Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Fant ne zeli oralno..

Fant ne zeli oralno..

hahhaa kje pa piše,da babe morajo? idiot

jaz to počnem zelo redko,ker mi je ogabno pa ne zaradi kakih vonjah ali česa ampak nasploh moški spolni ud mi ni tako prisrčen ,da bi si ga v usta dajala. Mi kar gor požene ob misli na to 😂 včasih – beri 3 x na leto se pa spravim zraven,zavoljo partnerja,njega ne moti.

On pa zelo rad liže,v 3/4 primerih pred seksom. Pač nismo vsi za vse

Ja popolnoma te razumem

Med dvema v intimnosti se zgodijo velike razlike nekdo je zato nekdo pa ne. Torej si je potrebno poiskati partnerja ki bo štimalo oboje stransko.  Seveda je pa tukaj tudi higjena na prvem mestu za oba. Potem kako si urejena tam spodaj noben moški si ne želi imeti dlačic v ustih potem von. A vse to je lahko z pogovorom super za oba kaj si želita pri zadovoljstvu.  Je pa res da danes večin moških ne pozna predigre. In želi vse od ženske oralno zadovoljstvo sam pa ne naredi ničesar. In naskoči žensko kakor petelin kokoš potem je to zanj končano. On se ne vpraša ali si ti zadovoljna ali ne in kaj bi lahko storil da bosta potešena oba..  Torej on gleda na svojo zadovoljstvo in zate ga ne briga.  Ja morala boš poskrbeti da boš potešena tudi ti in tukaj vidim samo dve možnosti se pogovoriš da tako ne gre ali pa menjaš partnerja.

Haha, balkanci so mojstri kvečjem v hvaljenju…

Odgovor na objavo uporabnika
00nnA, 21.11.2020 ob 13:03

Zdravo! Imam en majcken problem in sicer fant me ne zeli oralno zadovoljiti, ko sem ga vprasala zakaj ne je njegov odgovor bil, da on pac ni tip za to. Zdi se mi ne fer saj tudi meni kdaj ni do tega pa ga vseeno zadovoljim, se potrudim, pogoltnem!on pa tako.. bi rekla ok ce bi bila neka umazanka tako mi pa ni cisto vseeno..

Poguglaj HPV throat cancer.

Tvoja želja je razumljiva. Kje zares tiči problem pri vama nevem. Morda bi bilo dobro za začetek, da se o tem s tvojim partnerjem pogovorita o tej temi. Osebno zanj ne vidim zadržkov, da vas zadovolji kot si želite, če ste mu privlačna, ste spodaj urejena, higienična, znate skomunicirati ustrezno kar si želite itd.

Svašta peechka rodi, 24.11.2020 ob 05:41

Ja, glej, to je vendar normalno, da dedci ne ližejo peechke, ker se jim to pač gnusi. To je povsoood tako, ne samo pri tebi. To pa ne pomeni, da babe ne fafajo qurcev. Seveda jih, saj jih pač morajo, ti glupa, retardirana kokoš.

🤢🥶🤬👽☠

Ti mu smo povej kaj zamuja😉😀

Zamenjaj

Pridi k meni te bom jaz ce te on noce jaz to z veseljem delam

Mislim,kok je pa ta tvoj tip čuden!!🤔

Praviš,da si urejeno dekle,skrbiš za osebno higieno…on pa ti noče lizat pičke!? Halooo….

Pa,kaj še delaš pri njem? Čimprej od njega,ter najdi tipa,ki te bo hotel pojesti med fukom😛🤩

teta Justi, 21.11.2020 ob 14:11

Če mu ni do tega, mu pač ni.
Si pač najdi drugega, ali pa spoštuj njegove želje.
Tudi meni nikoli ni bilo do tega, mojemu partnerju pa tudi ne.Ali sva mogoče zato čudna?
NE.
Prej normalna.
Ni vse za v usta.

Po prvih štirih vrsticah sem se še popolnoma strinjal s teboj. Zadnja dva pa sta zanikala to.

Tudi ti ga nehaj oralno zadovoljevati. Oz še več, zakleni njegov penis v kletko in ga spusti šele, ko te bo polizal. Par dni brez stimulacije in bo hitro med tvojimi nogami 🙂

Javi se … ti jo zližem kot star pes kastrolo 🤭🤣

Seveda noče, če grizeš namesto fafas. Tip si misli, da ga ima v hobl mašini. Ene še sexat ne znate, kaj še le, da bi znale fafati… blak

Zamenjaj nekaj😁😁

pri meni isto, 25.11.2020 ob 05:06

Pozdravljena, si izmenjava kak kontakt za zasebni pogovor?

TUd bi se jas rad pogovarjo,oziroma vi se pogovarjajte jas bi pa lizo😃

Jaz te z veseljem oralno zadovoljim

https://angelwomens.com/lvenJ

New Report

Close