne bi rekla.

štaje merimce??!!😂😂

đe te boli??? đe te svrbi???

ima ljepšu oblekcU sa šljokicama??😂😂

štaaje😂😂…. ima ljepšu maramu???

zavidiš li joj maramu?

aja-jaj

i još plave oke ima… 😂😂

a to te žuli???😂😂

so že ble teme kako gredo starejšim poročenim ženskam mlajše v nos😂😂

ima ljepšU oblekcU!!!

i još sa bleščicama…. aaaaaaajjjjjjj

e to joj oprostit nečemo😂😂😂

aaaaaajjjj 😠😠😠

učutka se ti😂😂

praviš da si brala kuran… v suri svetloba ti piše prokleti naj bodo tisti ki obijedijo čiste bezazlene vernice… isto ti piše v isti suri da težka kazen čaka na obeh svetovih tiste ki imajo radi da se o vernikih širijo sramne govorice…

isto maš hadis kdor skrije sramoto vernika na temu svetu, Bog bo njegovo na tistem…

povukla si se ko sem jst prišel… tu je zadrega… a kod Boga??😂😂

kontra…

bozomon, 02.10.2023 ob 15:45

učutka se ti😂😂

praviš da si brala kuran… v suri svetloba ti piše prokleti naj bodo tisti ki obijedijo čiste bezazlene vernice… isto ti piše v isti suri da težka kazen čaka na obeh svetovih tiste ki imajo radi da se o vernikih širijo sramne govorice…

isto maš hadis kdor skrije sramoto vernika na temu svetu, Bog bo njegovo na tistem…

povukla si se ko sem jst prišel… tu je zadrega… a kod Boga??😂😂

kontra…

Haha ti pa si pojava. Ce je ona vernica sem jaz angleska kraljica. Cirkus. Tudi ti se mali vati kurana, zgleda da ga nisi dobro procito. Vsi sami strasni verniki, pridigate o veri. Ti neozenjen pri teh letih, a ona se ne zna obuci. Top verniki in pridigarji ste, ni kaj.

in kaj ma to veze če nisem poročen?? pomembno je da nisem bludnik.

in to nisem.

radikalna islamistka je saj toži, 01.10.2023 ob 20:24

Sergej1234, 01.10.2023 ob 20:16

Tako je islam je za žensko suženstvo

Tukajšnje feministke pa zagovarjajo in podpirajo islamske radikalke ki uničujejo žensko svobodo

Pa razumi če lahko

Lahko, dokler ne bodo doživele česa podobnega, kar doživljanjo npr. ženske v Pakistanu, Jemnu, Afganistanu in podobnih zabačenih nerazvitih vukojebinah…
Še v Alžiriji je čisto normalno, da desc vsak dan stepe žensko. NORMALNO. To je za njih normalno. Tle bo pa to propagirala.
Propagira SISTEMATIČNO KRŠeNJE ŽENSKIH PRAVIC IN ZATIRANJE ŽENSK OZIROMA SUŽENJSTVO. Sama pa živi na svobodi…. Toko zabite ljudi so včasih imeli v posebnih ustanovah.

In Mahnič jo je označil za radikalno islamistko, ona pa se ne strinja s tem in zato ga ona toži.

a kršim kaj če nisem poročen😂😂😂

če pa misliš da se kdo ne zna oblečt… savjetuješ ga fino… al kaj😂😂

bil se tukla ti?

drgač še boljše ti pa je da postopiš kot piše… da greš mimo stvari ki se te ne tičejo na dostojen način…

A zdaj se tozi ze, ce nekdo pove resnico?

Se nihce ne spomni, kako je pred leti lastnorocno in s pomocjo 2 policistov odstranila dva katolika s cerkvenih stopnic, ki sta drzala transparent in se potem sama postavila tja na vrh stopnic s svojim transparentom? Sen ateist, a vem, da po ustavi so vere v drzavi enakopravne. S tem dejanjem je krsila ustavo, in simbolicno pokazala, da bo islam odstranil katolisko vero. Ker je to naredila ona in ne kaksna tretja oseba, se ima ocitno za kljucno akterko v tem procesu. Za njeno protiustavno dejanje bilo nobenih posledic.m Ker ce ta pravi gresijo, se zamizi na eno oko. Da sodi med ta prave, vidimo tudi iz fotografij z dolocenimi politiki.

New Report

Close