Fant me sili v otroka ali pa razhod ce ga ne zelim še
Frigidno babše, 10.08.2024 ob 09:00
Soqnene, 01.08.2024 ob 21:53
Zivjo, sem zelo zmedena. S fantom sva skupaj 6 let, med nama pa je 10 let razlike jaz stara 27 on 37. Njegova sestra je pred kratkim dobila prvega otroka en mesec nazaj. No danes mi je fant rekel da zeli otroka in ce ne zelim biti noseca najkasneje cez pol leta, da bo konec, ker si zeli otrok. Wtf? Rekla sem mu da zelim tudi jaz a ne se zdaj sploh ne cez pol leta. Rada bi se malo prezivela. Drugace se imava oba rada. A me bo res pustil jaz nocem otroka se dve leti. Nevem kaj narediti in kaj si misliti nocem ne otroka ne konca zveze
Naj te kar pusti, samo uživala bi brez odgovornosti. Si razvajena packa misli malo širše. Za fanta pa bolje da te pusti kaj bo s tako.
Pojdi psihiatru, ker s taksnim komentarjem je jasno, da imas prepih na podstresju. Lahko je pisati taksne stvari, ker je vse anonimno, ali upas napisati svoje ime in priimek? Smrad.
Vukašin, 06.08.2024 ob 18:58
pri 27 si že dokaj stara. Hitro zanosi ker drugače ti grozi da boš še starejša defektnoga rodila. Pa tudi ta dečko ti je normalan in super. Družinski tip. Če ga izgubiš boš pa suha veja in ženski odpadek.
Ajde ne seri. Odpadki ste vi, polpismeni modeli z egom do lune in nazaj.