Fant se je ohladil
Bom kar na hitro razložila. Skupaj sva 2 leti. Na začetku itak kot pri vseh parih je bilo noro. Seks non stop. Kjub obveznostim( sluzba, otroci,…). Nekako 3 mesece opažam da z njegove strani ni več takega zanimanja do seksa kot je bilo prej k je hotel skozzz.
Vse ostalo druženje je isto tudi glede financ ni nic drugace tudi korona ne more biti vzrok ker sva blizu doma in se vsak dan vidiva lahko. Ampak nic vec me ne vabi k sebi kot me je prej. Zanima me z moškega stališča kaj bi to bilo????
Al mu nisem več všeč, mu je druga všeč al je kaj tretjega.
Všeč mu vrjetno že si, ker če ne bi bila, te ne bi niti prvikrat obletaval, ko te spoznal. PAč pride tista monotonost, ko je pa že z tebo vse sprobal. To nastopi prej ko slej.Pri enih prej, pri drugih kasneje. Z leti število odnosov pada med pari.
No čist na koncu pa je lahko res tut, da mu kera stopila v glavo in se mu to v glavi cmari, ni pa nujno.Lahko je tudi kaka druga stresna obremenitev.
Meni je vse to jasno da nismo vsak dan isti in isto razpoloženi. Pa tudi to da se na začetku veze malo bolj trudiš in si več skupaj potem pa vse postane monotono. Ampak na začetku je bil bes zagret skor obseden z mano in s seksom z mano. Zakja pa je potem to vse zbledelo? Ali pač zato ker me je osvojil in sem zdej nejgova in to je to. Se ni treba več toliko trudit? Pa tudi sam seks ke zadnje čase vse na hitro sam da me pač zadovolji. Vsaj jaz imam tak občutek. Sem mu to nekaj časa nazaj rekla da je drugačen do mene pa je samo rekel da je zdej vse čudno glede te korone itd… Samo on mi že od zacetka deluje tak da ne pove vsega. Tak je moj občutek.
Po dveh letih je verjetno skoraj skrajni čas, da se stvar nekam premakne, v idealnem primeru na neki višji nivo, se pravi, več resnosti, skupno življenje itd.
Seveda lahko funkcionira tudi zveza dveh samostojnih ljudi vsak v svojem domu, ampak vsaj neke skupne točke bi pa že morale biti. Skupni vikendi, dopusti, izleti z mularijo itd.
Po mojem je vse troje: naveličan, kaka nova simpatija in še kaj tretjega. Nekje po enem letu je za pričakovati, da se stvari postavijo na svoje mesto oziroma ali se vidita skupaj v prihodnosti ali ne.
Mah neki novega si bom najdla ker nima smisla vztrajat v zvezi kje samo jaz neki dajem v to in se trudim. Nima smisla. Se bo že našel pravi. Nekoč nekje. Upanje ostaja.
Mogoče se pa dandanes gre prehitro narazen razmišljam. Partnerju včasih se ne da niti časa, da se bi mel čas spreobrniti, ali malce “upogniti”, da bi veza laufala. Včasih dobim tak občutek…Ali pa je to iz mene privrelo nekje iz preteklosti, iz izkušenj.Kdo bi vedel.LP
Kaj pa pol jamraš, da se tvoj ne zanima zate in se sprašuješ al ima kero drugo?? Sama p tud za drugimi gledaš….
Ma to dans ne moreš spoznat resnega človeka…..
Ja kaj naj rečem. Nič ne jamram. Ampak kaj naj z njemu počnem če mu ni do mene. Tko da treba izkoristit priliko ki se mi ponuja. On pa naj gre v jamo živet pa naj se tam sam s sabo igra.
Forum je zaprt za komentiranje.